Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny
Nie mogę znaleźć House of Cards. Z Netflix nie da się zripować czy jak?;)

Odpowiedz
Jest już w sieci od paru godzin conajmniej. Ja mam. Ale to dlatego, ze sie kumpluje z Fincherem i mi przyniósł :)

Odpowiedz
480p.WEBRip.x264-BTN ;)

Odpowiedz
Dzięki, już też zdobyłem, bez konieczności kumplowania się z dziwakami.

Odpowiedz
The Fall - pięcioodcinkowy miniserial od BBC. Belfast, seryjny morderca i Gillian Anderson na jego tropie. Nic więcej wiedzieć mi nie trzeba :).

Premiera jakoś niedługo.

Odpowiedz
widmo
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Dobry news, AMC jest spoko, więc po co marudzić?

Odpowiedz
Nie no, ja się cieszę, że ktoś wreszcie wpadł na pomysł adaptacji tej IMO rewelacyjnej książki, i z niecierpliwością czekam. Ale nie ukrywam, że mam spore obawy.

Odpowiedz
Same here. To byłby rewelacyjny materiał na nimiserial, ale jako "normalna" serialowa produkcja mi sie to nie widzi - nie potrafię sobie wyobrazić rozciągnięcia fabuły na kilka sezonów.
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
Ja też nie, ale jakby mi ktoś kilka lat temu powiedział, że serial o chemiku fajtłapie, który przechodzi na ciemną stronę mocy, będzie jednym z najlepszych dramatów dekady, to też nie potrafiłbym sobie tego wyobrazić. ;) Dlatego zostawiam opinie na podstawie krótkiego newsa i czekam na pierwsze materiały z produkcji.

Odpowiedz
Dlaczego? Dla mnie tematyka od początku była "nośna" i miała potencjał na coś ciekawego. Szczerze mówiąc, jakby ktoś mi powiedział, jakie dzikie wolty będą odchodzić w tym serialu - wtedy bym się zawahał...:)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Nie podoba mi się czcionka. Zbyt nowoczesna.

[Obrazek: 47342.9.jpg]

I trejla

Wygląda jak kolejny gówniany policyjny serial. Tylko tym razem Hannibal będzie robił za pomocnika przy śledztwach.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
NNNIIIIiiiiieeeeee......

Odpowiedz
Obawiam się, że fajny garniak na Mikkelsenie to jedyny atut tego serialu. Kiepsko to wygląda.

Odpowiedz
...Da faq?
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
Proszę, tylko żeby to nie był procedural... Mikkelsen może niezłą rólkę odegrać ale ten główny bohater wygląda jak wyjęty z seriali młodzieżowych ze stacji CW - razi sztucznością i zapewne będzie drętwy. Zresztą NBC nie wybrała za ciekawego dnia Hannibalowi do emisji, więc wyczuwam szybki cancel. Szkoda, psia krew, szkoda.

Odpowiedz
Fiszburn - "Doctor, we need your help". To brzmi jak z komedii. W ogóle ten koleś tam nie pasuje.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Dancy kłodziasty, ale ogólnie nie wygląda to źle. Na razie nie załamywałbym rąk.

Odpowiedz
przede wszystkim to Mads nijak nie pasuje do Hannibala, ale ok
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości