Otóż to. Liam grał jakby recytował rolę w szkolnym przedstawieniu.
17-09-2014, 00:40
|
Spartacus: Blood and Tits
|
|
"Andy przy Liamie to aktor niemal wybitny."
Otóż to. Liam grał jakby recytował rolę w szkolnym przedstawieniu. 17-09-2014, 00:40
A Manu Bennett? Wielki i rola wstrętnego gościa. Od kiedy pojawił się w serialu wywarł złe wrażenie. Pod koniec po swojej wielkiej metamorfozie troszkę można było zmienić zdanie - jeden z głównych bohaterów.
17-09-2014, 21:10
"A Manu Bennett? Wielki i rola wstrętnego gościa. "
Chyba niezbyt wielki, z tego co pamiętam troszeczkę niższy od Lucreti która ma 178 cm wzrostu. Cirxus i reszta tych gladiatorów to były drewna, ale że pasowali wyglądem to chyba producenci nie czepiali się za bardzo, intryga i tak skupiała się wokół Kwintusa, Lukreti, Ashura, Glabera i jego żony, potem Krassusa i Cezara. Tych dobrze grających aktorów paru tam było. 18-09-2014, 01:18
Akurat Manu Bennett nie grał Crixusa, on był Crixusem.
For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.
18-09-2014, 06:52
Manu Bennet grał Manu Benneta, tak samo jak w "Arrow".
Za serial wziąłem się jakoś przy premierze sequela "300", gdyż nakręciło mnie na takie klimaty. Dwa pierwsze sezony wciągnąłem chyba w dwa dni. Nie nazwałbym tego stricte dobrą produkcją, ale ma to swój urok i dosyć sporą dozę dystansu. Taka serialowa wersja Mortal Kombat którą zawsze chciałem zobaczyć. Niestety 3 sezon to katorga przez którą już z pół roku próbuję się przebić. Fatalny nowy Spartacus, wszędobylska nuda, marne intrygi i Kompletnie gdzieś uleciał luz cechujący poprzednie sezony, a na jego miejsce wskoczyła tania nudna drama, jak by Starz pozazdrościło HBO "Gry o Tron"... Czy 4 sezon jest lepszy niż 3? Jest sens dalej w to brnąć czy to już do końca takie ciepłe kluchy będą? 18-09-2014, 14:58 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-09-2014, 15:03 przez wujo444.)
Lepszy. 3 jest najgorszy, w ogóle.
Ale wkurzające momenty też tam będą. Oj, będą ;)
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 18-09-2014, 16:19 (18-09-2014, 01:18)Vesper Lynd napisał(a): "A Manu Bennett? Wielki i rola wstrętnego gościa. " Heh, śmiałe twierdzenie ;) Nie ładnie tak skreślać wszystkich dla tego jednego ;) 18-09-2014, 20:11
Po latach w końcu nadrobiłem ostatni sezon. Był całkiem niezły, z lepszym niż poprzednio antagonistą, a ostatnia bitwa wygladała na nieco mniej odrealnioną niż zazwyczaj (w sensie wyglądu samych zdjęć, nie tego co się tam dzieje), choć w pewnym momencie miałem już dość walk z Rzymianami, które pod pewnym względem kojarzą się z Asteriksem - żeby Rzymianie mieli szanse cokolwiek zrobić muszą mieć przewagę 10 do 1, inaczej są skazani na porażkę, a sytuacje typu Kriksos czy Spartakus kontra 6-7 Rzymian nie budzą zazwyczaj żadnych emocji, bo ci bohaterowie to herosi, przy których Spartanie od Snydera wymiękają.
Ale poza tym jest dobrze, cały serial trzymał w sumie podobny poziom, choć jednak pierwszy odtwórca roli Spartakusa był lepszy i brakowało mi tutaj postaci takich jak Batiatus. 09-01-2020, 15:07 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-01-2020, 15:29 przez Gieferg.)
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 10-02-2023, 22:16
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 10-11-2023, 20:17 Trochę im to zajęło ale jest oficjalnie potwierdzenie od Starz - będzie "Spartacus: House of Ashur".
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
19-02-2024, 14:59
No tak, bo ten sens jest liczony w dolarach.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie Oozy nine millameedah. 19-02-2024, 17:31
Czyli jednak wybrali taką z dupy postać.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 19-02-2024, 18:06 "Spartacus" to zawsze był serial mocno że tak powiem "progresywny" ale to co dali tutaj? No nie. Od razy mi się przypomniał kultowy już tekst o czarnej Kleopatrze. Do kibla.
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...
27-07-2025, 10:33
Ja to spuściłem w kiblu już w chwili gdy ogłosili na jakim pomyśle się to opiera. Teraz widać, że słusznie :P
27-07-2025, 12:38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-07-2025, 12:40 przez Gieferg.) |
|
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Blood Drive (SyFy, 2017) | Gieferg | 17 | 3,167 |
06-07-2025, 02:34 Ostatni post: Gieferg |
|
| True Blood | Mental | 76 | 20,098 |
04-08-2013, 00:16 Ostatni post: Red |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |