Zbieractwo, czyli plakaty, ulotki itp.
Stojak reklamujacy Hobbita (z Media Markt)

[Obrazek: Hobbit.th.jpg]
"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul"

Odpowiedz
kiedy podpierdalasz z MM kawałek tektury promującej film, wiesz już, że to nieuleczalne :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Prince Isildur Bust by Sideshow Weta
[Obrazek: P1060863.th.jpg][Obrazek: P1060864.th.jpg]

Gil-galad Bust by Sideshow Weta.
[Obrazek: P1060865.th.jpg][Obrazek: P1060866.th.jpg]

Battle Axe of Gimli by United Cutlery
[Obrazek: P1060968.th.jpg][Obrazek: P1060950.th.jpg]

[Obrazek: P1060966.th.jpg]
"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul"

Odpowiedz
dobry kolo :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Kilka nowych elementow mojej kolekcji

Siege Tower Troll Bust Sideshow
[Obrazek: P1070001.th.jpg]

Catapult Troll Bust Sideshow
[Obrazek: P1060997.th.jpg]

Grond Troll Bust Sideshow
[Obrazek: P1060995.th.jpg]

Attack Troll Maquette Bust Sideshow
[Obrazek: P1060993.th.jpg]

[Obrazek: P1070022.th.jpg]

[Obrazek: P1070886a.th.jpg]

Odpowiedz
I pomyśleć, że niektórzy nie rozumieją zbierania zwykłych figurek.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Pamiętam, że na forum był jakiś fanatyczny kolekcjoner Szczęk, więc napiszę, może się przyda: W H&M widziałem dzisiaj damski t-shirt, który miał na całym przodzie reprodukcję klasycznego, oryginalnego plakatu Szczęk. Nie jestem fanem damskich ciuszków, ale to akurat robiło wrażenie :) Jest to pewnie do znalezienia na ich stronie, męskich nie szukałem bo byłem służbowo, ale może są :) to tyle.
Ostatnio widziane:
filmweb

Odpowiedz
Hehe, wiem, już narzeczonej kupiłem jakiś czas temu:

[Obrazek: x7h2.jpg]

Ale dzięki za czujność ;)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Mówiłem, że zajebista. Dziewczyna także :)
BTW czemu robia takie rzeczy dla kobiet, a dla mężczyzn nie? Chodzi o jakieś przesłanie podprogowe do samców? Patrz na mnie, mam na sobie plakat twojego ulubionego filmu? :P
Ostatnio widziane:
filmweb

Odpowiedz
E, dla mężczyzn tez robią:

[Obrazek: xrv9.jpg]

Mam ze 3 albo 4 sztuki, było więcej ale kilka poszło do znajomych ;)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Przy damskiej wyglada słabo ;/ wkleić naprasowanke z plakatem w formacie a4 nie jest tak trudno, dlatego doceniłem to damskie cacko, bo tak staranne wykonanie rzadko się spotyka. Niestety koszulki filmowe zwykle ograniczają się jedynie do loga na klacie lub niezgrabnym wklejeniu plakatu.
Ostatnio widziane:
filmweb

Odpowiedz
No wiadomo, tamta dużo ładniejsza, no i z lepszego materiału ;) Ale cytując Dariusza Szpakowskiego - "jak się lubi co się lubi, to się lubi co się ma" :)

Odpowiedz
Jakaś nieco inna koszulka z plakatem Szczęk była chyba niedawno w sklepach Bershka. Ogólnie to raczej średni sklep, ale mają tam często koszulki z kultowymi filmami. Kiedyś mieli Rambo i Terminatora, ostatnio właśnie Szczęki, Milczenie owiec i Laleczkę Chucky :)
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
Normalna praktyka, topowe sklepy z high street rzucaja jakis projket/kroj na polki, a po sezonie, lekko zmodyfikowane ciuchy pojawiaja sie w mniej popularnych sklepach. Po rocznym poslizgu, gdy juz w takim Burtonie wchodzi nowa kolekcja, drukniete na najtanszej szmacie echa poprzedniego sezonu, laduja w zakupowej kolebce emigrantow, czyli Primarku aka. Primanim :)

Skad ja wiem takie rzeczy...terror, terror! :)

Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Biorąc pod uwagę na jakiej wysokości jest rekin... vagina dentata? :D

Super. I dziewczyna i koszulka :)

Odpowiedz
Widmo.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Maly update

[Obrazek: mpr8.th.jpg]
[Obrazek: 3zzi.th.jpg]
[Obrazek: 6sfc.th.jpg]
[Obrazek: yfvz.th.jpg]
[Obrazek: ipr5.th.jpg]
[Obrazek: 1o2d.th.jpg]
[Obrazek: yu06.th.jpg]
[Obrazek: 31h.th.JPG]

Odpowiedz
Gdy ktoś wrzuca wydania DVD za gablotę, to wiedz, że coś się dzieje :P Kiedy otworzysz to muzeum dla zwiedzających?

Odpowiedz
Kolejny update

United Cutlery Morgul Blade/Witch King Dagger - UC2990

[Obrazek: if38.jpg]

United Cutlery Samwise Gamgee Swords - UC2614

[Obrazek: 5h48.jpg]

United Cutlery High Elven Warrior Shield - UC1428

[Obrazek: zno3.jpg]

[Obrazek: dxuf.jpg]

RAMBO FIRST BLOOD PART II KNIFE STANDARD EDITION

[Obrazek: 66sv.jpg]

Enjoy

Odpowiedz
Wiking, ten miecz Sama to z Museum Collection czy taki sam wallhanger jak reszta?

Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon