Zbieractwo, czyli plakaty, ulotki itp.
Museum Collection, 219 z 600
"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul"

Odpowiedz
Kolejny update

[Obrazek: ic6t.jpg]

[Obrazek: v4ma.jpg]

[Obrazek: b8is.jpg]

[Obrazek: s9jw.jpg]
"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul"

Odpowiedz
Szacun ;) Swego czasu polowałem na LOTRowską replikę hełmu od United Cutlery z tej samej serii. Niestety nie trafiłem w okno gdy była to jeszcze opłacalna impreza i teraz te skurwysyństwa schodzą na Ebay'u za ceny od których głowa boli.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Wiking, ty spokojnie mógłbyś wystawić własne muzeum, jeśli to wszystko co tu wstawiasz to prawda :)
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
Rzeczywiscie to juz wyglada jak male muzeum
The Lord of the Rings. Mam nadzieje iz jeszcze kilka okazow przybedzie predzej czy pozniej. Niektore ceny sa naprawde wysokie.

Odpowiedz
(26-10-2013, 18:44)wiking napisał(a): RAMBO FIRST BLOOD PART II KNIFE STANDARD EDITION

[Obrazek: 66sv.jpg]

Enjoy

Oj, chyba już wiem co sobie kupię na mikołajki. Ile dałeś za ten scyzoryk? Jeśli zamówię na allegro za 86 zł to przepłacę, czy cena jest rozsądna?

Odpowiedz
Sam zaplacilem 76 zl.

Odpowiedz
Jak tam jakosc i wykonanie?
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Czyli cena jest spoko. Już zamawiam. :)

Odpowiedz
Najważniejsza kwestia czy to gadżet dla fanów czy prawdziwy pełnoużytkowy nóż wojskowy. Jeżeli tylko gadżet to nawet se jabłka nie obierzecie, bo zardzewieje ;)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
To nie gadzet dla dzieci tylko wielki noz do szlachtowania. Wykonanie jest bardzo dobre w kazdym szczegole. W rekojesci jest oczywiscie kompas, haczyki, zylka, zapalki.
W sumie mam dwa podobne noze, ale tylko ten jest najlepiej wykonany.

Odpowiedz
No i to jest reklama :)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
[Obrazek: vpv7.jpg]

[Obrazek: xleu.jpg]

Odpowiedz
Doszło i jestem w miarę zadowolony. Szkoda tylko, że nie przyjrzałem się lepiej fotkom i opisie tego noża, bo jest to minimalnie różniąca się od oryginału PODRÓBKA (stąd tak niska cena, bo wszystkie inne aukcje na allegro kręcą się około 200 zł).
Jest mniejszy (krótszy o 4 cm, z czego 3 cm to krótsze ostrze, i jest o 2 cm węższe - zdaje się, że takich rozmiarów był nóż z pierwszej części), ma mniej ząbków na ostrzu (12 zamiast 14), inną końcówkę którą się odkręca aby wyjąć kompas (nie ma tej końcówki, do której można przywiązać sznurek), a napis głosi "RAMBO FIRST BLOOD PART I" (gdzieś im uciekła jeszcze jedna "I")!

Ale wykonanie jest bardzo dobre, zapewne nikt poza mną (fanem i pedantem) nie dostrzeże tych różnic, a skoro zapłaciłem ponad 100 zł mniej to nie będę zwracał.

Odpowiedz
Gdybyś był fanem i pedantem to nie kupowałbyś wojskowego noża używanego przez Rambo z napisem "RAMBO FIRST BLOOD PART II" tylko kupił oryginalny nóż Jamesa B. Lile'a ;)

Odpowiedz
(21-11-2013, 13:57)Juby napisał(a): PODRÓBKA

No to rzeczywiscie nie ciekawie

[Obrazek: erem.jpg]

Odpowiedz
Prezent od Gwiazdora

[Obrazek: 6nss.jpg]

[Obrazek: kft3.jpg]

[Obrazek: 9lli.jpg]

Plus pare figurek z serii Eaglemoss

[Obrazek: fczx.JPG][Obrazek: mhmk.JPG]

[Obrazek: 9kjw.jpg][Obrazek: e4d5.jpg]

[Obrazek: hkk7.jpg][Obrazek: fbij.jpg]

[Obrazek: dva.JPG][Obrazek: 2ea8.jpg]

Odpowiedz
Nowy rok rozpoczyna sie wspaniale

[Obrazek: kuxj.jpg][Obrazek: 81dc.jpg]

[Obrazek: 0whg.jpg][Obrazek: vrpj.jpg]

[Obrazek: e2i3.jpg]

[Obrazek: hxx6.jpg][Obrazek: 83bh.jpg]

[Obrazek: 3rt2.jpg][Obrazek: k4u3.jpg]

[Obrazek: gfli.jpg]

[Obrazek: qybs.jpg][Obrazek: jghp.jpg]

[Obrazek: ypzu.jpg][Obrazek: 4arn.jpg]

Odpowiedz
Tak się zastanawiam czy masz oddzielny dom na wszystkie te rzeczy czy po prostu mieszkasz jak w muzeum? :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
mam tylko oddzielny pokoj ale powoli zaczyna brakowac miejsca w nim ;-)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon