Terminator Genisys (2015) reż. Alan Taylor
No ok, niech się zgadza z wyciekami. Nie zmienia to faktu, że to jest smutne aż, kiedy się czyta o tym filmie ;< Naprawde ten film najlepiej jakby wypuścili dla fanów także w wersji okrojonej, tzn 20-30 min scen z 2029 i koniec ;D
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
Po tym, co już się wczytało - nic już nie zaskoczy. Każda pierdoła jest możliwa.
Ale skoro pierwsze opinie są dosyć pozytywne może nie będzie tak źle?

Na "Robocopie" też łacha wieszano, po streszczeniu scenariusza a nie wyszło źle.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Przeciętnie może być co najwyżej. Myśle, że nawet T3 okaże się lepszy w zastawieniu z TG Uśmiech Sam fakt olania esencji tej serii - pętli czasowej, już sprawia, że ten film w moich oczach będzie tylko i wyłącznie profanacją Oczko
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
O kurcze ;o To wygląda naprawde fajniee Oczko

Odpowiedz
Właściwie to ni chuja nie ogarniam. Wpierdolili setki milionów dolców w tą produkcję, z czego samo rendorowanie Arnulda na młodszego pochłonęło pewnie z 1/10 budżetu. To nie mogli wkleić w to wszystko oryginalnych mord Paxtona i spółki? Przecież powyższa scena jest jak wyjęta z jakiejś parodii, zrobionej na potrzeby ichniejszego tonight show with... Żałość.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Podobno nie mogli korzystać z materiałów T1 ze względu na jakieś prawa autorskie/dystrybutora. Wszystko musieli nagrać od nowa + animować Arnolda.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz

Odpowiedz
Mogli też dokleić ryja Patricka i wybrać kogoś bardziej podobnego do Reesa a ty się czepiasz punków, którzy nawet wyglądem/fryzurami nie przypominają tych starych Oczko

Ba... nawet śmieciarki nie dali takiej samej Oczko

(23-06-2015, 19:41)szopman napisał(a): O kurcze ;o To wygląda naprawde fajniee Oczko

Ja się kuwaaaaa bawię w sklejanie tej sceny, z pojedyńczych ujęć, ze spotów a oni wyjeżdżają z całą...

I do jasnej cholery - jak wspominałem - jednak będą się rzucać w oczy ujęcia z Full-animkiem - wygląda jak Hulk.

(23-06-2015, 12:29)szopman napisał(a): Sam fakt olania esencji tej serii - pętli czasowej

No jak olania? Przecież to będzie nie olanie a pierdolnik wewnątrz pętli - sam nie wiem czy będzie trzymać się kupy ale... spowoduje multum nowych możliwości. Chyba Oczko

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Porównanie tej sceny z T1 jest dla Genisys bezlitosne:

Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Cytat:Na "Robocopie" też łacha wieszano, po streszczeniu scenariusza a nie wyszło źle.

Wyszło gorzej niż źle.

Obejrzałem klip z młodym Arnoldem, nie wiem czego się dopieprzacie, wygląda fajnie i nie ma takiej opcji, żebym się nie wybrał do kina Uśmiech

Odpowiedz
CGI jest super szkoda tylko, że tak głupawo biega. T-800 chyba nigdy nie biegał, nawet jak do niego strzelali.

Odpowiedz
Biegał, jak Kyle z Sarą uciekali z Technoir.

Odpowiedz
CGI Arnold wygląda jak dmuchany balonik, nic nie waży, a do tego kości chyba ma z gumy - reakcja na postrzał to śmiech na sali.

[Obrazek: wacky-inflatable-waving-man-o.gif]

Odpowiedz
Fajny byłby motyw, gdyby okazało się, że ten T-800 (młody), pokonany przez starego T-800, zostaje przez nich nareperowany, przeprogramowany i wysłany do 1974, i to on jest Guardianem Oczko Takie miłe nawiązanie do terminatorowego motywu pętli ;d

Odpowiedz
Jak go niby wysla, mlynkiem do kawy? No i nie wiem jak mieliby naprawic uszkodzona tkanke, juz na tych fragmentach widac, ze pol ryja mu wyrwalo.

Stary Arnie nie mogl walanac mlodemu T800 z granatnika w plecy, tylko sie z nim wita...uzbrojony w srutowke. Slabe jaja.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
W trailerach widzimy, że Kyle i Sarah przeniosą się w czasie z 1984 do 2017(?) Uśmiech Więc równie dobrze mogą wysłać do 1974 T-800 Uśmiech

Odpowiedz
Powaznie? Widzialem jeden trailer i z dwa spoty, wiec widze, ze na seansie czeka mnie uczta kinomana Uśmiech
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Spokojni ci nieświadomi, którzy nie oglądają większości spotów. Nagrodzeni będą podczas seansu w kinie.

(24-06-2015, 10:05)szopman napisał(a): Fajny byłby motyw, gdyby okazało się, że ten T-800 (młody), pokonany przez starego T-800, zostaje przez nich nareperowany, przeprogramowany i wysłany do 1974, i to on jest Guardianem Oczko Takie miłe nawiązanie do terminatorowego motywu pętli ;d

Chyba nie dooglądałeś nowych spotów, w którym pokazali co się z nim będzie działo Oczko

Odpowiedz
Już zaprzestałem oglądania spotów Oczko Następna rzecz jaka obejrze związana z tym filmem, to będzie już seans Genisys w kinie ;d

Odpowiedz
Toteż kulturalnie nie spoilerowałem Oczko

tego też nie oglądaj - kolejne potwierdzenie, że ten T-1000 to upośledzona pizda i ośmieszenie tej postaci.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon