PLAKATY!
Prawa strona obrazu wygląda jak moje osiedle. Dokleję Rocky'ego na oknie - i mam piękną panoramę, w dodatku 3D. :D

Odpowiedz
tomashec napisał(a):pieeekna sprawa!
Wiedziałem, że docenisz. :)

Odpowiedz
romeck, można gdzieś coś takiego kupić w sieci?

Odpowiedz
Nie chcę robić tu reklamy, ale pssst... Allegro, szybko znajdziesz. :) Jeśli nie znajdziesz - daj znać na priv.

Odpowiedz
jakbys jednak tej antyramy nie znalazl, to moze podeslij plakat do szczecina, ja juz cos skombinuje :twisted:

Odpowiedz
No po prostu piękny :) Allegro mówisz ...
Zdałem sobie sprawę, czym jest szaleństwo. To wiara w swoją własną, jedyną rzeczywistość i zachowywanie się tak jakby nie było żadnej innej.

Odpowiedz
romeck, wiem na której aukcji kupiłeś ;-) ... masz 4 negatywy :P

Odpowiedz
Phi, no i? ;)

Odpowiedz
A mi się ten plakat podoba! :-)
[Obrazek: 7150090.3.jpg]

Odpowiedz
Akhem. DNO.

Odpowiedz
Plakat odjazdowy, ale nie ma krupiera :D.
| Pereant qui ante nos nostra dixerunt |

Odpowiedz
hops napisał(a):Akhem. DNO.

hops, to, że film Ci się nie podoba to wiem ale sam plakat ma fajny pomysł i wykonanie...

Odpowiedz
Czym ten plakat różni się od "Dlaczego NIE?!" albo "Ja Wam pokażę!". Podpowiedź: niczym. Zdjęcie zrobione z lotu ptaka i wepchnięte na białe tło. To ma być dobry plakat? Dziękuję, postoję.

Odpowiedz
Tym się różni, że ten plakat ma stylistykę karty, takiej pokerowej, zwykłej karty, więc nie mógł mieć innego tła. Fajna sprawa, mnie się ten pomysł podoba.

Odpowiedz
hops napisał(a):Czym ten plakat różni się od "Dlaczego NIE?!" albo "Ja Wam pokażę!". Podpowiedź: niczym. Zdjęcie zrobione z lotu ptaka i wepchnięte na białe tło. To ma być dobry plakat? Dziękuję, postoję.

Każdy plakat na białym tle MUSI być zły? Zresztą tak jak military powiedział- plakat ma stylistykę karty. Widziałeś kiedyś zieloną kartę?

'Dlaczego nie' jest tragiczne bo jest bez pomysłu natomiast tutaj mamy rewelacyjny pomysł, bo akcja będzie działa się pewnie w kasynie.

Odpowiedz
Ja widziałem kolorowe karty do Piotrusia, a także z samochodami i z piłkarzami. :)

Nie wiem po co to napisałem...

Odpowiedz
romeck napisał(a):Ja widziałem kolorowe karty do Piotrusia, a także z samochodami i z piłkarzami. :)

Ta, piłkarzami, raczej piłkarkami, do tego bez koszulek - pewnie się wymieniały po meczu. ;)

W temacie plakatu: Raimi potwierdził, że będzie robił 4,5 i 6 Spidermana. Ciekawi mnie, ile jeszcze razy spece od marketingu będą przerabiać ten sam plakat, i na jakie sposoby (bo moim zdaniem plakaty Spidera do wszystkich 3 części to ten sam plakat, tylko lekko zmieniony).

Odpowiedz
Zwracam honor. To zajebiście kiepska karta do gry w cokolwiek :)
Jak mogłem tego nie zauważyć?

Odpowiedz
E, tam marudzisz :) Mi się plakat podoba. Nie żebym się zachwycał od razu ale sam pomysł ciekawy, więc plakat też.
Aktualnie rządzi: ja

Odpowiedz
military napisał(a):Ciekawi mnie, ile jeszcze razy spece od marketingu będą przerabiać ten sam plakat, i na jakie sposoby (bo moim zdaniem plakaty Spidera do wszystkich 3 części to ten sam plakat, tylko lekko zmieniony).

Na plakacie szostej czesci bedzie fiolotowy spiderman w seledynowe ciapki :)
A tak prawde mowiac, to w szostej czesci bedzie chyba walczyl z cala ziemia...

1 - Green Goblin
2 - Doc Ock
3 - Venom, Sandman, Hobgoblin
4 - wg plotek Venom/Carnage, Lizard, Electro
W piatej beda musieli dodac ich jeszcze wiecej :)
Ostatnio obejrzane:
TDK - 8/10 jako film, 10/10 jako Batman
Once Upon A Time In America - 11/10
Alien^3 - 9+/10 | 11/10 (se)
Heat - 11/10

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon