NOWOŚCI NA STRONIE
Beowulf napisał(a):A właśnie - pomysł top5 nawet padł, ale jakoś poszedł natychmiast w zapomnienie...
Myślicie, że dodawać jeszcze?

tak, zdecydowanie. niektorzy będa chcieli po prostu dowiedziec się, które z filmów były najlepsze bez czytania obszernych relacji 8)

Odpowiedz
znakomita robota chlopaki!
poczytalem,wynotowalem niektore tytuly (dopisalem do wczesniej zanotowanych;) - co dalej,zobaczymy. fajne wywaidy, ale mam wrazenie ze na niektorych zdjeciach beo wygladasz jakbys to tyl byl gwiazda 8) i z toba wywiad byl przeprowadzany. :lol:

Odpowiedz
Może kiedyś będę sławny. Chcesz mnie dotknąć? :D
KMF - Follow your dream to fly
-----------------------------
Ostatnio widziane:
Meet John Doe: 8.5/10 | Arsenic and Old Lace: 10/10 | You Can't Take It With You: 8/10 | Frost/Nixon: 8/10 | The Chaser: 7/10 | Transporter 3: 4.5/10

Odpowiedz
Beo, juz nie pierwszy raz stawiasz takie propozycje..
DON'T BLINK AND TURN LEFT.

Odpowiedz
Właśnie. Wszyscy już dotykali. :)

Odpowiedz
Jestem towarzyski :P
Ostatnio widziane:
Meet John Doe: 8.5/10 | Arsenic and Old Lace: 10/10 | You Can't Take It With You: 8/10 | Frost/Nixon: 8/10 | The Chaser: 7/10 | Transporter 3: 4.5/10

Odpowiedz
A propo, bo zapomniałem o tym napisać wcześniej - wielkie brawa należą się Alieenowi, który poświęcił ładne kilka(naście?) godzin roboty, ażeby relacja z ENH wyglądała, jak wygląda, a wygląda znakomicie! Brawa!
Ostatnio widziane:

Odpowiedz
Nie no, oczywiście! Pisząc pochwały, miałem na myśli całość ekipy odpowiedzialnej za relację.

W każdym razie brawa dla Alieena, Jego rodziny, a nawet babci. :)

Odpowiedz
Przede wszystkim babci, w końcu to ona na stare lata, całkiem nieświadomie, narażała swoje zdrowie a nawet życie. A za oprawe graficzną faktycznie należa się wyrazy uznania :D
Take the best orgasm you ever had, multiply it by a thousand and you're still nowhere near it.

Odpowiedz
Green_Eyes napisał(a):
Beowulf napisał(a):P.S. A za rok możemy zebrać ekipę KMFowo-forumową i pojechać razem. Co Wy na to? :)

Jestem jak najbardziej Za [a nawet przeciw]. Aż sobie to wydrukuje, tak żeby mieć jako dowód :)

Też jestem za i też wydrukuję na wypadek pozbywania się dowodów 8)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Ja za rok pewno pojadę, jeżeli finanse po osiemnastce będą jako-takie :twisted:
DON'T BLINK AND TURN LEFT.

Odpowiedz
Dorobimy Wam wszystkim koszulki klubowe i będziemy chodzić bandą po mieście i do wszystkich festiwalowych lokacji! Ehh... rozmarzyłem się...
Ostatnio widziane:

Odpowiedz
http://www.film.org.pl/prace/era_nowe_horyzonty_7.html

Czy teraz wywiady sa odpowiednio wyeksponowane? :)
A L () E E N

Odpowiedz
Post widmo :shock:
A L () E E N

Odpowiedz
Wszyscy zdrowi tak poza tym?:)

Odpowiedz
Jak dla mnie luks. ;)

D'mooN - to do mnie, czy do Alieena, bo nie wiem czy zaprzeczać? :lol:
Ostatnio widziane:

Odpowiedz
Podejrzewam, że chodziło mu ogólnie o całą dyskusje [zaczynając od dwóch "postów widmo" poprzez umawianie sie na zjazd KMFu oraz forumowiczów i bieganie w koszulkach KMFu /powodując zamieszanie i ogólną konsternacje nie tylko wśród wyznawczyń o. Rydzyka / poprzez groźenie babci Alieena /które i tak okazało się niepotrzebne, gdyż w koncu i tak staneło na jego pomysle/.] Taaaa...

Alieen - teraz jest idealnie :D
Take the best orgasm you ever had, multiply it by a thousand and you're still nowhere near it.

Odpowiedz
Alieen - jest git! Pozdrów babcię. :D

Odpowiedz
Artykuł "Śpiewające gwiazdy filmowe"
http://www.film.org.pl/soundtrack/slow_kilka/artykuly/spiewajace_gwiazdy.html
Autor: TOMASHEC

Poza tym dwa szybkie konkursy:

1. Mój sąsiad Totoro
http://www.film.org.pl/konkursy/totoro/totoro.html

2. Erementar Gerad
http://www.film.org.pl/konkursy/erementar_gerad/erementar_gerad.html

I jeszcze rozwiązanie konkursu "Zakochany Molier"
http://www.film.org.pl/konkursy/zakochany_molier/zakochany_molier.html
A L () E E N

Odpowiedz
To mi sie podoba: Tomashec, bez jakichkolwiek szumnych zapowiedzi, wyskakuje ni stad, ni zowad, ze smakowitym teksciorem. Zabieram sie do czytania. ;)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon