PLAKATY!
Wiesz, ja ten plakat nie zjechałem dlatego, że był robiony krótko. Ja go zjechałem, bo mi się nie podoba, a jego amatorski wygląd tylko go pogrąża. :)

Odpowiedz
Mocno przesadzasz, nie jest może karkołomny pod względem wykonawczym, ale życzę wszystkim takiej "amatorszczyzny".

A sam plakat bardzo mi się podoba, niby nic specjalnie oryginalnego ale stylowe i estetyczne.

Odpowiedz
A mnie on bardziej wygląda na grajndhausowy plakat niż na poważną produkcję... Napisy upchnięte byle gdzie, tam gdzie starczyło miejsca... No ale rzecz gustu.

[Obrazek: 39178-01.jpg]

Film niepolski, ale plakat bardzo polski...

Odpowiedz
Plakat Yumy interesujący. Ciekawe kto stoi do nas tyłem :wink:

Czas na polski "plakat":

[Obrazek: gfx112504rj2.jpg]

Tragedia. Dlaczego mam wrażenie że większość tych ścierw robi jedna osoba?!

Odpowiedz
Bo to ja :(
Aktualnie rządzi: ja

Odpowiedz
Dlaczego znów ten gruby występuje w rozchłestanym uniformie policjanta? Czy to jedyny aktor możliwy do zaangażowania w tej roli?

Odpowiedz
Bo on gral w poprzedniej czesci. WNioskujac po postaci ksiedza jest to sequel U Pana Boga Za Piecem :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Czyli wiecej krwi ,bluzgania i seksu ...

Odpowiedz
Ta, kontrowersyjna scena milosna miedzy ksiedzem a policjantem :)
--
Laozi

Odpowiedz
"Sweeney Todd" Tima Burtona! BOSKI!

[Obrazek: sweeneylargeng4.th.jpg]

Odpowiedz

Ekranizacja przebojowego broadwayowskiego musicalu. Kiedy Sweeney Todd przybywa do Londynu z poczciwym młodym żeglarzem Anthony Hope'em, poznaje panią Nellie Lovett - właścicielkę cukierni. Kobieta rozpoznaje w Sweeneyu Benjamina Barkera, który został przed laty wygnany z miasta przez bezwzględnego Sędziego. Złoczyńca wraz ze swoim podwładnym uknuł podły plan - podczas nieobecności Barkera brutalnie zgwałcili jego żonę i porwali córkę, Johannę. Teraz już jako Sweeney poprzysięga im zemstę. Z pomocą pani Lovett zakłada krwawy interes: otwiera salon fryzjerski, w którym podcina gardła niewinnym klientom i w ten sposób zaopatrza wspólniczkę w... nadzienie do ciastek. Wyroby pani Lovett zdobywają ogromną popularność i uznanie Londyńczyków, podczas gdy Sweeney wciąż planuje odwet na zabójcach swojej żony...

Hmm... czy to bedzie musical ? Motyw z salonem i nadzieniem :D super .Na filmwebie nie ma daty polskiej premiery ? Bedzie to u nas ?

Odpowiedz
depp za bardzo mi przypomina na tym plakacie Maxa Shrecka
A single pussy hair can pull a battleship through the desert

Odpowiedz
Znowu Depp...Rzygac mi sie juz chce od niego troche :)
--
Laozi

Odpowiedz
Wierzę w Burtona...wierzę w Deppa no ale nie wiem czy mądrze robie bo mogę się zawieść. Co do Deppa to chwała mu za to, że Na krańcu świata nie było totalnym gniotem - tylko dzięki niemu i Richardsowi film był jaki-taki.
"Nie żałuj, nigdy nie żałuj, że mogłeś coś zrobić w życiu, a tego nie zrobiłeś. Nie zrobiłeś, bo nie mogłeś." Stanisław Lem

Odpowiedz
Plakat "Cloverfield" alias "01-18-08":

[Obrazek: oneeighteenoeightxlgra2.th.jpg]

Odpowiedz
Fajnie wygląda ten plakat, ale o czym to będzie?
Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie.
Bodie: Thought you said it was getting warmer.
Poot: The world goin' one way, people another yo'.

Odpowiedz
Film produkcji JJ Abramsa opowiadający o ataku potwora (potworów) na Nowy Jork, całość nakręcona cyfrową kamerą wideo. Polecam trailer: http://www.apple.com/trailers/paramount/11808/

Odpowiedz
Generalnie nie mogę ścierpieć filmów kręconych cyfrówką bo kojarzą mi się z inscenizacjami historczynymi z Discovery ale ... kurczę, szykuje się niezła sieczka :twisted: .
Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie.
Bodie: Thought you said it was getting warmer.
Poot: The world goin' one way, people another yo'.

Odpowiedz
Ten film moglby byc czyms znakomitym, gdyby nie takie elementy, jak na przyklad ta urwana glowa Statuy Wolnosci - od razu stawia to go obok Emmerichow czy innych Petersenow.

Odpowiedz
Też mnie ten motyw drażni, ale mimo wszystko czekam z niecierpliwością i nadzieją na coś naprawdę dobrego.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon