(04-03-2016, 00:40)Maćko napisał(a): Możliwe. :D Strzeliłem trochę z dupy, bo słabo grę pamiętałem. Kojarzyło mi się tylko, że to fajny tytuł był. Szczególnie w multi.
Sama gierka jest naprawdę zacna, a dla 4 graczy przed jedną konsolom nie znam żadnej lepszej, ale ogólnie z prowadzeniem samochodu ona ma mało wspólnego :)
military - poleciłbym jeszcze serię Forza Motorsport, ale to na Xie, więc pewnie Cię nie interesuje. Czyste piękno prowadzenia wirtualnego samochodu, przynajmniej w trójce, nie wiem jak reszta.
Przypomniałem sobie o jednej oczywistości, nie wiem czy sprawdzałeś: NFS Shift, tam jest świetna praca kamery, im szybciej jedziesz tym jest bliżej jezdni, a jak w coś uderzysz to się całkiem fajnie trzęsie - dla mnie to najlepsza gierka samochodowa jeśli chodzi o oddanie poczucia prędkości.
Myślę, że nie bardzo, bo w finałowym produkcie tekstury i roślinność wołają o pomstę do nieba, a pierwsza część filmiku to oskryptowany materiał z E3, w którym nie ma nic z proceduralnego generowania świata. :)
Śledzicie świąteczną promocję na gry PS4 na PS Store? Jakiś czas temu wyciekła ich pełna losta, po tym jak teraz dali Uncharted 4 za 99 zł zdaje się być prawdziwa:
Rise of the Tomb Raider
Fallout 4
Dishonored II
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
Battlefield 1
Uncharted 4
Titanfall 2
Call of Duty: Infinite Warfare
FIFA 17
Grand Theft Auto V
Watch Dogs 2
Final Fantasy XV
Ciekawi mnie czy dadzą GTA V za 99 zł, może bym się skusił.