PLAKATY!
Jakbyście podpisywali, co wrzucacie, to by nie było problemu, bo sprawdzałem w wyszukiwarce, ale ta niestety nie odczytuje napisów z obrazków :P W temacie "Różyczki" również nie było, więc fuck off!
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
Ale wiesz, że to nie tylko na tym forum było hucznie a propos tego plakatu plagiatu? Ale cóż lepiej późno niż wcale :)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
(18-11-2012, 15:32)Persona non grata napisał(a): Jakbyście podpisywali, co wrzucacie, to by nie było problemu, bo sprawdzałem w wyszukiwarce, ale ta niestety nie odczytuje napisów z obrazków :P W temacie "Różyczki" również nie było, więc fuck off!
Trzeba było najpierw spojrzeć z którego roku jest film :)

Odpowiedz
Fajny:

[Obrazek: imaginaerum_poster_web.jpg]
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Dobra, dobra, dobra, dobra, dobra. Niech Wam będzie. Ja tam do tej pory nie śledziłem plakatowych przygód "Różyczki". Chyba czas najwyższy by wszystko starsze niż 10 godzin zacząć uznawać za powszechność, o której już dawno wiadomo :P

A plakat do Imaginaerum lepszy niż trailer, ale może nieco mylnie budować przekonanie, że to animacja, a nie film aktorski.
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
(18-11-2012, 14:52)Crov napisał(a): Przepraszam, łatwo mną manipulować... :(

<hipnoza mode on>Wrzuć gołą babę i przelej mi na konto 100 zł!<hipnoza mode off>
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Nawet spoko, chyba nie było:

[Obrazek: Abcs-of-Death-Poster.jpg]

Odpowiedz
FROM THE DIRECTORS OF HOBO WITH A SHOTGUN.

Trzeba będzie obejrzeć.

Odpowiedz
FROM THE DIRECTORS OF A SERBIAN FILM

strach się bać co tam wykombinowali :)

Odpowiedz
(24-11-2012, 21:48)Persona non grata napisał(a): Nawet spoko, chyba nie było:
Bardzo nie spoko. Świetny pomysł spierdolony przez rzygowe kolorki rodem z plakatu Transformers i obowiązkowe iskry.

Odpowiedz
Cytat:Nawet spoko

Chyba w alternatywnej rzeczywistości, w której nigdy nie powstał żaden plakat filmowy. Bo w mojej rzeczywistości to jest rzyg.

Odpowiedz
Zestawienie 50 najgorszych plakatów 2012 roku według Total Film
http://www.totalfilm.com/features/50-worst-2012-movie-posters/playing-for-keeps

Odpowiedz
Boże, niech ktoś mnie przytuli. Moje "ulubione" to 45, 9, 8, 3 i 2

Odpowiedz
Generalnie przeglądając te plakaty to znaczna ilość wygląda jak z polskiej szkoły plakatu :D

I zabijcie mnie ale nr jeden mi się podoba...
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Zabijemy Cię dopiero, jak powiesz który :P

Odpowiedz
Hmmm...czy nie napisałem że nr jeden?
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
aha, ok - przeczytało mi się, że jeden numer :)

Odpowiedz
[Obrazek: 481549_10151177175703723_247760030_n.jpg]
Zajebioza:P
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
W którym miejscu konkretnie? Pokaż mi ten jeden piksel, bo nie widzę.:)

Odpowiedz
Fajne wykorzystanie symbolu Treka, ale ten ogień i iskry na dole - arghhh, no niepotrzebne ;) Ciekawe co to za postać, czyżby Kirk?
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon