The Hobbit, Parts 1 & 2 & 3
Wszelkie wątpliwości dotyczące Hobbita właśnie zostały usunięte. Nie mogę się doczekać premiery :D

Widmo?

Odpowiedz
Sposób organizacji produkcji, w ogóle fajny pozytywny klimat na planie mocno przypomina to, co się działo przy LOTRze. Czuć, bardzo czuć te Śródziemie :)

Odpowiedz
No nie wiem, niektóre krasnoludy wyglądają trochę groteskowo, w każdym razie na film czekam jak nie wiem.Wtedy będzie wiadomo co i jak;)

Odpowiedz
Drużynowa fota krasnoludów:

[Obrazek: HBT-DWF-007.jpg]

Odpowiedz
Skoro krasnoludy są, to czyje fotki promocyjne teraz będą? Bilbo i Gandalf? Gollum? Elrond i Galardiel? Elfka grana przez Evangeline Lilly? Bard? Beorn? Saruman?

Odpowiedz
Może Smaug;), zeby tylko jego nie schrzanili....

Odpowiedz
Podejrzewam, że wygląd Smauga będzie trzymany w tajemnicy aż do premiery, tak jak było z Two-Face w TDK.

Odpowiedz
Poza tym to do premiery półtora roku, więc marketingowcy muszą zrobić jakąś przerwę w publikowaniu fotek promocyjnych, bo jakby do grudnia 2012 wychodziły w takim tempie, to wszyscy by już Hobbitem rzygali.

Odpowiedz
Hobbita nie ma na Comic Con, stąd te fotki promocyjne. Stawiam że może, MOŻE będzie teaser poster i na tym póki co koniec.

Odpowiedz
Chyba pierwszy oficjalny plakat dylogii Hobbit.

[Obrazek: plakatwj.jpg]

Odpowiedz
Fanowska kupa prosto z deviantart ;)

Zdziwiłbym się gdyby wypuścili coś tak beznadziejnego.

Odpowiedz
Cytat:Zdziwiłbym się gdyby wypuścili coś tak beznadziejnego.

Ja wiem? Osobiście ubóstwiam takie minimalistyczne obrazy, jak np. mydełko na plakacie Fight Club...

Odpowiedz
To nie jest minimalistyczne, tylko brzydkie. Za minimalizmem idzie albo przekaz (tutaj go nie ma), albo forma (tutaj leży i kwiczy). Jest dla mnie niepojęte, dlaczego ktoś uznał że do Hobbita będzie pasować zrzynka z teasera Pasji Gibsona. Na deser paskudne logo. No dalej, chodź bliżej, niechże cię zobaczę! Nie, woli zostać tam gdzie jest i być nieczytelne :)

Odpowiedz
Nowy materiał wideo z produkcji Hobbita. Tym razem Sir Jackson i spółka opowiadają o 3D, 48 klatkach i innych "technikaliach". Można wyłapać kilka ciekawych sekwencji z książki, m. in. walkę z pająkami w Mrocznej Puszczy.

Odpowiedz
Serkis o teaserze Hobbita.

Cytat:IGN recently interviewed Andy Serkis and got in a few questions about The Hobbit, including when we might see a trailer. "There will be a trailer fairly soon, actually. Around Christmas time, I believe." Makes sense. As we hit December 14th, that'll be one year to the date of the premiere of the first movie, An Unexpected Journey. When asked what movie the trailer might be on, Serkis couldn't say, except that he is confident there's one "just around the corner."

Z Sherlockiem podobno. TDKR też będzie.

Aż sie łezka w oku kręci na widok teasera LOTRa. Pamiętacie? To był najlepszy teaser w historii świata. Mnie zmasakrował. Ależ wtedy byłem nakręcony na punkcie tego filmu, Tolkiena.

Odpowiedz
Ano kręci się to dwa z najlepsiejszych trailerów evah

Zna ktoś tytuł muzyczki po 1:40?

Odpowiedz
Początek "Mother Africa Reprise" - Hans Zimmer
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Dzięki wielkie! Zremiksowane mocno.

Odpowiedz
Polski tytuł:

Hobbit: Niezwykła podróż

<facepalm>

Odpowiedz
Co !@$@#$%?! To chyba jakiś żart, prawda?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości