ALARM! NADCHODZI KOLEJNY REMAKE! czyli wszystko o remake'ach
dobierałem na zasadzie skojarzeń z ś.p. Royem
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
(20-03-2015, 02:06)Bucho napisał(a): Zadnej mega tandety i popcorno akcyjniakow.

Obczaj tego filma - This Means War ;)

Nie twierdzę że bierze wszystko jak Michael Madsen ale gdyby dostał czek z dużą ilością zer to by wziął robutkę. Jeszcze zważywszy że film o super dronie (sic!) to pewno akcyjniak z małą szansą na sequele.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
(20-03-2015, 02:06)Bucho napisał(a): Zadnej mega tandety i popcorno akcyjniakow.

Wspomniane wcześniej This Means War, Batman, Mad Max to jak najbardziej popcorno akcyjniaki, więc bez przesady :)

www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
ok, ale chyba wiadomo o co mi chodzilo. Nie lubie TDK, ale z zalozenia TDKR mialo byc czyms wiecej. Maxa jeszcze nie widzielismy, ale nie wyglada on na typowego PG13 blockbustera. Porownac zreszta wystarczy filmogragie Reynoldsa i Hardyego i widac kto w czym gra.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Mad Max ma Rke. I bedzie super.

Odpowiedz
LOL, Amerykanie robią remake zeszłorocznego Turysty :D Julia Louis-Dreyfus miałaby zagrać główną rolę kobiecą.

http://www.filmweb.pl/news/Figurantka+w+remake%27u+%22Turysty%22-110560

W takim razie liczę, że Emmerich zostanie reżyserem. On wykorzysta potencjał lawiny śnieżnej, a małżeńskie smęty zastąpi efekciarską katastroficzno-survialową przygodówkę. Już to widzę oczymy wyobraźni jak wielka lawina nawiedza Stany Zjednoczone, zagrożone będzie nawet Miami.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Chętnie zobaczę co tam Amerykanie wymyślą, europejski oryginał mi się ni cholery nie podobał.

Odpowiedz
Budżet Ghostbusters wyniesie 154 bańki. 14 mln dla Melisy McŚwiniak.

A budżet i tak zredukowany ze 169 milionów. Tak bardzo życzę wielkiej klapy finansowej.

Odpowiedz

/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
[Obrazek: vacation.jpg]

tak wygląda rodzinka Griswoldów dziś
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Ale to taki semi remake raczej. Jedynki i trojki nie pobija, ale moze byc dobrze.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
A córka Griswoldów się pojawi? :)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
(30-04-2015, 18:16)Bucho napisał(a): Ale to taki semi remake raczej. Jedynki i trojki nie pobija, ale moze byc dobrze.
Przede wszystkim to sequel, a nie rimejk, wiec nie wiem o co cho.

Odpowiedz
No to jeszcze lepiej, ale jesli sequel, to wtorny, bo znow w tras po USA i znow wagonem.Ogolnie jestem na tak.

Odpowiedz
Ale dziadków w trasę zabierają? Bo coś mi się nie wydaje...

Odpowiedz
http://www.filmweb.pl/news/%22Cube%22+zmienia+si%C4%99+w+%22Cubed%22-111182
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Hmm, o dziwo jestem ciekaw. Lionsgate nie kojarzy mi się ze zbyt wysokim poziomem filmów, ale może być ciekawie, zwłaszcza że z - dość enigmatycznego opisu - wynika że po prostu wzięto motyw labiryntu by zrobić coś zupełnie innego. Czemu nie?

Odpowiedz
Wg.mnie to otoczka sztucznej inteligencji i jakiejś "cyfrowej rasy" będzie tylko kula u nogi pomysłu wyjściowego. Cube był interesujący w dużej mierze przez tajemnicę która nie została w filmie rozwiązana.

Odpowiedz
Nowy Pennywise znaleziony?

Odpowiedz
Ten koleś ma tak zjebane ryło, że w jakiś pokrętny sposób nawet pasuje do tej roli.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon