PLAKATY!
[Obrazek: 33835.$.jpg]

Odpowiedz
Spoko pomysł w sumie, ale wykonanie wygląda dość amatorsko.

Odpowiedz
To wygląda po prostu na Wesa Andersona :) Zapowiada się dobry film, Willis zagra wreszcie w czymś porządnym.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Znalezione na /Film:
[Obrazek: ZZ37DB17FE.jpg]
Jak to ładnie napisali: A movie poster for a Walt Disney Biopic starring Ryan Gosling that doesn?t exist, but should.

Dla mnie super :)

Odpowiedz
Ech, myślałem, że to naprawdę :)

Odpowiedz
Cholera też się na początku dałem nabrać.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
świetne
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Normalnie jestem wpatrzony w ten plakat i urzeczony. Ech, no szkoda, że tylko pomarzyć o takim filmie.

Odpowiedz
Ale twórca tego plakatu naprawdę nie miał lepszego pomysłu niż: reżyseria - Ron Howard, scenariusz - David Koepp i Akiva Goldsman? :)

Odpowiedz
O fakt, teraz i ja sam się dopatrzyłem, że napisane jest "Music By Alan Menken". A w wypadku Rona Howarda to teraz powinno być Hans Zimmer. ;)
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Chmury w kształcie Myszki Mickey super, ale te kuriozalnie długie siedzenia w przedziale wytrącają mnie z oczarowania.

Odpowiedz
Pierwszy pełnometrażowy film Seth MacFarlane'a:

[Obrazek: Ted-movie-poster-sxsw-454x600.jpg]

Zobaczymy co to będzie, ale już teraz domyślam się i plakat też mi to sugeruje, że tytułowy misiek będzie jakąś mieszanką Stewiego i Rogera. Oby to nie było nudne.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Nie wiem czy to prawdziwy plakat czy fanart, ale świetny:

[Obrazek: wolverine-teaser-poster.jpg]

Odpowiedz
Plakat genialny, co to więcej mówić.

Odpowiedz
[Obrazek: 34367.$.jpg]

Odpowiedz
Książka jest w pytę, ale to nie materiał na film.

Odpowiedz
dokładnie. Książka jest genialna, ale z niej nigdy nie wyszedł i raczej nie wyjdzie (A przynajmniej Luhrmann nie nakręci na pewno sądząc po przeciekach) dobrego filmu

Odpowiedz
Luhrmann _jest w stanie_ nakręcić coś niebanalnego, nietypowego, nieugrzecznionego ("Australia" jest dobra, ale dość nietypowa). Ja bym dał szansę jeśli tylko facet nie podejdzie do opowieści w klasyczny sposób.

Odpowiedz
Żarówka 
Tam, najlepszego "Gatsby'ego" zrobił Scorsese z fenomenalną rolą Vincenta Chase'a. 37 milionów w pierwszy weekend ;)
[Obrazek: gatsby_poster_by_rigodesignstudio-d4o3wha.jpg]
"Imagine that you could save a family by sacrificing a child... but that you had to explain it to the child. What would you say?"€ -€“ Black Bolt

Odpowiedz
(23-03-2012, 16:14)desjudi napisał(a): Luhrmann _jest w stanie_ nakręcić coś niebanalnego, nietypowego, nieugrzecznionego ("Australia" jest dobra, ale dość nietypowa). Ja bym dał szansę jeśli tylko facet nie podejdzie do opowieści w klasyczny sposób.

Akurat Australia to najbardziej typowy film Luhrmanna :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon