NOWOŚCI NA STRONIE
Pierwsze 3 zdania w ostatnim akapicie - piękne ;)
Aktualnie rządzi: ja

Odpowiedz
Cytat: Paradoksalnie nie żałuję tej wyprawy do kina! Otrzymałem dużą dawkę emocji, świetny montaż, niesamowite efekty dźwiękowe i wizualne oraz niezapomniany klimat zagrożenia i potężnej, widowiskowej rozwałki. I to wszystko w ciągu kilkudziesięciu sekund, na trailerze "Transformers" przed filmem.

DUX, rządzisz :D

Odpowiedz
ten tekst wymiata :)

Odpowiedz
Dzięki wielkie za wszelkie komentarze dot. "Ghost Ridera" :). Tekst o "Transformersach" wpadł mi do głowy jak wracałem z Warszawy z kina podczas przejeżdżania przez rondo w Konstancinie-Jeziornej - jakby to miało jakiekolwiek znaczenie :D
"It's alive!"

Odpowiedz
odnośnie tekstu na stronie - analiza Face/Off

DUX napisał(a):Obecnie jednak uważam "Face/Off" za najlepszy film jaki popełnił John Woo

A widziałeś "Hard Boiled" albo "The Killer"? Bo moim zdaniem "Face/Off" to najlepszy film, jaki popełnił Woo w USA. Do produkcji z Hong Kongu daleko.

Odpowiedz
Widziałem i "Hard Boiled" i "The killer" i wciąż za najlepszy film Johna Woo uważam "Face/Off" :)
"It's alive!"

Odpowiedz
W takim razie ściągam "Face/Off" i sam ocenie, czy to naprawdę najlepszy film Woo w ogóle czy tylko najlepszy film nakręcony w USA :)

Odpowiedz
Zauważyłem nowość- bannerek sponsora :)

Odpowiedz
Zgadza się. KMF-owe poszukiwania sponsora zakończyły się sukcesem ;). Nasz sponsor - Marcin Kalisz, właściciel strony http://www.a3-design.pl okazał się być naszym wieloletnim czytelnikiem i z chęcią zaproponował wsparcie finansowe - za co jesteśmy bardzo wdzięczni, wywieszając bannerek strony Pana Marcina na stronie głownej KMF ;). Zapraszam do odwiedzenia strony naszego sponsora. Nie po to, żeby licznik nabił "wejście ze strony KMF" - bo nie o to tu chodzi, a po to, żeby zobaczyć czym też się sponsor KMF zajmuje. A nuż kogoś z czytelników KMF zainteresuje oferta firmy A3 DESIGN.
"It's alive!"

Odpowiedz
Nie jest źle - kasa wpływa, a banerek jakoś bardzo po oczach nie daje. Gratuluję stałych czytelników ;)

Odpowiedz
Recenzja filmu "300":
http://www.film.org.pl/prace/300.html
Autor: DESJUDI
"It's alive!"

Odpowiedz
Cytat:miecza przecinającego w pół drugiego człowieka?Nie wiesz
BRAK SPACJI.

Cytat: gdy tylko doświadczasz niepodważalnej - przepraszam za nie lubiany gdzieniegdzie kolokwializm - zajebistości dzieła filmowego.
Nie z przymiotnikami piszemy razem.
A poza tym, ten film nie jest zajebisty. Rzekłem.

Cytat:pełnych akcji, kreatywnie zainscenizowanych.Najlepsze sceny
BRAK SPACJI.

Tak od siebie powiem, że bełkotliwa to recenzja. Des chyba stara się ukryć fakt, że się lekko rozczarował mimo wszystko :)

Odpowiedz
wzburzony testosteron ograniczył racjonalne postrzeganie rzeczywistości 8)

Odpowiedz
Dodaj sobie ów film do stopki ;)

Odpowiedz
Hops - te, jak i inne błędy (z wyjątkiem "nie lubiany") widoczne są tylko w Twojej kochanej Operze. ;) Nie mówiąc już o kompletnym zignorowaniu przez ww przeglądarkę marginesów od zagnieżdżonych obrazków. :| Standardy rulez! :)

Thanks anyway. Muszę częściowo przerobić.

Odpowiedz
To rób strony pod Operę, a nie FF ;)
Wtedy i tu i tu będzie dobrze. Opera 4EVER!

Odpowiedz
VIVA LA FIREFOX!

Bardzo ładna oprawa recenzji, tylko wywaliłbym te małe, upchnięte tam nie wiadomo po co plakaty.

Odpowiedz
hops napisał(a):To rób strony pod Operę, a nie FF ;)
Ja nie robię pod przeglądarki, tylko pod standardy. ;)

Mierzwiak napisał(a):Bardzo ładna oprawa recenzji, tylko wywaliłbym te małe, upchnięte tam nie wiadomo po co plakaty.
Dziękuję. :) Z tymi plakatami to jest tak, że cholernie chciałem je gdzieś umieścić, bo bardzo mi się podobają. :)

Odpowiedz
Mnie też się podobają. Jak szukasz miejsca gdzie by je umieścić, to proponuję ścianę 8)

Odpowiedz
To ja dodam swoje 3 grosze - plakaty moim zdaniem prezentują się wybitnie ładnie i pasują do koncepcji całości. A i nie nazwałbym tego stricte recką, tylko jakąś impresją-zachęcaczem :D

P.S. Nie mogę jeszcze stwierdzić, że hOPS się nie zna i jest mi z tym źle... Dopiero za tydzień :(
KMF - Follow your dream to fly
-----------------------------
Ostatnio widziane:
Meet John Doe: 8.5/10 | Arsenic and Old Lace: 10/10 | You Can't Take It With You: 8/10 | Frost/Nixon: 8/10 | The Chaser: 7/10 | Transporter 3: 4.5/10

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon