Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Transformers: Dark of the Moon (2011)
Danus ma rację, Sipielberg to dziad. Powstały trzy genialne filmy sci-fi, klasyki już w momencie premiery, bodaj najlepsza trylogia w historii kina, a on chce od tego odcinać kupony. Skandal.

Odpowiedz

Skoncz Stiven - strzel sobie w ten obliczony leb. Czy ten koles widzial w ogole te filmy? Facet ma 60 dych na karku, to juz koncowka zywota - ilez kurwa kasy jest mu potrzebne?!
No chyba, ze chce nawalic tyle kapuchy, zeby pewnego dnia powiedziec: "Krece i produkuje same krwawe, twarde jak skala, brudne i zasyfione s-f o mechach, robotach, droidach i latajacych jebadlach"
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Bucho, Spielberg jest stary, ale nie ma 600 lat :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Haha, teraz zauwazyem to zero - niech zostanie tak jak jest, kto wie co ten Spielberg ma za uszami ;)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
[Obrazek: 4iimwk.jpg]

Umarłem, jak to dzisiaj zobaczyłem.

Odpowiedz
Kurde, Spielberg w tym momencie stracił cały mój szacunek jaki do niego żywiłem. Tak, wiem, ze gość ma w dużym poważaniu mój szacunek :P . Naprawdę widać, że się chłopina starzeje skoro takie głupoty wygaduje. Widać na starość się z niego drugi Dżordż Lukas robi ;) .

Wprawdzie mi się ostatnia część podobała, ale liczyłem na nowego reżysera. Zmiana reżysera mogłaby wnieść do serii trochę świeżości, a wychodzi na to, że dostaniemy 4 raz to samo. Już w trójce było czuć lekkie zmęczenie materiału zważywszy na to, że ta trylogia była właściwie na jedno kopyto robiona, a wszystkie trzy filmy były jednakowe. A teraz jeszcze 4 raz to samo. Great...

Odpowiedz
No więc odliczamy dni do premiery?
http://www.orange.pl/kid,4001336347,id,4001892725,title,Powstanie-Transformers-4,video.html
Michaś do boju:P
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Ty sobie odliczaj, my zostaniemy przy filmach dla dorosłych ;P
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
Cytat:Ty sobie odliczaj, my zostaniemy przy filmach dla dorosłych ;P

Brawo. Trzeba krzyczeć cezarowe "nie!" intelektualnej prostytucji! :)

Odpowiedz
"3D jest do dupy!" - Bay kręci w 3D.

"Nie zrobię TF4!" - Bay zrobi TF4.

"Shia nie zagra!" - sami zgadnijcie :)

Odpowiedz
To tu taki mały dodatek co do wiarygodności Baya:

Steven Spielberg o zwolnieniu Megan Fox
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Obejrzałem TF3 po raz drugi, tym razem na blu-ray i... wynudziłem się paskudnie :/ W kinie mnie to tak nie uderzyło, ale tu w przez pierwszą godzinę prawie nic się nie dzieje... do tego masa irytujących postaci z ADHD i fabularnych głupot wkurzała jeszcze bardziej niż za pierwszym razem, a przez sporą częśc seansu zastanawiałem się tylko nad tym co by tu się dało wyciąć i dlaczego do cholery nie wycięto tego podczas ostatecznego montażu, bo film powinien być conajmniej o pół godziny krótszy.

Aktualne oceny:

TF1 - 9/10
TF2 - 3/10
TF3 - 5/10

Odpowiedz
Gratuluję. Twoja pani nie musi wyjeżdżać do Metropolis, żeby zobaczyć Supermana. Obejrzałeś TF3 dwa razy i wciąż się trzymasz ;)

Odpowiedz
E tam hejterów. Tutaj są głównie absolutni miłośnicy Baya i ludzie, którym jego filmy wiszą i powiewają.

Odpowiedz
No to teraz czekamy, aż potwierdzą że Shia powraca.

Po raz kolejny potwierdza się, że słowa ludzi w Hollywood są gówno warte.

Odpowiedz
Shia pewnie że zagra w Transformers 4 on lubi grać w gniotach :) :).

Odpowiedz
Ciąg dalszy kabaretu:)
http://www.filmweb.pl/news/Wi%C4%99cej+akcji+i+mniej+dowcip%C3%B3w+w+%22Transformers+4%22-82419
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
wiesz, że jak klikam w link to mnie przenosi na stronę forum ;) ?

Odpowiedz
Bo to link do posta, w którym ten link umieszczono. WTF?

Odpowiedz
mnie przenosi do newsa na filmwebie.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon