Oskary 2013

Odpowiedz
Haha, boskie :D

Odpowiedz
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
Macie gdzieś wywiady z Anne Hathaway? Będę bardzo wdzięczny. Np. ten fajny z Jennifer Lawrence, widzę, że potem siada Anne i jest ucięty :(
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Swoją drogą ten koleś, Wiesław Kot,

[Obrazek: 1&srcw=640&srch=360&dstw=640&dsth=360]

to jakiś totalny debil. Wszystkie telewizje powołują się na jego opinie, w których miesza "Argo" z błotem nie podając ŻADNYCH argumentów. Nazywa "Argo" afilmem, z zerowa reżyserią i zerowym montażem. Czego to ludzie nie powiedzą, żeby swojej mordy w telewizji nie pokazać.
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
Kot to znany od lat krytyk-psychopata. Swoją drogą zapomniałem o jego istnieniu :P

Odpowiedz
(25-02-2013, 20:38)Lawrence napisał(a): Macie gdzieś wywiady z Anne Hathaway? Będę bardzo wdzięczny. Np. ten fajny z Jennifer Lawrence, widzę, że potem siada Anne i jest ucięty :(

Odpowiedz
@Doveling Dziękuję uprzejmie :)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
(25-02-2013, 18:51)raven.second napisał(a): Nie rozdawała, odczytała tylko "and the Oscar goes to...".
[Obrazek: michelle-obama-oscars-520x447.jpg]
Nie, najpierw pieprznela monolog inspirujacy o holiłud. Taki z kokardką i podpisem: "Wy poklepiecie po pleckach nas, my was."

Odpowiedz
(25-02-2013, 21:14)Lawrence napisał(a): @Doveling Dziękuję uprzejmie :)

Na zdrowie ;-)

Wiem, że Jack od dawna jest Demokratą, ale mógł oszczędzić sobie tego wejścia na scenę i wypowiedzenia zaledwie dwóch zdań, bo przez resztę stał odwrócony plecami do kamer i słuchał tego bełkotu z Waszyngtonu.

Odpowiedz
(25-02-2013, 18:07)smackey napisał(a): swoją drogą co to za moda na krótkie włosy wśród kobiet?

Fatalna. A Charlize przynajmniej powinna długie nosić, bo ma figurę tomboya - prawie iluzoryczna talia.

Kiedy rozum śpi, budzą się eksperci.

Odpowiedz
Charlize chyba do roli w Mad Maxie ścięła. I mnie tam się podoba w tym wydaniu ;)

Odpowiedz

Odpowiedz
Odrobina smutnego zamulania po Oscarach:
http://film.org.pl/a/artykul/kto-zgarnal-oscara-krotkie-podsumowanie-24672/

Tak swoją drogą, nie, żebym potrzebował kolejnych powodów, ale Jennifer Lawrence tylko utwierdza w przekonaniu o swojej niezwykłości:

EDIT: Aj, video było już na poprzedniej stronie, goszcząc w poście Persony.

Odpowiedz
Ależ słabe nagrody w tym roku... Niby nie należało się spodziewać innych, ale rozczarowuje mnie pogłębiająca się stagnacja akademii. Szkoda mi Ralpha. Jedyne co się cieszę, to seans Sugar Mana.
Im częściej na mnie kamieniem rzucicie,
sami złożycie stos - - stanę na szczycie.

Grastroskopia - Bortal dobrze wpływa na trawienie gier

Odpowiedz
Syndrom "Magicznego Czarnucha" - Max, drony już lecą ci wpierdolić :)

Odpowiedz
Jak modzi uznają że się wyżywam, to mają rację - wyżywam się.

Walcząc ze snem, tuż nad ranem, usłyszałem, że prezydentowa wręcza statuetkę, czyli że już oficjalnie rząd włazi do Komisji. Już bez ściemy, na domysł, za to bez zbędnego pierdzielenia się - chociaż to tylko żona prezia.

Skrajnie polityczny Oskar dla "Argo".

[Obrazek: Obama-Oscary.jpg]

[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcQfbUeGUHneRXy1qv7EMYT...GPAKAYawRl]

Kiedy rozum śpi, budzą się eksperci.

Odpowiedz
Miałem kiedyś takiego avatara ;)

Odpowiedz
Z fotek powyżej to najlepsza jest służba na drugim planie, laska szczerzyła się na premię bo teraz białasy mają trudniej w Baraku Obamy.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Ciekawe, kiedy Obama dostanie oskara za całokształt. Nobla już ma.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon