Zachowanie ludzi w kinach
Bodzioo, byłeś na seansie o 21? : )
Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie.
Bodie: Thought you said it was getting warmer.
Poot: The world goin' one way, people another yo'.

Odpowiedz
Nie, na 18 się wybrałem. Może gdzieś tam się minęliśmy w holu po "moim" seansie :P

Odpowiedz
Nie, raczej niemożliwe.
Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie.
Bodie: Thought you said it was getting warmer.
Poot: The world goin' one way, people another yo'.

Odpowiedz
Po środowym seansie Wrogów utwierdziłem się w przekonaniu, że poziom chamstwa na sali musi być stale regulowany - jako, że większość publiki oglądało w skupieniu obok mnie naturalnie musiały usiąść jakieś dwie idotki, które okazały się ucieleśnieniem kinowego krejzolstwa. Siorbanie coli najgłośniej jak się da, komentowanie na głos wszystkiego na ekranie, śmianie się w najbardziej nieodpowiednich scenach. Gdzie oni sie kurwa lęgną?!

Hail motherfucker who made DVDs.

Odpowiedz
Cytat:Hail motherfucker

Jeśli już to Hail to the motherfucker :roll:

Odpowiedz
Snuffer napisał(a):Jeśli już to Hail to the motherfucker :roll:
Jeśli już to "Hail the motherfucker...". :)
22.04.2011

Odpowiedz
Przychodzi parka do kasy i pyta się : Czy macie jakieś filmy z lektorem ?? To ja do nich to jest Kino tu się czyta i zrezygnowali haha :D Zesrałem sie ze śmiechu, jak można być tak tępym :D

Odpowiedz
Młodzi czy starzy? Jak starzy to IMO nie tępi, tylko nie byli dawno w kinie. Jak młodzi to tępi albo liczyli na epoke lodowcową :P

Odpowiedz
Młoda parka nie wyglądali na tępaków , oczywiście powiedziałem im że z ich tzw. lektorem są bajki itp. mimo to zrezygnowali...

Odpowiedz
Takie zachowanie nie świadczy raczej o tępocie, tylko o tym że do kina nie chodzą i nie wiedzą jak wyglądają filmy i ich udźwiękowienie. Bywa.

Odpowiedz
Czytając filmweb zauważyłem że dla niektóre ameby używają słowa "lektor" jako zamiennika dla "dubbing".

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):Czytając filmweb zauważyłem że dla niektóre ameby używają słowa "lektor" jako zamiennika dla "dubbing".

I vice versa. To akurat popularny proceder wśród widzów casualowych :D

wg. filmwebu zamiennikiem do tego słowa jest także doubling ;D

Odpowiedz
tjah, szkoda, że nie sibling :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Never Fuck With Me napisał(a):wg. filmwebu zamiennikiem do tego słowa jest także doubling ;D
Hehe, taa, znam nawet jedną osobę, którą tak mówi, ale nie wyprowadzam jej z błędu. ;)

Predator895 napisał(a):Przychodzi parka do kasy i pyta się : Czy macie jakieś filmy z lektorem ?? To ja do nich to jest Kino tu się czyta i zrezygnowali haha :D Zesrałem sie ze śmiechu, jak można być tak tępym :D

Eee, to jest nic, takie kwiatki to dość często się zdarzają. Ja kiedyś siedzę na kasie, jak jeszcze pracowałem w kinie, podchodzi dwóch kolesi, 20 parę lat (czasy "Katynia"):

- Może na ten "Katyń"?
- Eee, nieee, to jakiś wojenny.

:D
22.04.2011

Odpowiedz
Predator895 napisał(a):Zesrałem sie ze śmiechu, jak można być tak tępym :D

Wzorowy klient dla Imperiala. Jakiś czas temu czytałem dobry artykuł "Polski widz Twój wróg" - http://www.zakazanaplaneta.pl/news.php?readmore=1013 (te diagramy są trochę przekłamane, bo właśnie nie jest brana poprawka, że z połowa tych ankietowanych nie rozróżnia słów lektor i dubbing)
Demokracja: Bóg, który zawiódł

Odpowiedz
Na wczorajszym pokazie Batmana - niespodzianka! - ludzie zachowywali się elegancko. Nie miałem z nimi żadnych nieprzyjemności, mimo że sporą część widowni stanowiła gimbaza. To tak unikalne zjawisko, że aż musiałem o tym napisać.:)

Odpowiedz
To chyba był powód. U mnie było podobnie, zatrzęsienie dzieciarni, która przed filmem wniosła tony żarcia i głupoty na salę. Ale podczas seansu cisza jak makiem zasiał, pewnie mieli wrażenie, że obcują z WIELKIM KINEM :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
U mnie z kolei pomimo 20 osób an sali - bydło, które bawiło się telefonami. Jakim waflem trzeba być, aby kupić za 15 zł bilet i wejść na salę z dużym ekranem tylko po to, aby pomachać nad cyckami dziewczyny smartfonem?
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
U mnie na sali było... 6 osób, włączając to mnie. Jeszcze usiadłem sobie nieco bliżej ekranu i miałem wrażenie, jakbym sam ten film oglądał :)

Odpowiedz
W IMAXie tłumy. Pomijając typowych półgłówków, którzy wchodzą na film gdy ten trwa już dobrych 7 minut, publiczność zachowywała się wzorowo. Nawet brawa na końcu były :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon