Kupić, nie kupić, gdzie kupić...
Z ostatnich paru lat widziałem tylko Blitz. Nic z niego nie pamiętam, oprócz tego, że na drugim planie rządzi Littlefinger. Filmweb podpowiada, że wystawiłem 7/10 także mogę polecić :).

Odpowiedz
Jeśli jest wśród nich The Bank Job, to znaczy że jest tam dokładnie jeden wart zakupu film :)

Odpowiedz
Ze wszystkich filmów Stathama najczęściej wracałem do pierwszego Transportera i do Safe (naprawdę pozytywne zaskoczenie), tyle mogę polecić:p.
Red, proud to be a member of Forum KMF Film.org.pl since Aug 2012.

Odpowiedz
Tak przeglądając ten temat, który rozpoczął się w 2007 roku można zobaczyć jak od tamtej pory zmieniło się podejście ludzi do filmów. W pierwszych postach było, że kupiłem tu, kupiłem tam, zapłaciłem 60zł.
W nowych postach jest już zamówiłem, pobrałem, obejrzałem, 10zł ;)

Odpowiedz
Mam pytanie dla ludzi ogarniających temat. Czy w zagranicznych wydaniach Kapitan Phillips na blu posiada polskie napisy?
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
tylko w tych przeznaczonych na rynek słowiański, czyli czeskim, rosyjskim
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Tak, ale jedyną sensowną opcją są Czechy.

Z racji tego że dotychczasowy dystrybutor tego filmu, TiM, zwija manatki, na pewno dorwiesz go niedługo w jakiejś atrakcyjnej cenie.

Odpowiedz
Czyli rozumiem, że da radę dostać go za dużo lepszą cenę? W takim empiku nawet 85 złotych kosztuje, lol, w merlinie 15 złotych mniej no, ale tak czy srak średnio mi się uśmiecha wydawać 70 zł za film + przesyłka.

A gdzie mogę posprawdzać te np czeskie wydania? Amazon? Czy coś innego polecacie?

Odpowiedz
Aha, poprawka, dystrybutorem nie jest TiM, tylko Imperial, coś mi się pomyliło.

Tu masz największy czeski sklep, ale nie opłaca się sprowadzać, bo wychodzi drożej niż możesz kupić np. w Media Markt i Saturnie - 49,99: http://forum.filmozercy.com/pages.php?page=porownywarka&s=Kapitan+Phillips

Plus np: http://allegro.pl/kapitan-phillips-bluray-folia-tom-hanks-i4739332549.html

Odpowiedz
Ooo, dzięki. Czyli na allegro kupie za 50 razem z przesyłka. A z takiego empiku razem z przesyłką mogłoby mnie wyjść 2x drożej? Pojebani oni są :D
PS Dobrze widzę, że nie ma polskiego wydania Siedem Finchera? :0

ok, ale jest z polskimi napisami/lektorem. A polskie wydanie widzę, że też jest, także nie było pytania.

Odpowiedz
Nie dziękuj, tylko naucz się korzystać z neta! :)

Odpowiedz
(26-10-2014, 20:31)Mierzwiak napisał(a): Nie dziękuj, tylko naucz się korzystać z neta! :)

Szczerze powiedziawszy rzadko kiedy wbijam na allegro, jakimś wielkim kolekcjonerem nie jestem (jeszcze!), a tej porównywarki filmożerców nawet nie znałem, ale teraz już znam i na pewno będę korzystał! :)

Odpowiedz
Korzystaj bo warto, poza tym jest zabawna - nie pozostaje nic innego jak turlać się ze śmiechu na widok różnic w cenach niektórych filmów:P

Odpowiedz
Ja pieprzę, nic ciekawego w sklepach z filmami w moim mieście. Idę do jednego - NIC, co chciałbym mieć. Drugi - nic ciekawego. Idę do Empika - na blu posucha, na DVD lepiej, ale kurwa, 40 zł za X-menów pierwszych na DVD, i to w ramach SUPER PRZECENY? No naprawdę super, dziwko. Jakaś promocja "weź dwa filmy na dvd, zapłać za każdy 20 zł" - ale tylko Jack Reacher mnie z wyboru interesował. Myślę: OK, wydam te 25 czy 30 zł, bo pewnie tyle kosztuje osobno. A gdzie tam. 60 JEBANYCH ZŁOTYCH. Kurka wodna. Ja jebię. Empik przekroczył wszelkie granice głupoty.

Odpowiedz
Nigdy nie widziałem filmu w Empiku w dobrej cenie, z Empiku filmy to przynosił mi kolega który tam pracował, oglądało się a później z powrotem na półkę. ;)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Jeśli już to dobre ceny ma empik.com. Czasami. Dopiero co łyknąłem dwa wydania Bat-trylogii Nolana, 5 płyt Blu-ray + album po 57 zł za sztukę.

Odpowiedz
(06-11-2014, 19:42)Mierzwiak napisał(a): Jeśli już to dobre ceny ma empik.com. Czasami. Dopiero co łyknąłem dwa wydania Bat-trylogii Nolana, 5 płyt Blu-ray + album po 57 zł za sztukę.

???

http://www.empik.com/batman-mroczny-rycerz-trylogia-limitowana-edycja-kolekcjonerska-z-albumem-nolan-christopher,p1062693560,film-p

Odpowiedz
Kilka dni temu była promocja:

http://filmozercy.com/2014/11/02/batman-trylogia-za-57-zl/

[Obrazek: 1z1vg9i.jpg]

Odpowiedz
Łaaaaaaaat, ale lipa :( Dobra, muszę filmożerców codziennie odwiedzać.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon