Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów?
Przejdzie przy kolejnych nominacjach w przyszłości ;-)

Odpowiedz
Perfik napisał(a):Nędznicy to najlepszy z nominowanych w tym roku filmów. Deal with it :)

Nie muszę sobie z tym radzić, bo to kompletna nieprawda :). Reklamy z niemieckim dubbingiem są mniej irytujące od Nedzników :)
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
Oni bardziej krzywdzą tym dubbingiem filmy niż Polacy lektorem. Okropieństwo.
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
(25-02-2013, 05:36)Lawrence napisał(a): E tam Anne Hathaway wygrała i już mniej podekscytowany jestem.

Ja o Jennifer pisałem :D

Odpowiedz
(25-02-2013, 05:42)Persona non grata napisał(a): Oni bardziej krzywdzą tym dubbingiem filmy niż Polacy lektorem. Okropieństwo.

Przy tym dubbingu lektor to nie krzywda...

Odpowiedz
Tymczasem Quentin zabija wzrokiem Kidman.:D

Odpowiedz
btw, już zdążyłem się zakochać w tej fotce:
[Obrazek: 563400_10151332150478723_597529107_n.jpg]

Odpowiedz
Kristen zaraz zaśnie.

Odpowiedz
Lincoln - scenografia? Tak jak Nędzników nie lubię, tak chyba tym razem ich skrzywdzono lekko.
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
Dokładnie, za scenografię im się należało akurat.

Odpowiedz
Chcą każdemu coś dać, jak widać. Chyba nikt nie wyjdzie na zero, podczas tej nocy.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
No to teraz reklamy będą co 5 minut. heh

Odpowiedz
(25-02-2013, 05:48)Bogdan napisał(a): Kristen zaraz zaśnie.

Klientka zawsze na żywo sprawia wrażenie, jakby zaraz miała zwymiotować.

Les Mis ograbione ze statuetki za scenografię :(

Odpowiedz
Ciekawostki ze studia C+: Raczek razem z jakąś kobietą z RMF Classic twierdzą, że szkoda, że Weaver nie dostała oscara bo była fenomenalna.

Odpowiedz
Oni się chcą przed 6 wyrobić?
#istandbydaenerys

Odpowiedz
(25-02-2013, 06:02)simek napisał(a): Ciekawostki ze studia C+: Raczek razem z jakąś kobietą z RMF Classic twierdzą, że szkoda, że Weaver nie dostała oscara bo była fenomenalna.

lol.

Lawrence, no normalnie, wszystko leci idealnie z harmonogramem.

Odpowiedz
Muszą się wyrobić. :/ Zaraz będę brać prysznic z laptopem pod pachą. Do czego to doszło.

Odpowiedz
Do szkoły Ci tak spieszno, czy do pracy? ; )

Odpowiedz
Na uczelnię.

Odpowiedz
Tak, a mnie się wydaje, że te wszystkie permormency takie długie.
A nie uwłaczając zmarłym, ale w tym roku lista świętej pamięci, była bez naprawdę WIELKICH nazwisk. Jeszcze raz powtarzam, nie uwłaczając.

Hm, w sumie trochę żałuję, że nie dane jest mi oglądać studia C+ :P
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon