Zapowiedzi
Wilson nieźle mówi po polsku ;)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Każda scena, w której pojawia się Wilson, wygląda jak film lepszej kategorii. Gość po prostu wie, jak się zaprezentować przed kamerą.

Odpowiedz
W ogóle każde ujęcie z Wilsonem jest takie...jakby odstające poziomem od polskiego kina XXI wieku.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Ok, to pierwszy Polski film, którego obejrzę w kinie z własnej nieprzymuszonej woli:P
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
(27-09-2013, 18:50)patyczak napisał(a): Dlaczego szkoda? Dorociński akurat zawsze jest wartością dodatnią filmów, w których gra. A gra w niezłych filmach.

Mam go już dość. Za dużo go wszędzie było.

Rzeczywiście ujęcia w Polsce wyglądają jakoś polsko ;)

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Cytat:Do obsady „Jacka Stronga” zaangażowano także zagranicznych aktorów: Patricka Wilsona, jego żonę - Dagmarę Domińczyk (...)

A ja głupi się zastanawiałem jakim cudem Pasik zwerbował Wilsona :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
My juz sa amerykany ;) Wyglada dobrze, trailer tez dziala. Plus za to, za zostawienie jezyka w spokoju. Szkoda, ze kolo nie strzela sobie w leb, ale wkladajac lufe do ust/pod brode - "ja wole" <ok>
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Podniecacie się, bo Polaczki skleciły prawdopodobnie najlepszy trailer od czasu spotkania w Magdalence przy wódce. Gdyby to był trailer z Ameryki, to byście ziewali.

Obejrzę, ponieważ Dorociński w tym gra.

Odpowiedz
Mental, przeciez nikt sie nie podnieca, wiec przestan kozaczyc, bo dostaniesz bulgara i sie skonczy :)

Nawet jesli film wyglada jak amerykanski sredniak...to wlasnie, wyglada jak amerykanski sredniak! Woopie fuckin do, ktos powie, ale ja bym sobie zyczyl wiecej takich sredniakow, wiec jak najbardziej jestem mile zaskoczony.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Od podniety aż tu duszno, dlatego wychodzę. Jak nie wrócę do północy, zawiadomcie prezydenta :)

Odpowiedz
Kurczę, Pieczyński w tupeciku nawet podobny do Brzezińskiego ;)

Odpowiedz
(27-09-2013, 19:36)military napisał(a): Każda scena, w której pojawia się Wilson, wygląda jak film lepszej kategorii. Gość po prostu wie, jak się zaprezentować przed kamerą.

Lub jego sceny nagrywane byly w USA przy udziale jego wuja, ktory zazwyczaj filmuje wesela i chrzciny - nie moge inaczej wytlumaczyc faktu, ze jego sceny wygladaja lepiej, sa elegancko wykadrowane (lub, ze on jakis fotogeniczny bardziej) i ogolne sprawiaja lepsze wrazenie.

Odpowiedz
Bez kitu! :D

Tylko te napisy zwiastunowe to taniocha do potęgi i psują całkiem przyjemny efekt po obejrzeniu.

Odpowiedz
Teatralność większości scen i drewniane aktorstwo sprawiają, że to wygląda bardziej jak pastisz standardowego amerykańskiego zwiastuna do thrillera.

Odpowiedz
Jakuz, ale wyglada JAKOS - nie, nie padam na kolana, ale doceniam fakt mniejszego olewactwa niz zwykle. Co do drewna, sluszna uwaga, dlatego potrzeba nam w polskim kinie wiecej naturszczykow, bo masa polskich aktorow (juz abstrachujac od Jacka Stronga) ma we krwi "teatralnosc" najgorszego sortu - no wiecie, jestem "artystom", wiec nadekspresje wale taka, zeby tylnie rzedy widzialy. Dialogi natomiast, to stara szkola laczenia slabych tekstow z malo melodyjnym jezykiem polskim, oraz wyzej wspomniana teatralnoscia - Zebrowki w "Pregach" sie klania.

Przy okazji, Jack Strong...kurwa, brzmi jak nazwa taniego browaru z biedry - nie dalo sie lepszego tytuly wymyslic?!

Odpowiedz
W Polsce przede wszystkim potrzeba rządowego wsparcia i programów dla najbiedniejszych zdolnych aktorów z wiejskich rodzin. Bez tego nigdy nie nakręcimy dobrego kina. Poza tym każdy powiatowy dom kultury powinien być zasilany dotacjami z UE. Potrzebna jest też komisja do ustalania priorytetów. To wszystko ramach ogólnokrajowej strategii rozwojowej "Kino 2015".

Odpowiedz
Utalentowany jestem, wiec drobny wycinek genialnie rozpisanego tekstu mojego autorstwa. Swietne pioro idealnie wpisujace sie w twardosc jezyka polskiego:

Mental, wypierdalaj :)

Odpowiedz
(28-09-2013, 13:36)Bucho napisał(a): Przy okazji, Jack Strong...do kroćset fur beczek!, brzmi jak nazwa taniego browaru z biedry - nie dalo sie lepszego tytuly wymyslic?!
"POLSKI SUPER-AGENT" i tagline: "Polska odpowiedź na JAMESA BONDA". Jest epa? Jest.

Odpowiedz
@Bucho

Ja tylko konstatuję oczywistości i podaje zdroworozsądkowe rozwiązania zgodne z duchem zjednoczonej Europy.

Cytat:Jack Strong...do kroćset fur beczek!, brzmi jak nazwa taniego browaru z biedry - nie dalo sie lepszego tytuly wymyslic?!

Akurat tytuł jest fajny. Dodaje B-klasowego maczo sznytu całości ;)

Odpowiedz
Gdyby to byl prosty akcyjniak o Dorocinskim napierdalajacym z mozdzierza na Luku Kurskim, to tytul bylby idealny. Ten film bedzie jednak zbyt pompatyczno-powazny i tytul rodem z okladki VHS brzmi po prostu zle.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości