Ankieta: Jak oceniasz "Godzilla: King of the Monsters"?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Godzilla
Mój faworyt to No.2 Choć może pozbyłbym się rosnących na Godzilli drzew.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
[Obrazek: 1959420_10201748170533351_1401965697_n.j...e1e7c813fa]

Odpowiedz
Nowy spot TV z kilkoma nowymi scenami, w tym nowym ujęciem Godzilli

Odpowiedz
MUTO!

Platforma na pierwszym planie zasłania zapewne dość długie nogi tego stwora, dlatego w tym ujęciu przypomina nieco psa, ale kurczę, patrząc na zarys pyska nie spodziewałem się, że będzie się to prezentować, może nie jakoś wybitnie, ale jednak oryginalnie. Bardzo ciekawy projekt.

Odpowiedz
Nie powiem, podoba mi się, ale oryginalnie? Bez przesady, takich "pysków" (jeśli to rzeczywiście łeb tego całego MUTO) o podobnych kształtach to już w różnych filmach kilka było, choćby w paru częściach "Wstrząsów":

The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Dokladnie. Bym nawet powiedzial, że twórcy odwalili leniwą robotę. Łeb muto jest jakby tu powiedzieć...standardowy?
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Wygląda jak robot.

Odpowiedz
Ten sam spot z bardziej zrozumiałymi literkami do odczytania

The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
(01-04-2014, 20:39)Mierzwiak napisał(a): MUTO!

Platforma na pierwszym planie zasłania zapewne dość długie nogi tego stwora, dlatego w tym ujęciu przypomina nieco psa, ale kurczę, patrząc na zarys pyska nie spodziewałem się, że będzie się to prezentować, może nie jakoś wybitnie, ale jednak oryginalnie. Bardzo ciekawy projekt.
tam na pewno jest jakiś łeb w ogóle? Nie widzę :/

Te malowane plakaty są świetne ; nice fanarty!

loading podpis...

Odpowiedz

Miałem nic więcej nie oglądać ale nie mogę się powstrzymać.

Odpowiedz
Spotów i nowych mikro ujęć Godzilli ciąg dalszy:

Coś pięknego :)

Odpowiedz
Ten screenshot nawet w 1% nie oddaje zajebistości tego ujęcia w ruchu.

Odpowiedz
Módlmy się żeby cały film dorównał pojedynczym ujęciom, a teraz pomyślcie, że to tylko ułamek tego, co nas czeka.

Rooaaaarrrrr!!!!!

Odpowiedz

Odpowiedz
Spece od marketingu nie dadzą nam odpocząć:

Odpowiedz
Trza będzie zapakować sucharki do plecaczka, wsadzić soczek do kieszeni, kupić bilety i dziarsko wybrać się na wycieczkę do poznańskiego Imaxa.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Parę nowych scen z "Godzilli":
Trzy polskie zwiastuny:

Odpowiedz
Każde nowe ujęcie z tego filmu jest... nie, nie mogę. Zawijam się w kaftan i leżę tak aż do premiery :D

Odpowiedz
O, się Katedra ucieszy, że w końcu w Polsce reklamują ;)
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości