DC/Vertigo: zapowiedzi, plotki, gorące newsy (temat ogólny)
No a jak mają to zatytułować, żeby ludziom po tylu filmach z Esem nie będących niejako kontynuacją MoS kojarzyło się, że to jednak druga część przygód Człowieka ze stali?:)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
W ten sam sposób co "Batman v Superman: Dawn of Justice", które jest sequelem do "Man of Steel" nie będąc zatytułowanym "Man of Steel 2".

Odpowiedz
Wlasnie. Sequel "Man of Steel" powinien sie nazywac np. "Green Lantern v Superman" :)

Odpowiedz
(11-08-2016, 01:04)Grievous napisał(a): A kto powiedział, że ktoś chce to zatytułować "Man of Steel 2"?

A co to ma do rzeczy jaki będzie tytuł? Zapowiedzieli kontynuację "MoS" czyli solowego Supa. Inna sprawa czy będzie to rzeczywiście kolejny solowy Sup czy może Sup z dodatkami, które pojawiły się i jeszcze pojawią się w BvS i JL.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Po pierwsze, to nikt niczego nigdzie nie zapowiedział. Po drugie, "sequel MoS" to skrót myślowy pismaków którzy nie wiedzą co znaczy "sequel", mających na myśli po prostu film w którym główną rolę będzie odgrywał Superman.

Odpowiedz
Niezła lektura :D
http://www.screengeek.net/2016/08/12/open-letter-from-former-wb-employee-bashes-ceo-zack-snyder-wonder-woman/
No i według niej Wonder Woman też nieźle się zapowiada :D

Odpowiedz
Dobra rzecz ten list, bo cały czas powtarzam sobie, no ale zwiastun WW wygląda zajebiście, to przecież niemożliwe, żeby zjebać kolejny film, gal gadot stawia mi namiot w 3 sekundy i w ogóle... Pewnie i tak by było kino, a dzięki takim akcjom może się jednak powstrzymam....
For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Odpowiedz
http://www.filmweb.pl/news/Cyborg+w+filmie+o+przygodach+Flasha-118962

Kolejna postać, która zaliczy X gościnnych występów zanim pojawi się jej własny film. Budowanie uniwersum DC - robicie to źle.

Odpowiedz
A to nie było wiadome wcześniej, że Cyborg i Flash będą mieli wspólny film?
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Nie. Flash ma zapowiedziany na 2018, Cyborg na 2020. Jest o tym w tym newsie.

Odpowiedz
Nie kantuj. Były pogłoski, że będą wcześniej we wspólnym filmie. I na tym się skończy bo kto niby będzie chciał oglądać jakiegoś Cyborga?

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Linki, bo jakoś nie pamiętam. Pamiętam jedynie lewą rozpiskę nadchodzących premier DC, w której był wspólny film Flasha i Green Lanterna.

Anyway, still shit info to me.

Odpowiedz
https://www.reddit.com/r/DC_Cinematic/comments/4y10dh/4chan_leaks_again_take_this_with_a_grain_of_salt/?st=is04jl1k&sh=63d32a2f
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Ni ma "Cyborga"? No niemożliwe.
Po 2 filmy rocznie? Ooo, nawet 3! Żeby się nie zesrali. Masowa produkcja pełną parą.

EDIT - 3 razy edytowałem, kiedy zauważyłem, że po 3, po TRZY filmy rocznie...

Odpowiedz
NAPRAWDĘ? Po TRZY filmy rocznie??

No i? Warner zaklepał sobie daty premier miesiące temu i było to wiadome od dawna! Zresztą, Marvel też od przyszłego roku będzie atakował kina trzema filmami rocznie. Czego tak przeżywasz.

Usunięcie Cyborga z rozpiski jest zgodne z wcześniejszymi przeciekami. Data premiery solowego Batmana nie mogłaby być lepsza (idealnie na 80-lecie powstania postaci). JL2 coś późno, SS2 totalnie mi zwisa, ale widzę, że w końcu pokazał się Shazam. Fajnie by było gdyby poza Flashem i Aquamanem, tym trzecim projektem DCEU w 2018 okazał się MoS2.

Odpowiedz
Chyba czekam tylko na "Batmana" ;o "Flasha" i JL obejrze z ciekawości. Shazam to ten dzieciak, który zmienia się w dorosłego-superheroe na zawołanie? Jesli tak, to w sumie z ciekawości bym obejrzał :) Zwłaszcza, jeśliby wyrezyserował to Raimi. Green Lantern Corps mnie narazie nie interesuje, ale jeśli byłaby jakaś fajna obsada, twórcy i zachęcający trailer, to mógłbym rzucić okiem.

MoS 2 - obejrze tylko jeśli faktycznie wyreżyserowałby to JJ.

Generalnie na całe to uniwersum mam już mega wywalone ;/
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
(18-08-2016, 15:55)szopman napisał(a): Chyba czekam tylko na "Batmana" ;o "Flasha" i JL obejrze z ciekawości. Shazam to ten dzieciak, który zmienia się w dorosłego-superheroe na zawołanie? Jesli tak, to w sumie z ciekawości bym obejrzał :) Zwłaszcza, jeśliby wyrezyserował to Raimi. Green Lantern Corps mnie narazie nie interesuje, ale jeśli byłaby jakaś fajna obsada, twórcy i zachęcający trailer, to mógłbym rzucić okiem.

MoS 2 - obejrze tylko jeśli faktycznie wyreżyserowałby to JJ.

Generalnie na całe to uniwersum mam już mega wywalone ;/

Czyli generalnie masz już mega wywalone, lae i tak obejrzysz (z ciekawości czy też nie, jeden kij) prawie wszystkie filmy.

[Obrazek: giphy.gif]
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Przez takich ludzi jak ja, filmy tego pożal się Boże uniwersum zarabiają na siebie i powstaja kolejne ;O
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
(18-08-2016, 15:34)Juby napisał(a): NAPRAWDĘ? Po TRZY filmy rocznie??

No i? Warner zaklepał sobie daty premier miesiące temu i było to wiadome od dawna! Zresztą, Marvel też od przyszłego roku będzie atakował kina trzema filmami rocznie. Czego tak przeżywasz.

Tak ciućmoku. Po 3 (powiązane) filmy to przesada. Marvel będzie robił to samo? Toż to też masówka... Jeden zakład zalewa rynek towarem więc drugi musi zwiększyć produkcję, żeby się nie dać zepchnąć.

"Przeżywanie" to mocne słowo z ust kogoś, że trailer jakiegoś filmu pojawi się za 2 miesiące o 15.50 i będzie trwał 2 minuty i 34 sekundy :)

Odpowiedz
Co ty nie powiesz. Dla mnie też trzy filmy rocznie to lekka przesada, ale nie wyskakuje z taką informacją MIESIĄCE po tym odkąd jest wiadomo, że zarówno MEU jak i DCEU będzie miało po 3 kinowe premiery od 2017 i 2018 roku.

Widzę, że boli, że poinformowałem kiedy pojawi się trailer do "Wonder Woman" z prawie miesięcznym wyprzedzeniem (i pojawił się dokładnie wtedy), a tylko jeden użytkownik nie załapał o jaki miesiąc chodzi i zrobił z siebie głupka. Oh, well.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości