Taniuchne DVD/Blu-ray - gdzie i za ile
Ja kupuje w sklepie "Wszystko po 5zł" filmy wycofane z kiosków, nadwyżki magazynowe itp, uwaga... w cenie 2,5zł za sztukę. I są to bardzo dobre filmy, wydania które były w kiosku po 29,99zł m.in: Seria Wampiry pierwsze 14 tomów (m in. Underworld, Blade, Wywiad z wampirem, Daybreakers...), Seria Złota Kolekcja Hollywood, Seria wybrańcy Mocy, a trafi się też Oszukać Przeznaczenie 4 z okularami 3D. Poza tym ostatnio w biedronce były filmy za 9,99zł, trzeba tylko uważać bo były tam VCD, których nie trawie. Wstawił bym fotki mojej małej kolekcji, ale jeszcze nie mogę jako nowy użytkownik. Pozdrawiam
newretro, proud to be a member of Forum KMF Film.org.pl since Feb 2013.

Odpowiedz
Z sensownych tytułów w Biedronie był Drive za te 9,90... Może jeszcze gdzieś się znajdzie.

Odpowiedz
Drive na DVD jest tak samo skopane, jak na Blu-ray (za ciemny obraz, połowa detali poszła się walić).

NIE KUPOWAĆ!!!

Odpowiedz
Czekam na wypasioną wersję(miał być lepszy obraz, komentarz reżysera i jakieś dodatki) Drive'a którą Refn zapowiadał tuż po premierze, ale jak widać czas leci a o tym ani widu ani słychu, taki słowny z niego koleś.

Odpowiedz
Lepszy obraz? W sensie, że na Blu-ray? Niemożliwe. Lepszego już nie będzie :)

Odpowiedz
(19-02-2013, 13:38)shamar napisał(a): Daj namiary na tytuły. Może zrobimy biznes bo mi brakuje kilku tytułów z kilku kolekcji.

Shamar na chwile obecną do kupienia jest: większość kolekcji Wampiry: Underworld, Daybrakers - Świt, Straceni Chłopcy, Miasteczko Salem, Underworld Evolution, Blisko Ciemności, Wywiad z Wampirem. Z innych serii m.in: Wayat Earp, This Is It (Michael Jacson), Dziecko Rosmary, Kobieta Kot, Batman Mroczny Rycerz, Pat Garrett i Billy Kid, Top Gun, Mission Imposible, Batman Początek, Dobry Niemiec, Jestem Legendą, Superman 2, Full Metal Jacket. I jeszcze więcej ale tyle się z szybkiego zdjęcia w sklepie dało odczytać. Wydania książkowe, tzn. kilka stron opisu filmu i płyta dvd na końcu, ładnie się to prezentuje na półce. Napisz co Ci brakuje to jak będę to popatrzę co można dostać.
newretro, proud to be a member of Forum KMF Film.org.pl since Feb 2013.

Odpowiedz
@ up - jest "Hypnos" ;)

Skyfall (wersja sklepowa) w Biedronce po 19.90.

I kilka innych tytułów.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
W Dąbrowie Górniczej w lumpeksie znalazłem stoisko z blu rayami. Sporo fajnych tytułów w dobrej cenie. Wykopałem Geneza planety małp za 28zł i Skyfall za 30zł.
Ostatnio widziane:
filmweb

Odpowiedz
To super, ale biorąc pod uwagę, że DG nie jest wioską z jednym lumpeksem, niewiele pożytku z takiej informacji.

Odpowiedz
Widmo lumpeksu

Odpowiedz
na merlin.pl kod rabatowy MERLIN06 daje 20% na wszystko, np. django za 69zł na BD.
kod ważny niby do dzisiaj do 9:00 ale u mnie działał jeszcze o 12:55
Ostatnio widziane:
filmweb

Odpowiedz
Czy po 6-10 PLN to są "taniuchne"?

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
na francuskim amazonie superanckie promocje.
Kup 4 blu a dostaniesz 20 € zwrotu

Kup 10 blu a dostaniesz 50% rabat

+ kilka innych promocji
duży wybór, a francuski amazon daje możliwość wyszukiwania po pl napisach (jest w czym wybierać)
Ostatnio widziane:
filmweb

Odpowiedz
Taka przecene ostatnio wynalazlem - kazda sztuka po 2zl :)

[Obrazek: n6cqd4.jpg]

Odpowiedz
Pewnie w Tesco?

Jeszcze ze 2 tygodnie temu sprzedawali to, chyba, 9.90. Widocznie nikt nie brał.

Odpowiedz
Ja to i po 0,90 zł bym tego nie brał :p

Odpowiedz
Ej, no Muppety były chyba spoko.

Odpowiedz
Nie, nie były :p Ja nie mam zbytniego sentymentu nawet do oryginału(oprócz loży szyderców), a film zapamiętałem jako kiepski.

Odpowiedz
Zawsze potraficie zniszczyc radosc ;p ale mam to w dupie :D

Nie w Tesco, jeszcze zakupilem Liste przebojow Trojki 2007-2011 (5cd) i wydania polskich przebojow z lat 60 i 70 Dzieci kwiatów.

Odpowiedz
Cytat:Nie w Tesco
To pewnie w Radości :))

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon