Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Man of Steel (2013)
Myślę, ze jesli Cavill będzie wyglądał jako Kent tak jak w "Whatever Works" tylko plus okulary to będzie spoko.

Odpowiedz
a ja uwielbiałem błazenadę Reeva . Plus w jakimś drobnym stopniu można było kupić jego przamianę. Ale może to kwestia czasów bez komórek i ostrych fotek Smana na każdym kroku.

Odpowiedz
A ja wcale się nie zdziwię i nawet nie wiem czy bym nie chciał, aby w tym filmie, w ogóle nie było ukrytej tożsamości i wszyscy by wiedzieli, że Clark Kent to "Superman" czy też "Man of Steel".

Russell Crowe, wygląda niezwykle młodo na tej fotce.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Czyli Superman siedziałby w Daily Planet w pelerynie, czy w ogóle by nie pracował?

Odpowiedz
Może na początku filmu by jeszcze pracował. Potem odkryłby swoje powołanie i został Supermanem, czyli wtedy by już nie pracował. Wiem, pewnie teraz się przyczepicie, jakby wtedy zarabił na życie? Sam nie wiem, mam nadzieję, że jakoś twórcy z tego wybrną. Albo zostawią otwarte zakończenie w tej kwestii. W każdym razie motyw z Clarkiem chowającym się w skrytce na szczotki i mówiący "To jest zadanie dla Supermana", jakoś mi do tego filmu nie pasuje.
Dam się zaskoczyć.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Ja bym się raczej przyczepił do tego, że wypaczasz zupełnie tę postać. Kłania się chociażby monolog na temat tej postaci w Kill Billu.

Odpowiedz
A może tak- niech Clark nie będzie żadnym dziennikarzem a marynarzem i włóczęgą ((stąd Cavill z brodą) ukrywającym się ze swoimi mocami. Niech na jego trop wpadnie wścibska dziennikarka, Luis Lane badająca dziwne przypadki w małym miasteczku 20 lat wcześniej. Zod sprawia, że Kal-El musi wrócić do Smallville i odnaleźć rozbity statek gdzie znajdzie również uroczysty strój z Kryptonu, przekaz od ojca itd itp. Kal-El/Clark nie musiałby wtedy odstawiać całego cyrku przed Lois, redakcją itd bo dziennikarza-Kenta po prostu by nie było.

Odpowiedz
O i takie rozwiązanie mi się podoba! Czy przy tym wypaczam zupełnie tę postać? Być może, ale nigdy nie byłem jej wielkim fanem. I do kina się wybiorę bardziej z oczekiwaniami niezłego widowiska niż dlatego, że głównym bohaterem jest Superman.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Coś dziwnego dzieje się na oficjalnej stronie, być może tuż za rogiem czai się nowy zwiastun
http://www.manofsteel.com/

Odpowiedz
Jednak bardziej od trailera czekam na plakat. W tym roku mamy Armageddon fatalnych posterów, mam nadzieję, że MoS do nich nie dołączy.

Ale trailer jest przeze mnie również mile widziany jak najszybciej.

Odpowiedz
[Obrazek: 57329178.png]
[Obrazek: 55690626.png]

Odpowiedz
Fajne jakby działało Juby.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Przyłączam się do Danusa.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
nie warto - pod tymi linkami nie ma nic ciekawego :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Już wstawiłem nowe.

[Obrazek: mLhd7Op.jpg]
[Obrazek: MvfBAX6.jpg]
[Obrazek: MAN-OF-STEEL.jpg]
[Obrazek: Man-of-Steel_612x380.jpg]

Odpowiedz
Nowy zwiastun zadebiutuje w sieci w nocy z niedzieli na poniedziałek naszego czasu.

Odpowiedz
Czyli dzisiaj. Dobrze, że mam wolne, wiadomo o której mniej więcej możemy się go spodziewać?

Odpowiedz
Znalazłem tylko takie coś
Sunday, April 14, 5pm PDT/8PM EDT/ MIDNIGHT UK
http://www.comicbookmovie.com/fansites/notyetamovie/news/?a=77530

Odpowiedz
(12-04-2013, 20:52)Szaman napisał(a): Coś dziwnego dzieje się na oficjalnej stronie, być może tuż za rogiem czai się nowy zwiastun
http://www.manofsteel.com/

To coś jak z filmu "Duch" powoli się układa w znaczek Supermana.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Już wczoraj wieczorem zauważyłem, że za szumem widać coś na kształt logo "S". Pewnie do dziś wieczora będzie je całkiem widać i pojawi się zwiastun.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości