The Hunger Games
(17-01-2013, 23:41)military napisał(a): Na tych zdjęciach wygląda jakby jej tato za złe wyniki w nauce obił twarz i opuchlizna jeszcze nie zeszła.

[Obrazek: tumblr_mgil0cG7cD1qf2zyko12_r1_250.gif]

Chyba nie mówisz o tych dwóch kadrach z "The Beaver"?! O.O
Ona tam wygląda przeuroczo! Nawet pucułowatych policzków nie widać!

EDIT: Poza tym aktorka słaba, a w wieku 23 lat ma Globa i dwie nominacje do Oscarów na koncie.
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
Dziewięciolatka o imieniu którego nie wymówię ma już nominację do Oscara. Argument nie trafiony :P

Odpowiedz
O ile zakład, że to jej ostatnia? :)

Odpowiedz
Nie widziałem jeszcze "Silver Linings Playbook", ale kurde, nie powiecie mi chyba, że w "Winter's Bone" była słaba. Ona nawet takie średniaki, jak "The Poker House" ciągnie w pojedynkę.

Taki zakład byłby trochę długoterminowy :)
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
(17-01-2013, 23:47)military napisał(a): W takim razie po prostu ma spojrzenie jak Terminator. Przerażające. I sprawia, że wydaje się bardziej drewniana niż drewno.
Na tym zdjęciu wygląda trochę jak młoda Grażyna z warzywniaka, ale na pewno żadną szpetotą nie jest. Poza tym, czytając te Twoje obiekcje mam wrażenie, że piszesz o Kristen Stewart. Naprawdę, obejrzyj Winter's Bone - tam dała popis swoich możliwości i w ogóle jest to dobry film.
Haru no yuu
taenamu to suru
kô o tsugu

Wieczór wiosenny
niknie zapach kadzidła
zapalę drugie

Odpowiedz
no fakt, fota wojskowego mało trafna, więc dla równowagi we wszechświecie przypomnę jak dziewczę wyglądało w ubiegłym roku:

[Obrazek: 0227-jen-lawerence-credit.jpg]
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Teraz może i być apetyczna ale jej wygląd ma gigantyczny potencjał na psucie z wiekiem :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Piszesz z własnego doświadczenia? Zatem współczuję wrodzonej brzydoty, ten krzyż musisz dźwigać sam.

Choć to ttrochę bez sensu wklejać zdjęcia z czerwonego dywanu, w takich okolicznościach aktorki zawsze są mocno podrasowane. Taki animowany photoshop.

Odpowiedz
Wiesz, z reguły jak kobieta gdzieś wychodzi, nawet nie gwiazda, a już tym bardziej na jakiś znaczący event, to masz do czynienia z podrasowaniem kosmetycznym. Co nie zmienia faktu, że wtedy na gali bym ją chyba schrupał (niestety, zaproszenie nie doszło na czas :( )
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Jestem świadomy tego faktu, ale zwykłe wyjście, a wyjście na galę oskarową to jednak pewna różnica. W oglądalności.

Odpowiedz
To trzymajcie casualowe zdjęcia. Drugie z bonusowym Camel Toe.

[Obrazek: c99806rz8xcmzrx8.jpg]

[Obrazek: jennifer-lawrence-picture-816179032.jpg]

Normalna, ładna dziewczyna z fajnymi krągłościami. Przeniósłby ktoś w końcu do odpowiedniego tematu.

Odpowiedz
O jakaś nowa aktorka z The Hunger Games:

[Obrazek: Hunger-Games-Catching-Fire-Capitol-Poste...wrence.jpg]

zaraz... przefotoszopowane!

P.S. Radzę przenieść cały ten temat do serii filmowych.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Trzeba było wkleić w jakiejś ludzkiej jakości i rozdzielczości, wtedy wyglądałaby jak JLaw.

Odpowiedz
Jak Jude Law?

Odpowiedz
BUAHAHAHAHAHAAHA!!!

Nie.

Odpowiedz
Nie czaje zupełnie tego skrótu "JLaw", który zrobił się ostatnio taki popularny. Dlaczego nie "Jenlaw" jak już trzeba skracać? "JLaw" kojarzy mi się tylko z Jude'em.

Odpowiedz
Skoro Jennifer Lopez = JLo to Jennifer Lawrence = JLaw. Hollywoodzka matematyka.

Odpowiedz
Nie, matma super, ale jakby nie było innego aktora, którego skrót wygląda tak samo. Bo trochę głupio, jak czytam, że "JLaw wygląda uroczo w tej sukience", a przed oczyma mam Juda Law jako drag queen. Nie bądźcie kolejną cegła w murze! Nie dajcie się nieść plotkarskoholiłudzkim prądom! Wymyślajcie lepsze pseudonimy na swoich ulubieńców!

Odpowiedz
Soczysta Pierdzioszka, tak ja nazywam - moze byc? :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
No to akurat mój nickname na Hugh Jackmana.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości