Poza tym skoro chce to robić HBO, to serio nie widzę sensu filmów, ale wiadomo - kasa.
25-10-2011, 20:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-10-2011, 20:42 przez Albertino.)
|
Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny
|
|
Niech Ron Howard tego nie tyka, w swojej karierze schrzanił już wystarczająco dużo rzeczy. Ten facet to jest chodząca definicja reżyserskiej nijakości.
Poza tym skoro chce to robić HBO, to serio nie widzę sensu filmów, ale wiadomo - kasa. 25-10-2011, 20:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-10-2011, 20:42 przez Albertino.)
Mroczna Wieża w HBO to najlepsze, co mogło się przytrafić tej historii. Ron Howard rzeczywiście niech spierdala kręcić swoje koszały gdzie indziej. Na stołku reżyserskim widziałbym Roba Zombiego albo Andrzeja Wajde ;)
25-10-2011, 23:49
The Corretions - nowy serial HBO na stołkach producenckich Noah Baumbach i Scott Rudin, w głównych rolach Ewan McGregor, Chris Cooper i Dianne Wiest :)
23-11-2011, 01:02
Kurde, niech już na razie HBO spokojnie i na czas, terminowo wypuszcza kolejne sezony Gry o tron, Boardwalka i Lucka, bo potem znowu powiedzą, że nie mają pieniędzy na skończenie któregoś z zajebistych seriali.
23-11-2011, 01:07
Te wszystkie zapowiedzi są gówno warte. Ja mam tylko jedno pytanie: COCAINE COWBOYS HALO?
![]() 23-11-2011, 01:19 Cytat:David Milch ("Deadwood"), którego nowy serial "Luck" będzie mieć premierę w styczniu 2012 roku, podpisał nową umowę z HBO, na mocy której stworzy seriale i filmy oparte na książkach zdobywcy nagrody Nobla i Pullitzera, Williama Faulknera. 02-12-2011, 13:03
HBO ogłosiło daty premier w 2012 roku:
"Luck", pierwszy sezon (9 odcinków): od 29 stycznia do 25 marca. "Eastbound and Down", trzeci sezon (8 odcinków): od 19 lutego do 8 kwietnia. "Life's Too Short", pierwszy sezon (7 odcinków): od 19 lutego do 1 stycznia. "Gra o tron", drugi sezon (10 odcinków): od 1 kwietnia do 3 czerwca. "Veep", pierwszy sezon (8 odcinków): od 22 kwietnia do 10 czerwca. "Girls", pierwszy sezon (10 odcinków): od 15 kwietnia do 17 czerwca. "Czysta krew", piąty sezon (12 odcinków): prawdopodobnie od 17 czerwca do 2 września. "Treme" - trzeci sezon lub "The Newsroom" - pierwszy sezon (po 10 odcinków): od 17 czerwca do 19 sierpnia. "Zakazane imperium", trzeci sezon (12 odcinków): prawdopodobnie od 16 września do 2 grudnia. "The Newsroom" - pierwszy sezon lub "Treme" - trzeci sezon (po 10 odcinków): od 16 września do 18 listopada. Poza wielką trójką (Luck, GoT i BE) muszę przyznać, że świetnie zapowiada się Newsroom (projekt Sorkina!), no i ciekaw jestem Girls - czyżby odtrutka na Plotkarę? :) 13-01-2012, 19:32
Starz chyba próbuje dołaczyć do grona HBO i FX. Po Boss prezentuje kolejną poważniejszą (niż Spartacus) produkcję:
Wygląda jak połaczenie Mad Men z Goodfellas. W rolach głównych Jeffrey Dean Morgan, Danny Huston i Olga Kurylenko. Bez wątpienia obejrze dla Morgana. 04-03-2012, 02:28 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-03-2012, 02:32 przez Gal Anonim.)
60s (no technicznie 50s), mafia, pół nagie kobiety i Miami? I'm in! Mam nadzieje, że będzie ciekawsze od Mad Men.
Tak sobie myślę - ludzie zachwycają się Dubajem, a widzę, że Amerykanie znów byli pierwsi w budowaniu rzeczy na piasku. 04-03-2012, 12:33
Znowu przemoc, golizna, guny, pieniądze, narkotyki, blichtr, przepych, materializm, konsumpcja i zemsta - bezbożny świat, napędzany żądzą zysku, popytem, podażą, bez wartości wspólnotowych i braterstwa wszystkich ras i narodów. Nie wiem, jaki jest sens robić cool postacie z kolejnych mafiozów, kapitalistów, cwaniaków etc. Nie podoba mi się nowy serial Starz.
A na serio: zapowiada się zarąbiście i na bank obejrzę, nawet pomimo faktu, że niezbyt lubię klimat powojennej Ameryki (dekady 50 i 60). Boss daje świadectwo, że nie ma lipy. 04-03-2012, 13:06 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-03-2012, 13:08 przez Mental.)
vidmo city
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 04-03-2012, 16:44
Świetna informacja, wczoraj szukałem coś więcej o tym serialu i za wiele nie znalazłem, a dzisiaj już trailer i premiera wyznaczona na czerwiec, nie myślałem, że pracy nad tym projektem są już tak zaawansowane i że premiera będzie co najwyżej na jesień, a tu proszę, bardzo miła niespodzianka.
02-04-2012, 20:52
Wygląda mniamniuśnie.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 02-04-2012, 21:18 Cytat:To może być jeden z hitów stacji kablowych w sezonie 2012/13. Stacja AMC oficjalnie ogłosiła rozpoczęcie produkcji nowego serialu opartego na komiksie "Thief of Thieves"! Twórcą będzie nie kto inny, a człowiek odpowiedzialny za sukces "The Walking Dead" - Robert Kirkman. Serialu o Zombie jeszcze nie oglądałem, bo tematyka średnio mi pasuje, a też mam jeszcze lepsze rzeczy na razie do sprawdzenia, ale to powyżej jak najbardziej znajduje się w kręgu moich zainteresowań. IMO obecnie AMC razem z FX zaraz po HBO jeśli chodzi o produkcję seriali. 12-04-2012, 00:28 Cytat:Serialu o Zombie jeszcze nie oglądałem, bo tematyka średnio mi pasujeTo chwytaj śmiało, bo to nie serial o zombie. Żywe trupy są w "Walking Dead" trzecioplanową kwestią, sama produkcja raczej mówi o ludziach i o ich próbach ustatkowania się, gdy wszystko jebło.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 12-04-2012, 08:21
http://www.filmweb.pl/news/Tom+Hanks+o+niemieckim+detektywie+dla+HBO-84291+
Kolejny projekt HBO, tyle że ten brzmi wyjątkowo ciekawie. 14-04-2012, 21:45 Cytat:Informowaliśmy, że szykowany jest nietypowe serial o detektywach pt. "True Detective", w któym główne role zagrają Matthew McConaughey i Woody Harrelson. Dziś dowiadujemy się, że projekt zakupiła stacja HBO! Cytat:Adam McKay i Chris Henchy, twórcy komedii "Policja zastępcza" szykują serial komediowy dla stacji HBO, który osadzony w latach 80. skupi się na maklerach z Wall Street. Liczę, że za niedługo dostaniemy jakieś konkretne informacje co HBO planuje na następny rok, bo projektów mnóstwo, a konkretów żadnych. W tym roku oprócz kolejnych sezonów BE, GoT i Treme, jedynie The Newsroom wygląda solidnie, bo Veep czy Girls to jednak nie jest to co tygryski lubią najbardziej. Ciekawi mnie co teraz będzie robił Milch skoro Lucka mu anulowali, a przecież umowę z HBO ma dość konkretną, więc próżnować nie powinien. Cytat:David Milch ("Deadwood"), którego nowy serial "Luck" będzie mieć premierę w styczniu 2012 roku, podpisał nową umowę z HBO, na mocy której stworzy seriale i filmy oparte na książkach zdobywcy nagrody Nobla i Pullitzera, Williama Faulknera.hatak.pl 15-05-2012, 21:14 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 2 gości |