Terminator Genisys (2015) reż. Alan Taylor
Odpowiem pytaniem:

Odpowiedz
Kto powiedział, że T-800 do 1974 wyslano przed Kylem ? Może wysłano go później ?
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
(09-12-2014, 14:00)szopman napisał(a): Kto powiedział, że T-800 do 1974 wyslano przed Kylem ? Może wysłano go później ?

Kyle nic nie wiedział o dobrym T-800. W trailerze widać jego reakcję na słowo "we" (my) Sary. Co więcej Sara posiada już odpowiednie skille i szkolenie przeprowadzone przez T-800 aka Pops. Myślę, że Kyle będzie długo dochodził do siebie, kiedy dowie się, co się wydarzyło w tzw. międzyczasie.

I pewnie został wysłany jako pierwszy. Potem jakimś cudem John Connor dowiedział się, że do 1974 został wysłany inny Terminator, którego celem była mała Sarah. Na co odpowiedzią było wysłanie T-800 aka Pops, który wychowuje Sarę etc. W 1984 r. pojawia się Reese, który trafia do nowej linii czasowej powstałej w wyniku działań w 1974.

Ogólnie fabula będzie mocno pokręcona.

Daty będą wyglądały prawdopodobnie tak:

1974
1984
1995 (był zrobiony casting call na rodziców zastępczych Johna Connora - tutaj musi się coś wydarzyć - pewnie rozpieprzą tu siedzibę Cyberdyne)
2017
2027 (?)

Ech.....

Odpowiedz
To wlaśnie to miałem na myśli Uśmiech Że w przyszlości Kyle został wysłany pierwszy Uśmiech
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
Military +1.

O ile Salvation jeszcze mi się chciało rozkminiać i doszukiwać się tam jakiegoś sensu, bo od biedy dało się to jeszcze zrobić, tak tutaj, w momencie kiedy się wymazuje z istnienia wszystko, co do tej pory miało miejsce, oraz w obliczu absurdów jakich ta seria jeszcze nie widziała, nie mogę podchodzić już do tego na tyle poważnie, by jakikolwiek sens tego, co zobaczę na ekranie był mi jeszcze do szczęścia potrzebny. Traktuję to jako glorified fan fiction i obejrzę "for fun" z nadzieją, że tego funu się tam trochę znajdzie. A do premiery muszę omijać posty Super8, bo w przeciwnym wypadku będę nienawidził tego filmu zanim go zobaczę.

(08-12-2014, 20:25)Albertino napisał(a):
(08-12-2014, 18:18)Gieferg napisał(a): stąd pewnie przeklejenie Arnolda.
Yyyy, że co niby?

Do you need any further clarification?

Odpowiedz
W sensie, że twoje posty? To by się zgadzało, wszystko jasne Uśmiech

Odpowiedz
I jest kompletny opis wszystkich scen z filmu, z datami włącznie:

Odpowiedz
A tutaj coś całkiem oryginalnego. Sprawdźcie sami:

Odpowiedz
to je ponoć T-800 Uśmiech

[Obrazek: 66666.12.jpg]
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Chyba tylko on wydaje się być zadowolony z tego filmu Uśmiech
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Jak to miał w zwyczaju mówić mój dobry kolega z podstawówki: "błyszczy się jak psu jaja". Oczko
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Ależ oryginalne miał teksty ten kolega.

Odpowiedz
Dlaczego on ma takie czerwone oczy?
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Zeby cie lepiej (w podczerwnieni) widziec
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Jasny gwint, wiem jakie oczy miały terminatory w poprzednich częściach i czym był podyktowany taki wygląd, ale te tutaj, aż nadto walą czerwienią.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Ja pier*olę. Oczko

[Obrazek: T-800.1.jpg]

Odpowiedz
Świeci to świeci, po chooy drążyć?

Odpowiedz
(06-01-2015, 23:16)Super8 napisał(a): Ja pier*olę. Oczko

[Obrazek: T-800.1.jpg]

To jest, po prostu, taki tani, świecący "chiński" terminator z aluminium, PG-13.
Sorry Batory ale... to się kojarzy właśnie z taką sympatyczną zabaweczką.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
shamar, to jest akurat fotka z T2.

Odpowiedz
Nowy T-800, niczym transformer z pasem cnoty i zderzakiem chroniącym klatę przed uszkodzeniem czy cośOczkoI od kiedy to terminator ma sztuczną/prawdziwą szczękę?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon