Taniuchne DVD/Blu-ray - gdzie i za ile
(07-08-2013, 13:11)simek napisał(a): Ja to i po 0,90 zł bym tego nie brał :p

Pierdzielicie hipolicie. Niezłe tytuły a po 2 zeta też bym brał.
Z tym, że już mam fszytkie ale ciiii :)

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Te czerwone okładki nie wyglądają najlepiej ale zawsze można przepakować.
"Muppety" i "Ice Age" chyba są wymiarowe

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Lethal Weapon 1-4 BD zleciało dzisiaj z ceny o 39% i kosztuje 11,23
Głupio byłoby nie wziąć :)
http://www.amazon.co.uk/Lethal-Weapon-Blu-ray-Region-Free/dp/B003V1YHFE/ref=wl_it_dp_o_pd_nS_nC?ie=UTF8&colid=1Y80KG7HRMS89&coliid=I1R0O7L15FJ5BI
Ostatnio widziane:
filmweb

Odpowiedz
Bo to są wydania książkowe. To nie jest sama okladka i plyta.

Odpowiedz
Ale te "czerwone" są kwadratowe czyli niewymiarowe. Joł.

Odpowiedz
Nawet gdybym mial dac w prezencie to mi sie to opyla :) uszczesliwie jakiegos kuzyna/kuzynke :)

Odpowiedz
Sporo tytułów po 15 PLN. Wziąłbym po 10 i tylko TRONA. I tylko dlatego, że ma fajną świecącą okładkę.

http://biedronka.pl/rozrywka/filmy/

Odpowiedz
Dzisiejszy kurs dolara to 3,09zł.

A na jankeskim Amazonie promocja, jakiej w Polsce nigdy nie zobaczymy. Fargo, Kruk, Drive, Fight Club, Pulp Fiction - wszystko na blu-ray - za 12zł sztuka? Nieśmiertelny, Wściekłe psy, Jackie Brown za 15zł? Donnie Darko, Master&Commander, 0-DARK-30 po 20zł? Pacific Rim, World War Z, Great Gatsby za 25zł?

Pakiet 007 za 300zł?

Masakra.

http://collider.com/dvd-blu-ray-deals-3-99-each/

Odpowiedz
Promocja super, ale pakietu 22 Bondów na blu-ray za 12 złociszy na electro.pl i tak nie pobiją :)

Odpowiedz
(30-11-2013, 18:56)desjudi napisał(a): Dzisiejszy kurs dolara to 3,09zł.

A na jankeskim Amazonie promocja, jakiej w Polsce nigdy nie zobaczymy. ....

Bo pewnie podciągają pod ten czarny czwartek czy piątek.

Odpowiedz
Empik reklamuje się, że w dniach 29.11-01.12 jest promocja 2+1 gratis na cały asortyment.

Odpowiedz
Jest tam jakaś gwiazdka i mały druk na wielkiej reklamie, nie pamiętam całej formułki, ale na pewno zaczynała się od nie dotyczy multimediów.

Odpowiedz
Eh :( a ja się jutro wybierałem pooglądać czy by się nie opłacało jakich filmów czy gier zabrać.

Odpowiedz
Tutaj plansza reklamowa o której mówiłem, i artykuł o tej promocji
http://pieniadze.gazeta.pl/Gospodarka/1,125292,15040927,_Black_Friday__w_Empiku__czyli_promocja_z_gwiazdka.html

Odpowiedz
Interesują mnie tylko filmy na BD a znając ceny w salonach w Łodzi mogę napisać tylko jedno wyliczając sobie ile wyszłyby mnie po zniżce: gówno nie promocja.

Black Friday w USA to są WYPRZEDAŻE, czego empik zdaje się nie rozumieć oferując te pseudozniżki. Obcięte o 70% ceny na merlinie na początku tego roku to było coś, empik raczej się ośmiesza.

Odpowiedz
Boziu, można kupić takie DRIVE na blu za 25zł (w tym wysyłka), a wy tu pitu pitu o żenujacych promocjach empiku.

Odpowiedz
Drive jest akurat A-locked, jak i gros tych tytułów :) ogarnij się :)
A odkrywanie black friday w Stanach po tylu latach - bezcenne :) za kupione filmy zapłacisz oczywiście kartą MasterCard ;)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Widzę że wyprzedażowa gorączka ostro się niektórym udziela. To nic że na brytyjskim amazonie gro filmów od dawna kosztuje około 30 zł, to nic że ciągle są tam promocje 3 filmy za 17 funtów, to nic że...

Ale Brack Friday OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja nic nie kupiłem. Kupowanie dla samego kupowania mnie nie interesuje :)

Odpowiedz
j/w. Ostatni film jaki miałem w planach kupić w tym roku, kupiłem tydzień temu. Od tamtej pory na żadne strony sklepów internetowych nie zaglądam a na Black Friday leję ciepłym moczem. W tej chwili nie trzeba mi NIC, nie będę kupował tylko dlatego, że akurat jest taniej.

Odpowiedz
Ja tam wszystkie promocje witam z uśmiechem, bo mimo, że moja kolekcja BD liczy już grubo ponad 100 tytułów, to w koszyku na Amazonie wciąż jeszcze ponad 150 filmów czeka na lepsze czasy :). No ale brytyjski amazon jakoś w tym roku na black friday nie rozpieszcza, bo połasiłem się tylko na rozszerzoną wersję Hobbita w 3D za 10 funtów.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon