Gdzie obejrzeć transmisję z rozdania Oscarów?
<3 Kocham.
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
Będzie niespodzianka i Phoenix dostanie?

Nie będzie, nie?

Odpowiedz
(25-02-2013, 06:44)raven.second napisał(a): http://88.80.5.88/c4b00/20130224/vv5129b30cbd3bb815918811-531258.html
Byczo, dzieki. Tylko reklama mi nie znika ze srodka streamu jak klikam x.

edit: a dobra, zobaczylem. male x jest!

lol, zaspoilerowali flight.

Odpowiedz
A iiiidźta.

Odpowiedz
lol, wygral daniel day lewis. przypomnialo mi sie dlaczego nie ogladam oscarow.

Odpowiedz
czy mi się wydawało, czy nie oklaskiwali nominacji dla Phoenixa?

Odpowiedz
Ostateczny dowód na to, że Akademia nie widziała w ogóle "Mistrza" to aplauz podczas odczytywania nominacji.
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
Phoenix to w ogóle jakby tam za karę siedział ;)

Odpowiedz
Pewnie Weinstein kazał mu iść i się uśmiechać ;)

Odpowiedz
W ogóle po fajnym początku zrobiło się mega-nudno nie? Chyba przez zmęczenie zauważyłem to dopiero teraz, ale nie było ani fajnych przemówień, ani niespodzianek. Macferlane lepszy niż myślałem, na papierze spoko żarty jak na Oscary, chociaż podane ze słabym flowem. Jak jeszcze "Life of Pi" dostanie za najlepszy film...

Odpowiedz
lol, miszele obama. lol

Odpowiedz
Dobrze, że Mental nie ogląda...

Edit: LOL
Chyba pierwszy raz oglądałem na żywo. Nie było warto.

Odpowiedz
ale no lol. miszel obama. padlem. lol

ALE WALTER WHITE NA SCENIE FAK JEA

Odpowiedz
Three sexiest producers alive. Argo.

Odpowiedz
Trochę meh się teraz czuję.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Bez większych niespodzianek. Wyniki na plus, choć po "Mistrzu" pozostanie niesmak. Dziękuję panowie za wspólną relację. Dobrej nocy.

Odpowiedz
No, wreszcie jakieś emocji. Ben popłynął.

Odpowiedz
Jennifer Lawrence też podobnie zareagowała.

Odpowiedz
No, przed 6:00 się wyrobili. Dobranoc.

Odpowiedz
Ale Ben mowę jebnął. Warto było poczekać.

Goodnight wszystkim :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon