Co sądzicie o Klubie Miłośników Filmu - tylko szczerze ;)
crowley napisał(a):Co sądzę? Nie cierpię, nie podoba mi się, za mało tapet. mp3 i nie ma gołych zdjęć...

Do tych tematów są odpowiednie strony ;).

A mi KMF bardzo sie podoba. Najchętniej czytam oczywiscie recenzje i uważam, że powinno sie ukazywać wiecej recek filmów, które niedawno weszły na ekrany kin.
Obszerne i dobrze napisane Recenzje filmów znajdziesz na Filmowo.net
O filmie na poziomie - Forum filmowe - komentuj i oceniaj filmy!

Odpowiedz
a tak na poważnie to jestem ciekaw czy udzielałby się na tym forum ktoś nielubiący KMF ?

Odpowiedz
crowley napisał(a):Co sądzę? Nie cierpię, nie podoba mi się, za mało tapet. mp3 i nie ma gołych zdjęć... a siedzę na forum bo jestem masochistą :) :D :P
Kurcze, a myślałem że jestem tutaj jedyną osobą o takich poglądach. Co to za strona w ogóle, jedno z niewielu gołych zdjeć jakie na niej znalazłem to męski członek który wzięto podobno z jakiegoś dziwnego filmu 8)

Odpowiedz
Tyler Durden napisał(a):Kurcze, a myślałem że jestem tutaj jedyną osobą o takich poglądach. Co to za strona w ogóle, jedno z niewielu gołych zdjeć jakie na niej znalazłem to męski członek który wzięto podobno z jakiegoś dziwnego filmu 8)

Tylko nie mówcie, że chcecie wiecej takich zdjęć :o!

Odpowiedz
a i najważnniejsze - recenzje tylu fajnych filmów a nie dajecie linków żeby je ściągnąć... no i niby jak ja mam je obejrzeć? :)

Odpowiedz
Gdy po raz pierwszy zawitałem na stronę KMF, ogarnęło mnie wrażenie, że zawartość nie jest zbyt duża, a cały Klub jest tworzony jedynie przez garstkę zapaleńców... Teraz jednak wiem, że jest zupełnie inaczej :) No i znalazłem to, czego brakowało mi na takich serwisach, jak Stopklatka czy Filmweb, a mianowicie: analiz filmowych i artykułów, które to działy są najczęściej przeze mnie odwiedzanymi.

Odpowiedz
Proszę... Ja nigdy nie pomyślałem o KMF jako o serwisie tworzonym przez grastkę zapaleńców. Zawsze uważałem ekipę tej witryny za grupę profesjonalistów - altruistów, jestem pewien, że w polskiej Sieci nie ma lepszej witryny o filmach, co do pewnego stopnia nawet mnie dziwi, bo czemu komercyjne projekty, na których wykonanie łoży się pieniądze nawet w połowie nie oferują tak dobrego poziomu, jak KMF ?

Odpowiedz
Mimo wszystko jesteśmy garstką zapaleńców :). A dlaczego ^zawodowcy^ bywają słabsi od nas? Przyczyna leży w charakterze KMF, jako właśnie niszy ekologicznej dla zapaleńców, którym chodzi o coś więcej, niż samo pisanie tekstów. Chyba tak... Zresztą zapytaj Duxa, on dysponuje zgrabną i wyczerpującą definicją KMF :D.
Jan Himilsbach: Intelektualiści wypierdalać!
Gustaw Holoubek: Nie wiem jak panowie, ale ja wypierdalam.

Odpowiedz
Przynajmniej nie strzelacie takich gaf, jak PREMIERY że chwalą "Wojnę Światów" przed obejrzeniem filmu :)

Odpowiedz
Ze zdziwieniem odkryłem, że na film.org.pl jest dział 'Postacie Filmowe'. Dotąd poszukiwałem go na przeróżnych stronach filmowych, ale poszukiwania zawsze kończyły się klęską. Sam nawet stworzyłem go na potrzeby Biuletynu Filmowego. Ale podstawowom wadą jest to, że umieszczone są w nim jedynie dwa teksty. Jeden o Patricku Batemane, a drugi o Johnie Trentcie. Mam nadzieję, że już wkrótce pojawi się jakaś aktualizacja :).

Odpowiedz
Muszę powiedzieć, że KMF bardzo mi się podoba. Jest tu wiele rzeczy, których brakuje 'zawodowym' stronom i taki przyjemny klimat. Dużo fajnych i ciekawych artykułów, strony zawodowców mają zazwyczaj tylko recenzje a tu porównania wersji reżyserksich, informacje o efektach specjalnych... Naprawde świetnie. ;)

Odpowiedz
Co to w ogóle jest?? Jakaś pedalska strona o filmach? Co to za dziwni ludzie na tych zdjęciach w dziale "Członkowie"??? O co chodzi z tymi wszystkimi działami??? Nauczcie sie pisać po polskiemu i poprawcie wszystkie literówki!!

Dlaczego nie ma recenzji mojego ulubionego filmu "Team America" !!!

Skąd wy się wszyscy w ogóle zerwaliście!!!

Banda zwierząt !!!!!!!!!!!
Don't fuckin' Jimi me !!!

Odpowiedz
le_jimi napisał(a):Co to w ogóle jest?? Jakaś pedalska strona o filmach? [...]

Od czasu do czasu jakieś bydlę musi się odłączyć od stada i zawieruszyć.

Odpowiedz
Ciekawe ile jeszcze postów le_jimi zdoła napisać na tym forum?
Cóż sądzę, że niewiele :P.

Odpowiedz
Jimi, bydlaku jeden, zachowuj się :D
Jan Himilsbach: Intelektualiści wypierdalać!
Gustaw Holoubek: Nie wiem jak panowie, ale ja wypierdalam.

Odpowiedz
Jimi, troche oglady na forum publicznym, co sobie ludzie pomysla o nas;)
It has been said that time heals all wounds. I do not agree. The wounds remain. In time, the mind, protecting its sanity, covers them with scar tissue, and the pain lessens, but it is never gone.

Odpowiedz
o Was raczej nic złego, gorzej o Jimi'm ;]

Odpowiedz
Nie wiem tylko czemu wdajecie się w konwersację z takim czymś. Jimi'ego nie nauczycie kultury. Jestem za tym, aby odrazu go wywalić bez słowa.
The Truth Is Out There

Odpowiedz
SPROSTOWANIE:
Hmmm Le_Jimi to nasz Jimi - "zwyzywał" nas tekstami, które powstały na zjazdach itp. przez co jego humorystyczny wpis mógł przez Forumowiczów faktycznie zostać wzięty za chamski ;). Tak czy inaczej, wszystko jest OK, tylko poczucie humoru Jimiego nieco hardcore'owe ;)
"It's alive!"

Odpowiedz
W takim razie mój post też uznajmy za "humorystyczny".

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon