Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Justice League (2017)
http://www.flickeringmyth.com/2016/11/kiersey-clemons-to-cameo-as-iris-west-in-justice-league/

Tak właśnie coś myślałem, że w kolejnym filmie DCEU Snydera ewidentnie powinni dorzucić jeszcze więcej cameos, wprowadzając do świata kolejne postacie.

Odpowiedz
Zalezy. Jezeli Snyder zrobi to po swojemu i Flash będzie ją oglądal na kompie, na filmiku z kamery przemyslowej, to moze byc slabo. ;)

Odpowiedz
Hinds jako Steppenwolf.. Pewnie skończy się jak w Grze o Tron, czyli totalnym niewykorzystaniem potencjału, tak sądze.

Odpowiedz
Ta, zwłaszcza Enchantress :)

Odpowiedz
Bo Suicide Squad ogólnie mocno odstaje na tle reszty DCEU.

Tak, wiem jak to brzmi. :)

Odpowiedz
Luthor był aż nazbyt wyrazisty z kolei :D

Odpowiedz
@Mierzwiak

Phil mówił o Snyderowskich filmach :P  Zod, Faora i Luthor są dość wyraziści. Choć dwójka pierwszych lepiej obsadzona, ale za to gorzej napisana, niż Lex.

A "SS" pod każdym względem odbiega od całego Snyderowskiego-DCEU... Zresztą, jak dla mnie, to właśnie Snyder lepiej by pasował do takiego projektu - mocno przesadzonego, ultra brutalnego, stylizowanego, z kategorią R i  bardzo złymi bohaterami :/
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
OK, umknął mi ten Snyder :) Co do MoS i BvS racja oczywiście, myślę że WW też dobrze wypadnie pod tym względem.

Odpowiedz
Dobre czarne charaktery w DCEU skończyły się z MoS. Luthor(nie cierpię tej interpretacji)-KGBeast-Doomsday to tragedia, Enczantres też.

Odpowiedz
Nowe fotki z planu JL
[Obrazek: Czq3mHRW8AYxatW.jpg]
[Obrazek: CzqzxzcW8AAycZw.jpg]
[Obrazek: Czqz1HzW8AAbtEe.jpg]
[Obrazek: Czq3IOUXAAAt4S.jpg]

No i
[Obrazek: CzrF2-rWIAA6giP.jpg]

Still 1,85 : 1. Czekam na uzasadnienie od Snydera lub Fabiana Wagnera.

Odpowiedz
Ciekaw kto im się w kadrze nie zmieścił (takie pierdoły pociskał chyba Whedon o Hulku, po czym w drugiej części jakoś problem zniknął).

Odpowiedz
Nowa fotka od Snydera

[Obrazek: 6842_1.7.jpg]
"It can't be bargained with. It can't be reasoned with. It doesn't feel pity, or remorse, or fear. And it absolutely will not stop... ever, until you are dead!" - Kyle Reese

Baretto - Filmweb

Odpowiedz
Chyba pomyliłeś tematy. To fotka z planu BvS.

Odpowiedz
Trailer ma niby pojawić się do końca miesiąca.....z jednej strony: czemu tak wczesnie?!

z drugiej:.......NARESZCIE!

Odpowiedz
Jeśli to prawda to - A nie mówiłem?! XD

Odpowiedz
(19-12-2016, 09:41)Juby napisał(a): ...ludzie będą znudzeni czekaniem na film.

Ludzie siedzą na stołkach i czekają rok na film a zwiastun tym bardziej im znudzi to czekanie...

Ty może w kalendarzu zakreślasz dni do premiery danego filmu?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
No masz ci los, raz się Shamarowi zdarzyło coś z sensem powiedziec, to Phil nie zrozumiał.

To komentarz do no-life'ów którzy nie mają w życiu większych problemów, niż czekanie na film, i odczuwają ból dupy za każdym razem jak jakieś studio wypuści zwiastun nie wtedy kiedy uważają to za słuszne.

Seriously, who gives a fuck? Nie pasuje ci zwiastun w grudniu, to poczekaj i obejrzyj go w czerwcu :)

Odpowiedz
Nie pasuje mi gdy studio zarzyna finansowy potencjał mojej ulubionej postaci. A (z)robią to po raz drugi.

Poza tym, nie ogarniam z czym problem. Większość posta schowałem w spoilerze. Nikt nie każe wam czytać moich narzekań. :P

Odpowiedz
[Obrazek: kr9fr6D.jpg]
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
kurde znowu puchacz ze strażników się tam wcisnął w środek ;)
"It can't be bargained with. It can't be reasoned with. It doesn't feel pity, or remorse, or fear. And it absolutely will not stop... ever, until you are dead!" - Kyle Reese

Baretto - Filmweb

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon