DC/Vertigo: zapowiedzi, plotki, gorące newsy (temat ogólny)
(18-03-2016, 09:33)Phil napisał(a): Stary Lobo powróci przy okazji filmu. Mogę się założyć.
Oczywiscie, ze tak. To przeciez dokladnie ten sam casus co Ben Reilly, Miles Morales czy inny Superman-Będący-Niebieską-Energią. ;) Nie będzie potrzebny nawet film - klasyczny Lobo powroci, bo jest tym, który ma mnóstwo fanów, a DC lubi postacie, które sprzedadzą komiks, a nie takie, które są nielubiane. ;)

Odpowiedz
http://movieweb.com/batman-solo-movie-2018-release-date/

Już są plotki, że solowy Batman będzie wcześniej. W studiu chyba przeliczyli się, że ta cudowna scena z mailem zrobi furorę :0
.

Odpowiedz
News z 1 kwietnia.

Odpowiedz
http://comicbook.com/2016/04/05/zack-snyder-confirms-standalone-superman-movies-still-planned/

Snyder twierdzi, że są plany na kolejnego solowego Supermana. Cavill dodaje, że wszystko zależy od sukcesu BvS... ups! :P

Odpowiedz
Dobrze wiedziec, ze sa plany. Dodaje to ciężaru "zaskakujacemu" zakończeniu BvS. ;)

Odpowiedz
W filmach Marvela jest lekki problem w tłumaczeniu czemu solowe filmy są w zasadzie solowe. Jest zawsze gadanie, że czemu Iron Manowi nie pomógł Kapitan i temu podobne sprawy. Od dużej biedy udaje się to jakoś wyjaśnić. Tu tłumaczą, że wszystko szybko się działo, tu że za daleko, tu że obojętnie. Niemniej są jakiekolwiek chociaż opcje tłumaczenia tego. Solowy Superman, po tym co zaprezentowano w BvS, to jedynie ma rację bytu w jakimś odległym kosmosie chyba. Przecież żeby teraz przedstawić jego przygody na ziemi, to trzeba by wykreować tak gigantyczna skalę problemu, że prawdopodobnie nawet ludność cywilna w akcie desperacji brałaby udział w ratowaniu sytuacji, a co dopiero Batmany i inne Aquamany. No chyba, że to ma być film o takich kwestiach, jak w tym "rescue montage".
.

Odpowiedz
Solowy Superman nie ma sensu nawet przed BvS. MoS ma teraz dokladnie ten problem, o ktorym mowilem przed premiera - Batman wcale nie byl na emeryturze, on caly czas dzialal. (Chyba, ze przegapilem jakis tekst o tym - to przepraszam.) Okazuje sie, ze w MoS mamy swiat, w ktorym od lat zyje Batman, Joker, Killer Croc, Enchantress, etc., a Superman rozkminia kim jest, bo ma super-moce, a ojciec wpaja mu, ze swiat go znienawidzi, bo jest inny - ale nikt sie nie zajknie o innych dziwakach.

Nota bene, przejrzalem sobie ostatnio MoS i po seansie BvS ten film zyskal - przez zestawienie w kontekscie tej padaki. Lepiej wyglada i jest napisany jak film - absolutnie glupi film, ale chociaz film, a nie zlepek fanfilmów.

Odpowiedz
Już nie mówiąc o tym jak absurdalnie w tej sytuacji wygląda Clark Kent odkrywający postać Batmana mając 30 lat.

Co za burdel
.

Odpowiedz
Jakoś ich porażka nie przeraża. Lobo i Batman?

http://www.cinemablend.com/new/DC-Just-Added-Two-More-Movies-Its-Cinematic-Universe-Here-What-We-Know-123027.html
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Oby. Ewentualnie MoS 2.
Inne mnie (póki co) niespecjalnie interesują.

Odpowiedz
Nie ma opcji, że któryś z nich to "MoS 2".

Na 100% to: "Batman", "JLD" lub ewentualnie "SS2".
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
JLD ?

Odpowiedz
Nie przypominam sobie, ale po sprawdzeniu na wiki wcale mnie to nie dziwi bo takie rzeczy szybko wyrzucam z pamięci.
Jakieś wampiry, duchy i frankensteiny? Dajcie spokój, to bodaj najgłupszy z wszystkich dotychczasowych pomysłów na filmy należące do MCU/DCEU. Jeśli to nakręcą, mam nadzieję, że związek z innymi filmami będzie minimalny, bo wolałbym móc to spokojnie ignorować.

Odpowiedz
Czy coś z tego tematu nie wyparowało?

Anyway
[Obrazek: 3uTvEt.gif]

Wiedziałem, że przesuniecie Wonder Woman było nieuniknione, ale Warner Bros (ZNOWU!) dało dupy.
1. Pamiętacie jak nie wyszło podpieprzenie daty Capa3, bo Marvel nie przestraszył się i nie wycofał z premiery pierwszy piątek maja? Teraz Warner uciekł ze swojej daty, bo na tę samą Paramount zaklepał "Transformers 5". Drugi raz Warner pokazuje, że są słabsi i muszą ustępować.
2. Czerwiec 2017 jak i cały sezon letni są mocno obsadzone, a zdjęcia do filmu z Gadot są już na finiszu. Spokojnie mogli przyspieszyć premierę na marzec/kwiecień, gdzie dla filmu jedyną konkurencją byliby Szybcy i wściekli 8, ale nie, Wonder Woman potrzebuje 14 miesięcy na postprodukcję i film będzie w czerwcu! Jak Marvel to robi, że Doctor Strange, do którego zdjęcia dopiero się zakończyły wyjdzie do kin już w listopadzie tego roku?

Tak więc ode mnie, kolejny środkowy palec dla Warnera i tego co robią z DCEU.

Odnośnie dwóch nowych dat. Październik nie jest miesiącem wielkich hitów, więc nie wierzę, że na ten termin wrzucili taką markę jaką jest Batman. 1 listopada 2019 - to będzie solowy Batman z Affleckiem, idealnie na 80-lecie powstania tej postaci!

Dziwię się, że nie przesunęli premiery JLA Part 1, bo: a) to film Snydera :P b) z premierą na miesiąc przed SW8 to ten film ładnie polegnie w kinach.

Poza tym, wszystkie ich plany mało mnie obchodzą. Czekam na Suicide Squad, liczę że to będzie świetny film i w październiku 2018 zobaczymy jego kontynuację (ewentualnie solowy Superman z Cavillem), ale mój entuzjazm w stosunku do DCEU strasznie osłabł po tym co odwalił Snyder w BvS.

Odpowiedz
Tak, k***a, słyszeliśmy. I pewnie usłyszymy ponownie przy okazji każdego kolejnego trailera i TV-Spota każdego kolejnego filmu, a także conajmniej dziesięć razy przy prognozach BO przed premierą i dwadzieścia razy przy prognozach BO po premierze, KAŻDEGO filmu, który nie dorówna najlepszym wynikom Marvela i Srałwarsów.

Cytat:Tak więc ode mnie, kolejny środkowy palec dla Warnera

Nie kumam. Środkowy palec, bo premierę przyspieszyli? Pogrzało cię?

Poza tym i tak będziesz w kinie, więc chyba nie mają powodów do zmartwień :)

Odpowiedz
Och, przepraszam że cię wkurza moje powtarzanie się, panie "Skyfall to, Skyfall tamto". :P

Po zobaczeniu BvS nie jestem już pewny czy wybiorę się do kina na Wonder Woman (jeśli zbierze podobne recenzje, to może lepiej się nie denerwować i poczekać na bdripa). I tak, środkowy palec, bo powinni przyspieszyć o dużo więcej niż 3 tygodnie. Film pewnie tak jak BvS będzie gotowy na pół roku przed premierą. :P

Przed chwilą przeczytałem ciekawy pomysł. Jeśli nie będzie to kolidować z grafikiem Afflecka (czyt. zdąży) to jego Batmana powinni wstawić na lipiec 2019, a Aquamana przesunąć na tego 1 listopada.

Odpowiedz
Swoja droga Affleck chyba za bardzo pojechal z botoksem, ostatnio wyglada 15 lat mlodziej niz wygladal np. rok temu.
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Też to zauważyłem. U Grahama Northona był naciągnięty jak plandeka na Żuku.

Odpowiedz
To jeszcze poproszę R-rated Lobo.

I żadnych duchów, wampirów i Frankensteinów.

Odpowiedz
(13-04-2016, 10:11)Huntersky napisał(a): Swoja droga Affleck chyba za bardzo pojechal z botoksem, ostatnio wyglada 15 lat mlodziej niz wygladal np. rok temu.

No coś jest nie tak z jego czołem :P

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości