Ankieta: Jak oceniasz "Godzilla: King of the Monsters"?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Godzilla
WTF? Zamiast jakichś ch#$%wych grafik daliby w końcu jakiś kinowy trailer.

Odpowiedz
Trailer Godzilli, już oficjalnie przed Hobbitem:
http://www.godzilla-movies.com/news/1319
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Trailer będzie udostępniony w sieci 10 grudnia.

Odpowiedz
Czyli już niedługo.
Nie mogę się doczekać. Po Pacific Rim odczuwam pewien niedosyt filmów o wielkich potworach, a oglądanie już po raz 100 PR też się niedługo znudzi:)
Trailer pewnie skopie nam dupę.

Odpowiedz
(08-12-2013, 11:05)Grievous napisał(a): Trailer będzie udostępniony w sieci 10 grudnia.

Czas trwania: 2:12 - liczę na pokazanie Godzilli w pełnej okazałości.

Odpowiedz

1 day

Odpowiedz
http://www.mutoresearch.net/

Fajnie wygląda.

Odpowiedz
Fota z trailera:
[Obrazek: GZ-VENEZ-SINKHOLE2-jpg_174115.jpg]

Odpowiedz
[Obrazek: ypxl.jpg]
[Obrazek: yw87.jpg]

i najważniejsza fota:

[Obrazek: q6nv.jpg]

Nie mogę się doczekać :)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
To wystrzelona w gada flara czy wrak rozbitego helikoptera? ;)
"What writer wants to make compromises with story? Story is the only reason you're in it."
David Simon

Odpowiedz
Zwiastun pojawi się o 19.00 czasu polskiego.

Odpowiedz
(10-12-2013, 01:35)Cator napisał(a): To wystrzelona w gada flara czy wrak rozbitego helikoptera? ;)
Flara; były na wyciekniętym trailerze kiepawej jakości. Spodziewam się że wojsko udaje się zbadać teren na której dzieją się jakieś sejsmiczne dziwy, lecą nad terenem spowitym w dymie i popiole, wystrzeliwują flary i widzą gada po raz pierwszy :)

Odpowiedz
Mierzwiak, take a closer look:
[Obrazek: e1zp.jpg]

Ktoś z helikoptera patrzy (przez maskę) na Godzillę przechodzącego po gruzach miasta!

Twoja wersja byłaby słaba, chce efektownego wejścia Godzilli, takie jakie miał T-Rex w JP.

A tutaj kolejne 3 viralowe materiały w oczekiwaniu na trailer.

W USA wyciekły cam spotkał się z mieszanym przyjęciem. Część jest zachwycona nowym Godzillą i pokazanym ogromem zniszczeń, inni psioczą że to kupa w porównaniu z teaserem z CC2012 z tekstem Oppenheimera w tle. Jak jest na prawdę? Jeszcze 10 godzin i będziemy wiedzieć.

Odpowiedz
Nie jestem pewien czy to animacja ze starego, comic conowego trailera czy przeciek z nówki. W każdym razie tak czystej wersji tej sceny (chyba?) nie było.

[Obrazek: 3eMwKVP-LA6X6qzs.png]

Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
To ze starego trailera. W gifie chyba nie było, ale trailer jest w sieci w 1080p, więc była już czystsza wersja.

Odpowiedz
http://videobam.com/iBNMB

Trailer który wyciekł jakiś czas temu w lepszej jakości. Nie mam pojęcia czy to samo dostaniemy dziś o 19.

Odpowiedz
To chyba ten trailer. Jestem mega rozczarowany, bo Godzilli w nim mamy aż 2 ujęcia (w tym jedno znane z powyższego gifa, a drugie z powyższego screena)! :P Ale trailer jako trailer dobry, tajemniczy, i sugeruje że ujęcia z teasera z comic con 2012 (te z leżącymi ciałami) znajdą się w filmie.

Odpowiedz
Podoba mi się. Nie odkrywa zbyt wiele, ale ładnie buduje napięcie. Ja nawet nie chciałbym by tych potworów pokazywali za dużo. Widać, że reżyser i studio wiedzą co robią i nie chcą by wyszedł z tego plastikowy, popcornowy monster festu. Jestem ciekaw jak sekwencja ze spadochroniarzami będzie wyglądać w kinie.

Odpowiedz
Heh, helikotper z fotki zapodanej przez Danusa ma Logo Duka. :D
Hail to the king, baby!

Odpowiedz
Tak przy okazji, były już jakieś informacje na temat przybliżonego rozmiaru Króla w metrach?

Bardzo przyjemny trailer. Miła odmiana po ostatnim nawale plastikowych atrakcji. Z jednej strony skromny, a z drugiej otwierający się sekwencją, która chyba urwie jaja w kinie. Nawet trochę szkoda, że to pokazali, bo gdyby ten skok spadochroniarski w głąb burzy i zniszczeń, miał być pierwszym ujęciem Godzilli w kinie, którego nikt się nie spodziewał, to efekt byłby rewelacyjny.

Nie mogę się doczekać 19:00. Oglądałbym w kółko tę camówkę, ale ile można słuchać hiperwentylacji kolesia, który dyszy jakby się masturbował :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości