Na Allegro w cenie ok. 35 zl + przesylka - warto.
27-02-2007, 21:55
|
Kupić, nie kupić, gdzie kupić...
|
|
Szczeki - tylko wydanie specjalne 2DVD, w pieknym digi-packu.
Na Allegro w cenie ok. 35 zl + przesylka - warto.
A L () E E N
27-02-2007, 21:55
Swojego czasu szukałem Misji na Marsa i na szczęście udało mi się kupić na allegro i to za całkiem fajną kasę. Może i bez dodatków ale 5.1 i polskie napisy są :)
Niestety nie mogę nigdzie zdobyć End of Days :( Widziałem tylko raz na allegro i poszedł chyba za 60zł. Może gdzieś widzieliście ten tytuł na DVD (z polskimi napisami oczywiście bo na sendit.com jest ale bez polskich napisów).
Zdałem sobie sprawę, czym jest szaleństwo. To wiara w swoją własną, jedyną rzeczywistość i zachowywanie się tak jakby nie było żadnej innej.
05-03-2007, 16:53
Za End of days nie dałbym 15 zł (10 - może, jakby było dużo dodatków :D ). W Polsce był wydany przez Warnera i kosztował ok. 90 zł, dodatków nie stwierdzono.
05-03-2007, 22:22
Wiem, że jest łysy bez dodatków. Ale mam do niego sentyment. Jak dobrze pamiętam akcja zaczyna się 30 grudnia 1999 i tego też dnia byłem na seansie. Najbardziej się jednak ucieszyłem jak po wyjściu z kina okazało się, że ktoś rąbnął mi kołpaki i to z maluszka...
Zdałem sobie sprawę, czym jest szaleństwo. To wiara w swoją własną, jedyną rzeczywistość i zachowywanie się tak jakby nie było żadnej innej.
06-03-2007, 10:32
Wypożyczalnia Beverly Hills sprzedaje dobre filmy uprzednio wypożyczane po niskich cenach. Jakie są szansę, że są to płyty we w miarę dobrym stanie, a nie gówna, którego nic już nie chce odtworzyć?
03-05-2007, 23:10
Żadne. :) W końcu muszą mieć jakiś powód, żeby sprzedawać, nie? Chyba, że likwidują wypożyczalnię.
03-05-2007, 23:32
Pracowałem tam kiedyś i powiem Ci, że szanse są niewielkie :). Jeśli jakaś płyta cudem (ale to naprawdę musi być cud, bo tam jest taki ruch, że każda płyta jest setki razy wypożyczana), która ma trafić do sprzedaży wygląda w miarę przyzwoicie, to zanim zostanie wystawiona na półce do sprzedaży, to zakupi ją sobie jakiś pracownik albo jego znajomy, który będzie o "dobrym towarze" uprzednio poinformowany :).
| Pereant qui ante nos nostra dixerunt |
03-05-2007, 23:33
Znaczy możesz spróbować. Obadać płytkę dokładnie. Jak tam czasami wypożyczasz i masz kogoś zaprzyjaźnionego z obsługi to możesz poprosić żeby Ci odpalił to na ich odtwarzaczu. Tylko przyjdź jakoś po nocy albo w dzień powszedni przed południem jak nie ma ruchu. Wtedy tam są nudy na pudy i możliwe, że jak będzie ktoś miły Ci to odpali. Ja bym odpalił jakby mnie ktoś ładnie poprosił :). Zresztą nie takie cuda tam wyprawiałem. Pamiętam jak puszczaliśmy z kumplami na wszystkie ekrany w całej wypożyczali różne fajne filmy np. Freddy Got Fingered albo Chłopaki na Ibizie (a trzeba wiedzieć, że są tam sprośne i obrzydliwe sceny w ilościach znacznych) :D. Ahh to były czasy...
| Pereant qui ante nos nostra dixerunt |
03-05-2007, 23:45
http://allegro.pl/item192074087_ojciec_chrzestny_godfather_5_dvd_3_cd_z_muzyka.html
trochę drogawo ale dla chcącego :) 04-05-2007, 00:19
Jeśli planujecie w najbliższym czasie zakup jakiegoś filmu z Warnera to radziłbym się pospieszyć. Oto fragment pisma, które dzisiaj przeczytałem:
"...Po 13 latach obecności na polskim rynku, firma Warner Home Video podjęła decyzję o likwidacji swojego biura w Warszawie i zakończeniu działalności w zakresie dystrybucji płyt DVD oraz kaset VHS... Filmy Warner Home Video wydane na płytach DVD będę ponownie dostępne na polskim rynku od września 2007 za pośrednictwem licencjonowanego dystrybutora." Aż strach pomyśleć co będzie jak jakiś partacz przejmie ich katalog.
16-05-2007, 13:07
Kto stawia na Imperial? ;) Ciekawsze jest, że filmy WYDANE będą dostępne, a co z tymi, których jeszcze nie wydano, tzn. np. mającymi premierę w tej chwili? Czy będzie je miał inny dystrybutor, czy w ogóle filmy Warnera się nie pojawią i trzeba je będzie sprowadzać na własną rękę?
P.S. Mam kibel marki Imperial. Co za niesamowicie trafny zbieg okoliczności. 16-05-2007, 13:27
Jeśli wystarczająco znasz język lub znasz na pamięć wszystkie texty :) to za taką cenę warto jak najbardziej :)
A co do wycofania się Warnera, to niezbyt optymistyczna to wiadomość. Mam nadzieję że wydadzą 300 zanim jakiś inny dystrybutor przejmie ten film. 16-05-2007, 15:29
Obawiam się, że 300 wyjdzie późną jesienią albo nawet na święta żeby zgarnąć więcej kasy. Ja się niestety nie doczekałem na Sztandary chwały i Listy w Iwo Jimy.
16-05-2007, 17:45
Szukam Indiany Jonesa na dvd, ale niekoniecznie w tym horrendalnie drogim wydaniu zbiorczym (od 150 do 300 zł - BEZ JAJ). I nie znajduję. Czy są w naszym pięknym kraju pojedyncze wydania każdego filmu z serii?
17-05-2007, 07:21
150-300 ? Ja w Empiku u siebie widziałem ostatnio za 120 zł. Niestety wydanie od razu "zeszło" :P
17-05-2007, 10:08
Wejdź na allegro. Najtaniej za ok. 150, najdrożej za niecałe 300. A gdzie poza allegro to znajdę...?
17-05-2007, 13:38 |
|
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Taniuchne DVD/Blu-ray - gdzie i za ile | Predator895 | 1,630 | 274,477 |
12-09-2017, 18:16 Ostatni post: Khet |
|
| Co kupić | Bartek58 | 17 | 6,989 |
26-07-2012, 21:19 Ostatni post: Doveling |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |