Taniuchne DVD/Blu-ray - gdzie i za ile
No nic, trudno, przynajmniej wiem jak postępować w przyszłości.

A poza tym:
1) Nic nie latało; ta część z drugą płytą po zamknięciu pudełka trzyma się w miejscu
2) Te rysy na płycie z dodatkami są bardzo delikatne; widoczne ale tyci tyci a sama płyta działa bez zarzutu. Aha, i płyta z filmem jest w idealnym stanie.

Kupię sobie nowe pudełko i kij z tym, cieszę się że w końcu mam ten film :)

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):
romeck napisał(a):Tak samo leży box zawierający filmy: Frida 2DVD + Pianista 2DVD + Chicago 2DVD + Godziny 2DVD - cały za... 40 PLN.
:shock:

A niech to, u mnie w mieście nie ma Saturna :evil:

Mierzwiaku: wypatrzyłem ten zestaw na Oceanie (ta sama cena, niestety dojdzie koszt wysyłki):

http://www.oceandvd.pl/index.php?cmd=prodet&cid=0&pid=2621&plid=147

Odpowiedz
Dzięki za info. Niestety nie mam teraz kasy. Może jeszcze kiedyś uda mi się to upolować. Na razie przygotowuję się do zakupu "Psychozy" za 20 zł.

Odpowiedz
Mam pytanko: ostatnio zauważyłem, że z półek sklepowych zaczęły znikać dwupłytowe wydania QDVD, w zamian za to pojawiają się jednopłytówki tych samych filmów. Wie ktoś, czy jeszcze można będzie kupić wydania 2xDVD?

Odpowiedz
Mam taką jednopłytową wersję T2 z paskudną szarą okładką :roll:

Te które były od początku jednopłytowe zmieniają tylko opakowanie na amaraye, a czasem pojawiają się też wydania "gołe" bez jakichkolwiek dodatków (nawet zwiastunów innych filmów ni ma) i to na DVD-5 czyli jednowarstwowych - przykładem jest chocby Rambo III - nie rozumiem tylko czemu dwie pierwsze częsci są normalne a ta taka lipna.

Odpowiedz
Saturn w warszawskiej galerii Złote Tarasy

Henry Bean "Fanatyk" cena: 9,99 zł
ZERO REKLAM - jedynie dwie animowane plansze trwające po około 2 sekundy
Obraz: 16 x 9
Dzwięk: DD 5.1 (wersja oryginalna; polski lektor)
Napisy: polskie
Dodatki:
- trailer

Odpowiedz
Warszawa / Arkadia / Saturn - "Million Dollar Baby", 2 DVD, digipak - 19,90 PLN.

Odpowiedz
kurcze romeck, nie masz ochoty mi tego kupic, bo w szczecieni w empiku to jest za piec dyszek;(

;)

Odpowiedz
białostocki empik - filmy Jarmuscha po 25zł ["rozbito" na poszczególne części dwa charakterystyczne tekturowe boxy z jego filmami-rzecz niezbyt legalna, ale się zdarza, z korzyścią dla klienta:)]. Zakupiłem se więc "Noc na ziemi" i się bardzo cieszę :)

poza tym warto przyjrzeć się "Kompanii braci" na Allegro - 129zł to naprawdę przyzwoita cena!

Odpowiedz
Zakupiłem w Katowickim MM Życie Carlita za niecałe 23zł. DTSu nie stwierdzono ale polowałem na ten film od jakiegoś czasu więc i tak się cieszę z niego jak :p
Zdałem sobie sprawę, czym jest szaleństwo. To wiara w swoją własną, jedyną rzeczywistość i zachowywanie się tak jakby nie było żadnej innej.

Odpowiedz
Wracając do serii "Mega tanie oglądanie" Warnera. W Media Markcie są wszystkie tytuły, tylko nie "Constantine". Dziwne.

Odpowiedz
We wrocławskim Media Markcie nie zauważyłem "Mega taniego oglądania", mimo iż odwiedziłem go kilka razy od czasu, kiedy pierwszy raz usłyszałem o tej akcji.

Odpowiedz
Trzeba molestować obsługę pytaniami, kiedy się pojawi ;). A Empiki? I nie ma w okolcy Wrocławia jakiegoś Saturna? Też powinny być... (acz Empik zapewne będzie miał nieco wyższe ceny...?).
"I rode a tank, held a general's rank, when the blitzkrieg raged, and the bodies stank."

Odpowiedz
U mnie w Media (w obydwu) na początku tylko o tym słyszeli ale już od jakiegoś czasu te filmy są, z wyjątkiem "Constantine'a", którego przyszła nawet ogromna partia ale w zwykłej cenie (prawie 40 zł :evil: ).
Do Empiku nie zaglądałem ale tam raczej nie ma co liczyć na ceny sugerowane przez Warnera.

Za to ja dzisiaj zakupiłem "Kolekcję Quentina Tarantino", czyli "Pulp Fiction" + "Jackie Brown" + "Od zmierzchu do świtu" za 15 zł. Opłaca się, zwłaszcza że samo PF osobno kosztuje 19,99.

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):Opłaca się, zwłaszcza że samo PF osobno kosztuje 19,99.
W wawie w empikach PF osobno kusztuje 9,99zł ;)

Odpowiedz
Nawet jeśli, to i tak daje 5 zł łącznie za pozostałe dwa filmy :)

Odpowiedz
Empik śmierdzi- ostatnio w Media Markcie widziałem pakiet "Zakładnik"+"Wojna Światów" za 34,90, ale nie kupiłem, bo mi jakoś kasy było szkoda. Za jakieś dwa dni poszedłem do Empiku i zapytałem o "Zakładnika" i okazało się, że w owym Empiku sam "Zakładnik" kosztował właśnie 34,90. Śmiech na sali, szczególnie, że z MM do Empiku jest jakieś 5 minut drogi, więc nie wiem, czy ludzie są ślepi, czy po prostu z sentymentu tam kupują.

Odpowiedz
W Empiku Rambo 3 jest za jakieś 40 zł, jeśli dobrze pamiętam. Jednopłytowa edycja. Chyba nikomu nie chce się tam zmieniać cen, nawet kiedy film się postarzeje i dwa razy zmieni ceny. Inne kwiatki to np. T3 2DVD - poszarzały ze starości - za 46 zł.

Odpowiedz
http://www.empik.com/showobject.jsp?objectId=126365&currentCategory=3020500

idziesz do Empiku, mówisz, że tyle kosztuje w sklepie Empik.com, roztropny sprzedawca/kierownik zmieni cenę na niższą 8) poza tym zamawiając filmy na stronie internetowej, towar możesz odebrać w dowolnym empiku [w cenie z empik.com]. nie jest źle, choć trudno zaprzeczyć, że MM/Electro/Saturn są często tańsze...

Odpowiedz
Najlepsze było ostatnio: jakieś dwa tygodnie temu na merlin.pl sprawdzałem ile kosztuje "Krzyk 3", a tam... 149 zł :shock:
Ostatnio zmienili na to tanie wydanie SPI.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon