(01-10-2015, 16:46)Bucho napisał(a): Stary, biblia to jest fantasy, (...) Moze Zeb i Salome tez byli czarni?
Już pytałem: Widziałeś kiedyś czarnych żydów? Tym bardziej wtedy?
Ja wiem, że na Miss Universe (czy czegoś tam) Polska wystawia Polkę o jakże polskich rysach ale... bądźmy poważni ;)
To je z serialu "Anno Domini - Biblia". Leci na jedynce chyba.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
(01-10-2015, 19:04)shamar napisał(a): Już pytałem: Widziałeś kiedyś czarnych żydów? Tym bardziej wtedy?
Felaszowie, Żydzi etiopskiego pochodzenia, którzy wg tradycji są oni potomkami Menelika, syna Salomona i Saby, który przywiódł ich z Jerozolimy do Etiopii: https://en.wikipedia.org/wiki/Beta_Israel
Czyli czarni Żydzi istnieją.
01-10-2015, 20:09 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-10-2015, 20:10 przez OGPUEE.)
Cytat:“I don’t think it’s important at all,” he said to the Daily Beast. “As a director your job is to tell a story. You know, they didn’t get a horse to direct Seabiscuit!”
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.
23-10-2015, 15:42 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-10-2015, 15:42 przez Proteus.)
Ale co on powiedział takiego odkrywczego? Niczym nie błysną tą wypowiedzią. Widocznie teraz wystarczy już prawić banały i uznaje się to za nadludzką odwagę...
23-10-2015, 18:08 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-10-2015, 18:10 przez vast.)
(23-10-2015, 18:08)vast napisał(a): Ale co on powiedział takiego odkrywczego? Niczym nie błysną tą wypowiedzią. Widocznie teraz wystarczy już prawić banały i uznaje się to za nadludzką odwagę...
Nie śledzisz chyba za bardzo wypowiedzi holiłud, skoro tak pieprzysz.
(23-10-2015, 18:08)vast napisał(a): Ale co on powiedział takiego odkrywczego? Niczym nie błysną tą wypowiedzią. Widocznie teraz wystarczy już prawić banały i uznaje się to za nadludzką odwagę...
Nie śledzisz chyba za bardzo wypowiedzi holiłud, skoro tak pieprzysz.
Daję Mackiemu góra dwa dni na przeprosiny i wycofanie się ze swoich słów, które - no bo jakżeby inaczej - zostały źle zrozumiane. Brothers 4 life, diversity and other bullshit.
Tak czy inaczej poruszony tu został temat hollywoodzkiego bezmózgowia i najnowszej mody, tej samej zgodnie z którą reżyserami Wonder Woman czy nowego Tomb Raidera muszą być kobiety.
23-10-2015, 21:16 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-10-2015, 21:17 przez Mierzwiak.)
Jaka uległość... Ostatecznie Leia wyzwoliła spod jarzma męskiej dominacji i zadusiła bez niczyjej pomocy grubasa. Ech, znowu wychodzi politpoprawny Disney.