Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Justice League (2017)
Gdybyś był atrakcyjną czarnulką to bym dał ci polizać ale w tej sytuacji możesz obejść się smakiem. ;)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
@Sonny
Nigdy nie wiesz, kto tak naprawde siedzi po drugiej stronie monitora ! ; )
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
(14-09-2016, 22:45)Szpeku napisał(a): Juby, masz dziwne standardy, ten strój jest najbrzydszy na tle wszystkich filmowych strojów, ale bronisz strojuz z TDK, gdzie sam przyznałeś, że wyglądał różnie zależnie od ujęcia, a tutaj mamy jedno ujęcie i już najbrzydszy strój :)

Bo strój z TDK wyglądał różnie w zależności od ujęcia i oświetlenia, ale przez większość czasu mi się podobał, a nawet prezentował się niewiele gorzej niż ten z BB. No i całkowicie kupuję tłumaczenie Nolana, czemu zmieniono kostium i czemu wygląda tak jak wygląda. Nawet na nieprofesjonalnych, niepozowanych fotkach z planu potrafił prezentować bardzo dobrze:
[Obrazek: christian_bale-300x450.jpg]

Tymczasem Batfleck z nowego zdjęcia, no sorry, to nie Batman, to Night Owl. Pod tym względem nie było większego faila w filmach o Batmanie. Od logo (z nim włącznie) w dół jeszcze jest spoko, ale całość - nie.

Odpowiedz
Czy naprawdę wszystko co związane z tym filmem musi być takie *ujowe?

Odpowiedz
Szopman, pisz migiem do admina, albo najlepiej do Mierzewiaka, że przeinaczyłem czyiś nick, co robiono tutaj setki razy, pisz i czekam na odpowiedź :)

Juby
Kwestia gustu, może i wygląda jak nocny ruchacz, ale, w komiksie też takie nosił i nie wydaje mi się by nosił je długie, ponieważ wygląda to tak jakby zrzucał ten swój batmobile, albo inny batciuchcie i sam skakał z jakiegoś samolotu, z resztą była plotka, że to w tym samolocie znajdował się Deathstroke, pewnie po skoku zdejmie i ich więcej nie zobaczysz :P

Odpowiedz
Guzik mnie obchodzi, że nosił takie w komiksie. Już Burton odszedł podejściem do kostiumu w swoim filmie, więc takie tłumaczenia mają dla mnie zerową wartość. Poza tym, bez gogli maska też wygląda brzydko.

Odpowiedz
Cytat:Pod tym względem nie było większego faila w filmach o Batmanie. Od logo (z nim włącznie)
Serio?[Obrazek: ec2c01b0b71bd4a59b76dfc6c516d8bd-why-the...lliant.jpg]
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
No to nie wiem jaki ty byś chciał powód, no bo nie jest tak, że wziął to sobie z powietrza, takie gogle nosił, nawet wzór takich oczu ma obecny Batman Beyond, oczywiście to kwestia subiektywna czy się podoba czy nie, mi średnio, ale nie widzę niczego wizualnie paskudnego bym się krzywił i tytułował na tle reszty najgorszymi strojami...

ps: stroju kapitana z Avengers w kwestii "the worst" nic nie pobije :P

Odpowiedz
(15-09-2016, 17:54)szopman napisał(a): Serio?[Obrazek: ec2c01b0b71bd4a59b76dfc6c516d8bd-why-the...lliant.jpg]

Serio. Śmiechowy Batman, ale Batman, nie Night Owl. No i wybrałeś kijowe zdjęcie. ;P

Odpowiedz
Może jakby mu zdjąć te okularki to nie przypominałby już tak bardzo puchacza.

Zresztą nie ważne jak fajny by nie był, to i tak do dwóch najlepszych moim zdaniem kostiumów Batman(czyli tych z Batman Begins i BvS), jeszcze mu daleko.
"It can't be bargained with. It can't be reasoned with. It doesn't feel pity, or remorse, or fear. And it absolutely will not stop... ever, until you are dead!" - Kyle Reese

Baretto - Filmweb

Odpowiedz
Najlepszy kostium to jest w "BR".
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Maska - może bym się zgodził. Kostium jako całość - mimo, że go uwielbiam - nope.

Odpowiedz
Ale kostium BR mimo iż ani Keaton nie wysoki, ani muskularny, jako jedyny sprawiał, że gacek wyglądał potężnie i pewnie.

Odpowiedz
(15-09-2016, 21:01)Szpeku napisał(a): Ale kostium BR mimo iż ani Keaton nie wysoki, ani muskularny, jako jedyny sprawiał, że gacek wyglądał potężnie i pewnie.

Chyba nie jako jedyny. Zapominałeś o kostiumach z BB i BvS. Tam to dopiero wyglądał potężnie i pewnie.
"It can't be bargained with. It can't be reasoned with. It doesn't feel pity, or remorse, or fear. And it absolutely will not stop... ever, until you are dead!" - Kyle Reese

Baretto - Filmweb

Odpowiedz
Ale Christian i Ben byli napakowani, a Keaton nie. O to chodziło Szpekowi :)

Odpowiedz
Szpeku napisał wyraźnie, gacek z BR wyglądał potężnie i pewnie, a nie- mimo małych mięśni wyglądał potężnie i pewnie bo miał zajebisty kostium.
Nie ma co zacierać rzeczywistości Batfleck to jedyny do tej pory Batman w filmach, który wygląda i potężnie i pewnie.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Dobra, to sprostuje, miałem na myśli, że mimo braku wzrostu, muskulatury, kostium nadawał mu odpowiedniej postury i charakteru :)
A batfleck to najlepszy batman, względem stroju i postury.

Odpowiedz
(15-09-2016, 21:40)Danus napisał(a): Nie ma co zacierać rzeczywistości Batfleck to jedyny do tej pory Batman w filmach, który wygląda i potężnie i pewnie.

No nie gadaj, że tutaj Batman nie wygląda i potężnie i pewnie. Toć na tym zdjęciu Keaton zabija samym spojrzeniem.
[Obrazek: batman-returns-batman-michael-keaton.jpg]

Odpowiedz
Jak dla mnie, Keaton bije na łeb Bale'a, nie musiał marszczyć brwi i krzyczeć by zrobić wrażenie. Dopiero teraz znowu Affleck to zbowu wprowadził, pewność biie od niego tak po prostu.

Odpowiedz
Za przeproszeniem w dupie mam te jego spojrzenie. Na tym zdjęciu nie wygląda na pewno potężnie. Pewnie, może i tak, ale na pewno nie potężnie. Ze wszystkich Batów jedynie Affleck wygląda potężnie.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon