Pacific Rim (2013-2018)
Zapewne. Pamiętasz bannery z całego świata z I Am Legend, też od Warnera?

http://www.impawards.com/2007/i_am_legend_ver10.html

Tych wszystkich miejsc przecież nie było w filmie, to pewnie coś na tej zasadzie. A jeśli nie i faktycznie w filmie będzie mowa o polskim jaegerze, to padnę z wrażenia :)

PS. Zaczynam się lekko obawiać, jak to będzie wyglądać na dużym ekranie. Widziałem wczoraj trailer w IMAXie, niestety pierwszy, ale zawsze coś. Ostatnie ujęcie z jaegerem lecącym na autostradę kończące się jego pozycją gotową do dalszej walki było mega nieczytelne, a jeśli dojdzie do tego 3D... No nic, zobaczy się. Tak czy siak w kinie tego przegapić nie mogę.

Odpowiedz
Ten też jest klawy:

[Obrazek: 392998_523590441021614_1059207618_n.jpg]

Odpowiedz
Jak w każdym wielkim, międzynarodowym projekcie polacy będą autorami co najwyżej czujników podczerwieni, wewnętrznego łożyska stabilizatora poprzecznego tylnej zapadki bezpieczeństwa i może jeszcze ktoś zaprojektuje tablicę przyrządów komputera serwisowego. O całym robocie nie ma mowy. A jak już to będzie dzieło studentów Politechniki Warszawskiej z Wydziału Mechanicznego Energetyki i Lotnictwa w ramach zbiorowej pracy magisterskiej i zepsuje się podczas testów.

Odpowiedz
Kurwa tchopz napisałeś tak elokwentnego posta że poziom tego tematu skoczył o dwa punkty :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Baltic Blast? OK, wygląda nawet, nawet, chociaż pewnie prawicowcy i konserwatyści będą narzekać, że za bardzo "czerwony" i nie ma nawiązań do husarii.[/u] Oczywiście taki Jaeger, trochę łechta polskie ego i leczy polskie kompleksy, ale mnie trochę nazwa Baltic Blast w związku z tytułem filmu "Pacific[u] Rim", trochę śmieszy. Ciekawe czy Czesi też mają takiego swojego Jaegera? :)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
To żeby poziomem postów wrócić do parteru:
Słyszałem anegdotę, jakoby nazwa stadionu Baltic Arena się nie podobała ludziom, bo mało polska. Ogłoszono plebiscyt na lepszą. No i jeden z pomysłów był taki by połączyć brzmienie dotychczasowej nazwy z hołdem dla tego co się znajdowało w tym miejscu przed budową stadionu (a były to ogródki działkowe). No i zaproponowano: "Bełt i uryna".

Tyle odnośnie Baltic Blast mam do powiedzenia ;)

Odpowiedz
[Obrazek: 14924987.jpg]

"This was only the beginning."
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Ciekawy detal - smuga na wodzie - coś wypływa z wraków samochodów i statków, czy może krew zranionego kaiju?

Odpowiedz
Kolor niebieski, więc sugerowałbym się krwią kaiju.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
[Obrazek: 28171815.jpg]

Odpowiedz
Pacific Blast Cravena brzmi fajnie, ale pewnie dostalibysmy szabelke z przydzialu i wyslanoby nas na pierwszy ogien:

[Obrazek: 936969_238722106252716_419123379_n.jpg]
zaluje, ze nie mozna zrobic bardziej komicznego, choc jest przeciez to wiadro zamiast glowy <rotfl>

Craven, teraz dopiero dopatrzylem, ze nie liczac bani i kolorkow, mamy bardzo podobna wizje <ok>
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Baltic Blast to nie moja robota :P

Odpowiedz
To mam nadzieje, ze to jakas fajna, cycata dupa, ktora lubi seks piec razy dzinnie i ze masz jej numer <ok>
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Tej, czemu nikt nie powiedział, że w tym gra połowa obsady "Sons of Anarchy"? :)

Odpowiedz
Z choinki się piździelec urwał:)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
O Stringerze nie zapominaj (wiem, że Idris grał w The Wire, ale jest zajebisty i kropka:D). Poza tym wspominano o tym parę razy ;).
Red, proud to be a member of Forum KMF Film.org.pl since Aug 2012.

Odpowiedz
Dla Stringera i obsady SoA obejrzę ten film - NA KOMPIE!

Odpowiedz
(14-05-2013, 19:12)Mental napisał(a): Dla Stringera i obsady SoA obejrzę ten film - NA KOMPIE!

Umrzyj.

Odpowiedz
Ja jeszcze nigdzie nie napisałem, że bardzo mi się podoba jak Stinger Bell krzyczy, że cancelują apokalipsę, więc piszę, że bardzo mi się to podoba. Obejrzałbym ten film dla samych robotów, a że gra mój ulubiony dostawca koksu, to melduję się w kinie :)

Odpowiedz
Fajna sprawa to aktorstwo, że nawet taki suchar może być zajebisty jak odpowiednio wypowie go odpowiednia osoba. Co ciekawe ten tekst pada już we wczesnej wersji scenariusza.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon