Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny
Za takie akcje powinien być ban bez ostrzeżenia. Na tydzień, miesiąc, tyle, żeby dotarło.

Odpowiedz
 to nie spoliler, brytyjska wersja zakonczyla sie lata temu, mam nadzieje jednak ze HBO pódzie w innym kierunku.

Odpowiedz
(25-06-2016, 21:54)Pelivaron napisał(a): Haha, co za skonczony kretyn. We Wloszech spoilerowanie ma zostac przestepstwem.

Poznasz głupiego po śmiechu jego. Gdzie jest spolier?

Odpowiedz
Cytat:Gdzie jest spoiler?
Napisałeś, że DOCHODZENIE KOŃCZY SIĘ TAK I TAK. To nie jest niby spojler?

Odpowiedz
(26-06-2016, 10:18)raven.second napisał(a):

Najgorsze jest to, że gościu nawet nie wie gdzie popełnił błąd. Straszne i smutne :(
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
(26-06-2016, 10:18)raven.second napisał(a):

Wiem co napisałem. Powtórzę raz jeszcze, nie jest spoilerem zdradzenie zakończenia serialu sprzed 8 lat. Zresztą nie wiadomo co HBO zrobi z wyjściowym pomysłem, bo zakończyć może go dowolnie

Odpowiedz
Dwie kwestie. Spoiler zawsze jest spoilerem, nawet jakbyś miał zamiar spoilerować "Przeminęło z wiatrem". Nawet Roger Ebert nie zdążył obejrzeć wszystkich filmów kinematografii. Przy remake'u logicznym jest zakładanie, że powtarza fabułę oryginału. Nie wiem dlaczego brniesz w zaparte, mimo wyzwisk ze strony innych użytkowników miałeś szansę naprawić błąd i wyjść z tego z twarzą, każdemu może zdarzyć się powiedzieć o dwa słowa za dużo.

Odpowiedz
Cytat:nie wiadomo co HBO zrobi z wyjściowym pomysłem, bo zakończyć może go dowolnie
Dokładnie! Mogą zakończyć go w taki sam sposób jak to, co napisałeś!

Odpowiedz
(26-06-2016, 12:28)bloonus napisał(a): Wiem co napisałem. Powtórzę raz jeszcze, nie jest spoilerem zdradzenie zakończenia serialu sprzed 8 lat. Zresztą nie wiadomo co HBO zrobi z wyjściowym pomysłem, bo zakończyć może go dowolnie

LOL. Czy Ty spędziłeś ostanie dwa dni na słońcu? Bo chyba Ci zaszkodziło za bardzo. Teraz każdy kto miał nieprzyjemność przeczytać tamtego posta - w tym także ja - będzie oglądał serial wiedząc jak to wszystko najprawdopodobniej się skończy.

"Spoilerem nie jest zdradzenie zakończenia serialu sprzed 8 lat" - normalnie kandydat do najbardziej debilnego stwierdzenia dekady.

Odpowiedz
Nie wiem, czy wrzucaliście - "Quarry". Może być luta:

Odpowiedz
Niestety tylko Hardy dla ubogich.

Odpowiedz
Ale luta bydzie!

Odpowiedz
Wrzucałem dosyć dawno temu :o Mental już wtedy się jarał :P

Odpowiedz
Ej, a też myślałem, że Hardy. ;) Co to za aktor?

Odpowiedz
Logan Marshall Green.

Odpowiedz
Wchodzę na filmweb a tam plakat "Amerykańskich Bogów" Gaimana, produkcja Starz. Sama książka ciągnęła się momentami straszliwie ale i tak jestem ciekaw jak ugryzą temat. Nie wiem czy to jest materiał na serial. Starz kojarzy mi się głównie ze Spartacusem, który wchodził całkiem gładko.
Hey, give me another cookie

Odpowiedz
Gillian Anderson gra. Tylko to się liczy :)

Odpowiedz
Jest i trajla

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości