Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny
Już jak ogłosili, że Fincher robi dwa seriale, to coś mi śmierdziało nieprawdopodobieństwem, więc czekałem tylko na info jak porzucą jeden z nich, a tutaj udupili oba :(

Odpowiedz
Lipa.. liczyłem jednak, że produkcja tego drugiego serialu dociągnie do końca. Widocznie coś się Fincher dogadać z HBO nie może.

Szkoda, że trochę mu nie wyszła ta przeprowadzka do telewizji, ale może ruszy jakiś inny, stary/nowy projekt.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
W "Bastardzie..." Suttera zagra również Scroobius Pip!

https://www.facebook.com/scroobiuspip/photos/a.177305358982285.35599.148949218484566/964370713609075/?type=1

Odpowiedz

O.o
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Klimatyczny tizer, choc niczego nie pokazuje. Ale jest glos Tennanta (na bank to Tennant). I znajac kontekst - czy tez, kim jest jego postac - wypada to fajnie niepokojaco.

Odpowiedz
Meh, w tizerze Daredevila pokazali więcej.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Albo coś ze mną jest nie tak, albo na serio to wygląda całkiem nieźle:

Odpowiedz
Pilot był całkiem fajny. Znaczy, taki do spożycia bez wiekszych emocji, ale milusi. Benoist jest za to niesamowicie urocza w glownej roli.

Odpowiedz
Ja tam pilota jeszcze nie oglądałem. Teraz ma niby być bardziej ulepszony, cokolwiek ma to znaczyć. Ale po tym zwiastunie na pewno sprawdzę. Nie wygląda to tak okropnie. A jakiś fajny guilty pleasure się przyda, bo dawno nic takiego nie oglądałem. W sumie to od czasu trzech pierwszych sezonów Pamiętników wampirów na nic takiego nie trafiłem.

No, a Benoist to wiadomo. Urocza dziewucha :)

Odpowiedz
No i to jest duży plus, i chyba jedyny powod, dla ktorego w ogole mysle o siegnieciu po ten serial. Dawno nie widzialem tak czarujacej aktorki, a juz zwlaszcza w serialu superhero.

Odpowiedz
Mnie oczarowała swoją sesją w The Fappenning ;p

Odpowiedz
Haha, miałem właśnie pisać, żebyście dali znać jak w czymś pokaże cycki, a tutaj los zgotował mi taką niespodziankę :) zupełnie nie kojarzyłem jej fot z Fappening, a są bardzo fajne.

Odpowiedz
Zgadza sie. Wspaniala sesja zdjeciowa. Lepszej nie miala i chyba miec nie bedzie ;)

Odpowiedz
jakiś proof? :P
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Kolejna zapowiedź Jessica Jones:

https://www.youtube.com/watch?v=T5g8v7szix0&feature=youtu.be

Odpowiedz
Wspaniała. <3

Odpowiedz
Trochę się jaram, ale obawiam się że najlepsze komiksowe myki ze względu na ograniczenia MCU będą nie do odtworzenia.
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
Co masz na myśli? Bo jedyne, czego mogliby nie odtworzyć to jakichś scen seksu i nagości, które w komiksie były jakieś, ale nie były ani szczególnie hardkorowe, ani na tyle ważne, by trzeba było je pokazac w taki sam sposob.

Odpowiedz
- Powiązania Jessici z Avengers, Spiderem itp - widać od razu że zupełnie inną genezę jej wymyślą bo i ona jest tu za młoda, i Avengers jako instytucja działają zbyt krótka

- Interakcje z Jamesonem (do dziś pamiętam jaką miałem polewkę przy tym zeszycie), Spider Woman itp (chociaż zamiast niej mogliby w sumie podstawić Black Widow, no ale znowu - never gonna happen)

- Łamanie czwartej ściany przez Fioletowego

O brutalność i erotyzm akurat się nie boję, akurat to był taki poziom serialowego Daredevila, chociaż bluzgów szkoda tylko bo bardzo ładnie wkomponowano je w dialogi w komiksie.
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
A, o tym mowisz. No to na pewno nie bedzie przelozone jeden do jednego. Zwlaszcza, ze cala relacja z Purple Manem chyba zacznie się w tej serii. Obstawiam, że w kontekście komiksu to będzie bardziej jakby adaptacja (nieistniejącego) prequela niż adaptacja komiksu.

Powiazania Jessicki z Avengers i innymi bohaterami były bardzo luźne - tj. wlasciwie żadne poza tym, że w kontekście do nich była zwykłym czlowiekiem. Tj. to ją raz uratowali, to jej Octopus podczas starcia ze Spider-Manem przeleciał za oknem. To było fajne, bo dawalo inne spojrzenie na świat Marvela, ktory dotychczas był widziany glownie oczami superbohaterów ("Alias" robi to, co robiło "Marvels" tylko bez zwracania na to uwagi). Ale tutaj już robi to Daredevil, i "JJ" będzie pewnie robiło to podobnie jak tamten serial.

Interakcji z Jamesonem pewnie nie bedzie, ale nie znaczy, ze kiedys ich nie bedzie. Moze w drugim albo trzecim sezonie juz beda. :)

Lamanie czwartej sciany moze bedzie. Aczkolwiek tym przypadku to było bardziej zgrywanie beki z Jessicki niż dosłowne mowienie do widza, jak np. u Deadpoola.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości