Pacific Rim (2013-2018)
No właśnie, czyli co, cysterna?

Odpowiedz
Podobno ma być 9 rożnych Jeagerów oraz 12 rodzajów Kaiju. Więc w filmie będzie się działo:)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Jestem kuwa oburzony ale ponoć ten trailer nie trafi do netu >.<

Odpowiedz
Lawrence napisał(a):Nie uwłaczając, ale zachowanie Slepy'ego kojarzy mi się trochę z sytuacją, kiedy małe dzieci bawią się w wyimaginowany lunch z zabawkami, aż tu nagle pojawiają się dorośli, którzy nie dość, że wpychają się między gości/zabawki, to jeszcze zaczynają narzekać na dostępne menu.

Slepy'ego? ;) Nie no, spoko, ja nie mam nic przeciwko zabawie, tylko trochę dziwnie to wyglada jak dorośli ludzie podniecają się od kilku stron jakimiś dziwnymi osiągami wyimaginowanych robocików z filmu. Gumowych potworów to jeszcze bym zrozumiał, ale z robotami ciężej mi to przychodzi ;)

Gieferg napisał(a):PS. LULz for that avatar

To z nowego "Conana" :)

A na "Pacific Rim" pewnie sam pójdę do kina, w końcu nie co dzień grają megabudżetowe monster movies.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
12 rodzajów Kaiju? O to brzmi bardzo zachęcająco. I mam nadzieję, że da to możliwość dla ciekawych potworów.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
(31-03-2013, 15:05)Craven napisał(a): Potwierdzone :(
http://uk.ign.com/articles/2013/01/07/del-toro-explains-glados-voice-in-pacific-rim
Straszna lipa, że w filmie nie będzie brzmieć jak GLaDOS
Szkoda, w trailerze wypadło to kapitalnie i dodawało całości fajnego, powiedzmy, klimatu.

Zastanawiałem się nad sequelem i jeśli film będzie hitem, to naturalnym wydaje mi się, że w kolejnej, a może jeszcze następnej części to my, ludzie przekroczymy portal i wybierzemy się wojnę z Kaiju w ich domu. To już będzie film w 99,99% CGI :)

Odpowiedz
Ale skąd mamy pewność, że ten film skończy się absolutnym zwycięstwem, ludzkości? Może będzie otwarte zakończenie?
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Nowe informacje o treści trailera
http://www.comicbookmovie.com/fansites/GraphicCity/news/?a=76714

Odpowiedz
Jak komuś jeszcze mało świata Pacific Rim, to Ron Perlman
To, że trailera nigdzie nie zamieszczają jest tak rozczarowujące, że chyba poszukam jednak scenariusza.

Odpowiedz
Del Toro na wonder con wyjaśnia pochodzenie Kaiju.

"Del Toro also commented on the origin of the Kaiju themselves, saying that they were sent by an alien race who has a habit of consuming planets."

http://collider.com/pacific-rim-panel-recap-wondercon/

Wielu z was pewnie to rozczaruje.

Odpowiedz
Cravem, scenariusz mam na dysku, jeśli chcesz, mogę jakoś się podzielić.

Odpowiedz
(31-03-2013, 20:17)Danus napisał(a): Del Toro na wonder con wyjaśnia pochodzenie Kaiju.

"Del Toro also commented on the origin of the Kaiju themselves, saying that they were sent by an alien race who has a habit of consuming planets."

http://collider.com/pacific-rim-panel-recap-wondercon/

Wielu z was pewnie to rozczaruje.

Koncepcja z innymi wymiarami wydawała się bardziej świeża niż kosmiczna broń biologiczna. Trudno.

Odpowiedz
Kosmiczna broń biologiczna? Hm, cóż póki to nie "Prometeusz" jakoś to przeboleję.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
(31-03-2013, 20:17)Danus napisał(a): Wielu z was pewnie to rozczaruje.

E tam. Klawe i wpisuje się w stajl ;)

Odpowiedz
(31-03-2013, 20:17)Danus napisał(a): http://collider.com/pacific-rim-panel-recap-wondercon/

Cytat:Del Toro wanted to convey a sense of awe and scale since “25-story tall motherfuckers were kicking the shit out of each other.”
Cytat:Del Toro revealed that the only actor who didn’t break down during the course of filming was Rinko Kikuchi, who said she “thinks about gummy bears and flowers” when things start to get overwhelming.

W jakiś niewytłumaczalny sposób zacząłem się śmiać, gdy to przeczytałem.

Odpowiedz
Mnie to rozśmieszyło bo niedawno powtarzałem Ghostbustersów więc ruszył ciąg skojarzeń z piankowym marynarzykiem. (BTW. Ile filmów w dzisiejszych czasach ma dobrych naukowców i złego environmentalistę? :) )

Odpowiedz
(31-03-2013, 20:51)Craven napisał(a):
(31-03-2013, 20:17)Danus napisał(a): Wielu z was pewnie to rozczaruje.

E tam. Klawe i wpisuje się w stajl ;)
Mi tez pasuje. Teraz skoro już wiemy skąd wziął się portal na dnie oceanu, można się też domyślać dokąd prowadzi.
Stawiam dolara, że w sequelu, o ile powstanie dostaniemy oddział Jeagerów wysłanych przez portal do świata kosmitów by im i reszcie kaiju wpierdolić:)

Odpowiedz
Oj, nie napalajmy się na sequel, gdyż pewności czy w ogóle powstanie, jeszcze nie mamy. Choć bardzo się tutaj projektem jaramy, to czy będzie wielkim kasowym sukcesem, trudno powiedzieć. Mnie się niby podoba, że nie jest to oparte na żadnym komiksie, na żadnej serii zabawek i czegoś tam jeszcze. Ale oby to się nie okazało właśnie być dla filmu obciążeniem, gdyż widz otrzyma coś czego nie za bardzo zna.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Nie sądzę, jak byś skończył pierwszy film? IMO jakoś zamkną portal (np atomówką, na "Avengersów") i tyle. Przecież w sequelu można otworzyć drugi portal (albo najlepiej trzy, żeby było więcej i bardziej).

Odpowiedz
Z zamknięciem portalu to byłoby w ciul głupie. Bo czyż wcześniej nie można by było zamknąć portalu atomówką? I świat nie musiałby cierpieć z powodu ataków Kaiju. Zakładamy oczywiście, ze ludzie od dłuższego czasu wiedzą gdzie ów portal się znajduje.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon