Kupić, nie kupić, gdzie kupić...
W Biedronce, od dzisiaj, za 39zł. Co najmniej 3 filmy chcialbym kupić - Dredd, WIlk z Wall Street, T2.

Filmy Blu-ray

1. ARTUR I MINIMKI
2. ARTUR I MINIMKI 3: DWA ŚWIATY
3. ARTUR I ZEMSTA MALTAZARA
4. ASTERIX I OBELIX: W SŁUŻBIE JEJ KRÓLEWSKIEJ MOŚCI 3D
5. ATLAS CHMUR
6. BAADER-MEINHOF
7. BLUE JASMINE
8. BŁĘKITNY DESZCZ
9. BRUNO
10. CARRIE
11. CENTURION
12. COLOMBIANA
13. CO NAS KRĘCI, CO NAS PODNIECA
14. CONAN BARBARZYŃCA 3D
15. CZARNY CZWARTEK. JANEK WIŚNIEWSKI PADŁ
16. CZAS APOKALIPSY WYDANIE SPECJALNE
17. CZAS ZEMSTY
18. CZERWONY BARON
19. DLA NIEJ WSZYSTKO
20. DORWAĆ GRINGO
21. DREDD 3D
22. DZIEWCZYNA MOJEGO KUMPLA
23. ELEGIA
24. ENEN
25. FRANKLYN
26. GALERIANKI
27. GANGSTER
28. GENERAŁ NIL
29. GENUA. WŁOSKIE LATO
30. GLINIARZE Z BROOKLYNU
31. HAPPY-GO-LUCKY CZYLI CO NAS USZCZĘŚLIWIA
32. HOTELOWA MIŁOŚĆ
33. I ŻE CIĘ NIE OPUSZCZĘ
34. IGRZYSKA ŚMIERCI: KOSOGŁOS. CZEŚĆ 1
35. IGRZYSKA ŚMIERCI: W PIERŚCIENIU OGNIA
36. ILE WAŻY KOŃ TROJAŃSKI?
37. IMMORTALS. BOGOWIE I HEROSI 3D
38. INFORMERS
39. INTRUZ (2013)
40. JESTEŚ BOGIEM
41. JEŻ JERZY
42. JOANNA D'ARC
43. JOHN RAMBO
44. KRET
45. KYLIE MINOGUE (BRD)
46. LEGENDA HERKULESA 3D
47. MACZETA ZABIJA
48. MAGIA W BLASKU KSIĘŻYCA
49. NEED FOR SPEED
50. NEED FOR SPEED 3D
51. NIEZNISZCZALNI 2
52. NIEZNISZCZALNI
53. NON-STOP
54. O PÓŁNOCY W PARYŻU
55. OLDBOY. ZEMSTA JEST CIERPLIWA
56. OPERACJA DUNAJ
57. PARANOJA
58. PIŁA 3D
59. PIŁA MECHANICZNA 3D
60. PIRANIA
61. PLAN UCIECZKI
62. POD MOCNYM ANIOŁEM
63. POZNASZ PRZYSTOJNEGO BRUNETA
64. PRAWIE JAK GLADIATOR 3D
65. RAMBO. PIERWSZA KREW
66. RED 2
67. ROBOCOP
68. SAGA ZMIERZCH: KSIĘŻYC W NOWIU
69. SAGA ZMIERZCH: PRZED ŚWITEM. CZĘŚĆ 1
70. SAGA ZMIERZCH: PRZED ŚWITEM. CZĘŚĆ 2
71. SAGA ZMIERZCH: ZAĆMIENIE
72. SERCE NA DŁONI
73. SILENT HILL: APOKALIPSA 3D
74. SIN CITY DAMULKA WARTA GRZECHU
75. SKRZYDLATE CIENIE
76. SKUBANI 3D
77. STEP UP 3
78. STEP UP 4 REVOLUTION 3D
79. STREETDANCE
80. STREETDANCE 2 3D
81. TERMINATOR II
82. THE HURT LOCKER. W PUŁAPCE WOJNY
83. UKŁAD ZAMKNIĘTY
84. UPROWADZONA
85. UPROWADZONA 2
86. VICKY CRISTINA BARCELONA
87. W OBRONIE WŁASNEJ
88. WIELKI FILM
89. WIELKI STACH
90. WILK Z WALL STREET
91. WOJNA ŻEŃSKO - MĘSKA
92. WRÓG PUBLICZNY NUMER 1, VOL.1
93. WRÓG PUBLICZNY NUMER 1, VOL.2
94. WYSPA DINOZAURA 2
95. ZAKOCHANI W RZYMIE
96. ZAMIANA
97. ZAWODOWCY
98. ZBAW MNIE ODE ZŁEGO
99. ZERO
100. ZIMNE ŚWIATŁO DNIA
101. ZŁY PORUCZNIK
102. ZMIERZCH

Są też gry, lista tutaj http://www.ppe.pl/news-37631-153_gry_na_konsole_i_102_filmy_na_blu_ray___nowa_oferta_w_biedronce.html

Odpowiedz
Dredd ma u nas zjebany transfer (wszędobylski black crush), a T2 wciąż nie jest dostępny w jakości, która usprawiedliwiałaby wydanie na Blu-ray z tym filmem więcej niż jeden grosz.

Poza tym co to za ceny? Gówniane wydania w 99% bez dodatków, często z nieprawidłowym formatem obrazu, to powinno od dawna być za góra 20 zł. Za 40 to ja dawno kupowałem dwupłytowe wydania od normalnych dystrybutorów.

Odpowiedz
Cytat: od dzisiaj, za 39zł. Co najmniej 3 filmy chcialbym kupić - Dredd, WIlk z Wall Street, T2.

Interesem życia bym tego nie nazwał.

Po 1 - T2 - niewiele się różni od DVD, da się oglądać, ale 40 zeta bym za to nie dał.
Po 2 - Dredd - kompletnie zwalony jeśli chodzi o obraz - smoła w ciemnych partiach, jak dla mnie oglądać się nie da.
Po 3 - Wilk z Wall Street- niby ok, ale... na przełomie 2014/2015 kosztował w Empikach 20 zeta, więc trudno to nazwać okazją

Odpowiedz
serio Wilk na br kosztował 20zł?

Odpowiedz
Yup, i to chyba przez jakiś tydzień.

Polecam śledzić tę stronę http://filmozercy.com/ zachwycanie się bublami po 40 zł zostawmy amatorom ;)

Odpowiedz
Cytat:Yup, i to chyba przez jakiś tydzień.
Conajmniej miesiąc.

Pierwsze info od ludzi, którzy to kupili za tyle były jeszcze w listopadzie, sam kupiłem na początku grudnia na prezent bratu, choć wtedy jeszcze nie mieli naklejonej tej ceny. Przed samymi świętami jak byłem po prezenty, ciągle był w takiej cenie (zastanawiałem się, czy sobie też nie kupić, ale odpuściłem) i nie jestem pewien czy jeszcze w styczniu nie widziałem.

(30-07-2015, 18:40)desjudi napisał(a): serio Wilk na br kosztował 20zł?

Wilk, Igrzyska Śmierci i cała masa innych tytułów od Monolithu.

Odpowiedz
Drodzy, może tutaj wrzucę to pytanie - chciałbym kupić na DVD film The Toe Tactic - Emily Hubley; buszowałem po ebay, tam niestety po jednej porażce z moviemars nie udało się. Może znacie namiar na jakiś sklep gdzie to może być, a może ktoś chce się pozbyć? ;)

Odpowiedz
Najtaniej jest na importcds: http://www.importcds.com/toe-tactic/738329066123
17$ + wysyłka do Polski 7$, można płacić kartą lub paypalem. 

Dystrybutorem jest Kino, więc taniej raczej nie będzie, w listopadzie importcds powinien mieć przecenę 10%, jeżeli ci się nie spieszy to warto poczekać, może kurs dolara też spadnie :). Na amazonie od czasu premiery DVD najniżej był za 16.72$.

Odpowiedz
(08-08-2015, 11:09)Nakf napisał(a): Najtaniej jest na importcds: http://www.importcds.com/toe-tactic/738329066123
17$ + wysyłka do Polski 7$, można płacić kartą lub paypalem. 

Dystrybutorem jest Kino, więc taniej raczej nie będzie, w listopadzie importcds powinien mieć przecenę 10%, jeżeli ci się nie spieszy to warto poczekać, może kurs dolara też spadnie :). Na amazonie od czasu premiery DVD najniżej był za 16.72$.

Dzięki wielkie, skorzystam z tej oferty import! 

Odpowiedz
Chcę mieć wszystkie Pottery na Blu, niekoniecznie z polskimi napisami, teraz na brytyjskim amazonie jest jakieś nowe wydanie po 35 funtów, moje pytanie, czy da się to ogólnie dostać taniej, czekać na lepszą okazję? Zwłaszcza, że mi się nie spieszy i za pół roku mogę kupić.

Odpowiedz
Ja to wydanie:
kupiłem swego czasu za 18 funtów na brytyjskim amazonie, więc...

Wydań Potterów było jakieś 2 lub 3. Obraz i dźwięk wszędzie jest chyba taki sam, jedynie zestawem bonusów się różnią.

Odpowiedz
Dzięki. Właśnie tak myślałem, że idzie to dostać sporo taniej, to poczekam sobie jak stanieje.

Odpowiedz
Swego czasu na stronie empiku było za 59 zł, ale był to raczej chwilowy błąd.

Odpowiedz
(06-11-2014, 20:37)Mierzwiak napisał(a): Kilka dni temu była promocja:

http://filmozercy.com/2014/11/02/batman-trylogia-za-57-zl/

[Obrazek: 1z1vg9i.jpg]

Mam wenę, żeby kupić sobie bat-trylogię Nolana. To wydanie ze skrina wydaje się najlepsze z mi znanych. Czy może jednak są jakieś ciekawsze?

Czy to w ogóle jest to samo? http://www.zavvi.com/blu-ray/the-dark-knight-trilogy/10641026.html?autocomplete=productsuggestion
.

Odpowiedz
Chciałbym sobie pouzupełniać kolekcję Blu i nie bardzo wiem jak podejść do zakupów. Chodzi o to, że z zagranicznych sklepów znam właściwie tylko Amazona, HMV, Zavvi, więc polećcie proszę jakieś dobre amerykańskie, czy angielskie sklepy internetowe (ktokolwiek daje jeszcze darmową wysyłkę do Polski?), a najlepiej jakby istniało coś jak międzynarodowe Ceneo, gdzie mógłbym wrzucić tytuł filmu i porównać ceny w wielu sklepach.

Odpowiedz
Pytasz nie na tym forum co trzeba.

Odpowiedz
Pytam o filmy na filmowy forum, mam się przenieść na jakieś o siatkówce?

Odpowiedz
W dodatku w temacie Kupić, nie kupić, gdzie kupić... na tablicy Kupię/Sprzedam/Gdzie kupić! I jeszcze masz tupet i pyskujesz!

Odpowiedz
Mam nadzieję, że wejdzie ta nowelizacja ustawy i pisać posty na forum będzie można tylko z licencją.

Odpowiedz
Cytat:Pytam o filmy na filmowy forum, mam się przenieść na jakieś o siatkówce?

Pytasz o kupowanie filmów na forum, na którym ludzie co prawda oglądają i komentują filmy, ale kupuje je (a już zwłaszcza za granicą) nikły procent :P

EDIT:
Może to będzie pomocne: http://forum.filmozercy.com/watek-sklepy-internetowe-lista

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon