The Hobbit, Parts 1 & 2 & 3
3 się pojawiła. Teraz trzeba czekać na przeniesienie do serii.

Odpowiedz
(09-12-2012, 00:53)Lawrence napisał(a): Kiedy ktoś zmieni nazwę tego tematu? Albo doda 1 & 2 & 3? Albo w ogóle przeniesie ten film do serii?

Skoro 1wszy przynudza to jaka będzie seria. Piszę to z perspektywy osoby, która ledwo wysiedziała na "TT".

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Cytat:Skoro 1wszy przynudza to jaka będzie seria.
Zależy od tego, jak całość się będzie prezentować. Pamiętajmy, że ciągle przed nami Mroczna Puszcza, Samotna Góra, Smaug, Bitwa Pięciu Armi... może być jak z Matrixem - dobry, zły, słaby. Albo jak z Ojcem Chrzestnym - dobry, bardzo dobry, średni. Albo Indiana Jones - dobry, średni, najlepszy. Albo Terminator - bardzo dobry, dobry, słaby. Albo Alien - bardzo dobry, bardzo dobry, bardzo dobry... albo Zmierzch - zły, gorszy, najgorszy.

Odpowiedz
(09-12-2012, 11:31)raven.second napisał(a):
Cytat:Skoro 1wszy przynudza to jaka będzie seria.
Zależy od tego, jak całość się będzie prezentować. Pamiętajmy, że ciągle przed nami Mroczna Puszcza, Samotna Góra, Smaug, Bitwa Pięciu Armi... może być jak z Matrixem - dobry, zły, słaby. Albo jak z Ojcem Chrzestnym - dobry, bardzo dobry, średni. Albo Indiana Jones - dobry, średni, najlepszy. Albo Terminator - Arcydzieło, Arcydzieło, dobry. Albo Alien - bardzo dobry, bardzo dobry, bardzo dobry... albo Zmierzch - zły, gorszy, najgorszy.

Poprawione. ;)

Odpowiedz
Wiadomo już, w którym momencie książki kończy się "An Unexpected Journey"?

Odpowiedz
(09-12-2012, 11:31)raven.second napisał(a): może być jak z Matrixem - dobry, zły, słaby
Zapraszam do adekwatnego tematu, chętnie obalę te brednie ;)

Odpowiedz
Mierzwiak, nie mam ochoty iść do innego tematu - Matrixy oglądałem wieki temu, jak obejrzę znowu, to wtedy będziemy mogli dyskutować :P

Odpowiedz
(09-12-2012, 13:01)Gemini napisał(a): Wiadomo już, w którym momencie książki kończy się "An Unexpected Journey"?

Ponoć pierwszy film = pierwsze sześć rozdziałów książki.

Odpowiedz
(09-12-2012, 13:01)Gemini napisał(a): Wiadomo już, w którym momencie książki kończy się "An Unexpected Journey"?
Gdzieś mi się obiło o uszy, że Cumberbatch mówił, że w ostatniej scenie
.

Odpowiedz
(09-12-2012, 13:51)simek napisał(a):
Gdzieś mi się obiło o uszy, że Cumberbatch mówił, że w ostatniej scenie
.

Odpowiedz
W jednym z ostatnich spotów TV widać przez moment to o czym piszecie, więc chyba pokażą coś więcej.
http://www.comicbookmovie.com/fansites/rorschachsrants/news/?a=70732

Odpowiedz
Trailerami się nie kieruj:

Odpowiedz
Szaman..te przebitki Smauga ze spotu będą w retrospekcji, która będzie na początku filmu, albo gdzieś w tych okolicach.

Odpowiedz
Aha, dzięki, nie wiedziałem o tym.

Odpowiedz
Ten trailer to jakaś masakra:D W sumie nie widziałem wielu zwiastunów sprzed 2000 roku... kiedyś wszystkie tak kijowo wyglądały?

Odpowiedz
Nie no, to nie jest pierwszy trailer czy teaser jeśli przyjmiemy, że za takowe uznajemy to, co leciało w kinach.

Odpowiedz
Będzie Extended Edition

Odpowiedz
Czyli czekają nas następujące wydania, tylko Blu-ray:
- Cz I kinówka
- Cz I kinówka 3D
- Cz I rozszerzona
- Cz I rozszerzona 3D
- Cz II kinówka
- Cz II kinówka 3D
- Cz II rozszerzona
- Cz II rozszerzona 3D
- Cz III kinówka
- Cz III kinówka 3D
- Cz III rozszerzona
- Cz III rozszerzona 3D
- Zestaw wersji kinowych
- Zestaw wersji kinowych 3D
- Zestaw wersji rozszerzonych
- Zestaw wersji rozszerzonych 3D
- Mega wypasiony zestaw rozszerzony 6 filmów: Hobbit + LOTR

Ewentualnych wydań DVD, 2D + 3D nawet nie biorę pod uwagę, tak samo jak oczywistych wydań w 48 klatkach. Warner musi być wniebowzięty.

Odpowiedz
(09-12-2012, 21:47)Mierzwiak napisał(a): - Mega wypasiony zestaw rozszerzony 6 filmów: Hobbit + LOTR

koniecznie z Never Before Seen Footage.

Odpowiedz
W czterech wersjach: 2d, 3d, 2d z Pierścieniem i 3d z Pierścieniem.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości