Ankieta: Która część serii jest najlepsza?
The Fast and the Furious
2 Fast 2 Furious
The Fast and the Furious: Tokyo Drift
Fast & Furious
Fast Five
Fast & Furious 6
Furious 7
The Fate of the Furious
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Szybcy i wściekli
Earn that paycheck, Tyrese!

Tytuł najgłupszego filmu 2017 wędruje do...

Odpowiedz
Jest i plakat
[Obrazek: 7770090.$.jpg]

Kijowy, ale dobrze, że chociaż kolorowy, nie jak te do siódemki.

Po drugim obejrzeniu, na chłodno, trailer wciąż mi się nie podoba. Ani to o czym będzie #F8, ani kierunek w jakim zmierza ta seria. Oby F. Gary Grey jakoś z tego wybrnął. :/

Odpowiedz
Pod względem głupoty, to w sumie za dużo się nie różni od tego zwiastuna do części szóstej wrzuconego trochę wyżej. Ten sam poziom debilizmu.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
(12-12-2016, 09:53)Pelivaron napisał(a): Pod względem głupoty, to w sumie za dużo się nie różni od tego zwiastuna do części szóstej wrzuconego trochę wyżej. Ten sam poziom debilizmu.

Poziom debilizmu w tej serii już dawno przekroczył jakiekolwiek granice. Skakanie samochodami między drapaczami chmur, niekończący się pas startowy czy uderzenie samochodem w barierkę żeby się wybić na przeciwległy pas. Jedyną częścią, którą tak naprawdę lubię to jedynka, reszta to syf do zaorania.

Odpowiedz
Phil, dobry pomysł! To byłby mega twist.

Odpowiedz
Wszystko spoko tylko CGI boli. A to nie wrozy najlepiej. Dawac Lina spowrotem.

(12-12-2016, 08:39)Phil napisał(a): Czy ja właśnie zobaczyłem zwiastun hollywoodzkiego filmu z pierwszoligowymi aktorami, w którym odbędzie się pościg między samochodami a łodzią podwodną?
W tej serii jest tylko jeden pierwszoligowy aktor - The Rock. :P

(12-12-2016, 09:53)Pelivaron napisał(a): Pod względem głupoty, to w sumie za dużo się nie różni od tego zwiastuna do części szóstej wrzuconego trochę wyżej. Ten sam poziom debilizmu.
Od piątej mysle, ze tez nie. Dziwi mnie, ze niektorzy maja zdziwko i leca komenty: "W następnej części będzie kosmos na bank!" Bo generalnie poziom realizmu od paru części jest dość podobny. ;)

Odpowiedz
Fajny ten nowy Call of Duty.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Zgaduję, że Shaw zostanie ich ziomkiem, Dom w finale ostatecznie zmieni stronę i wypowie jakąś kwestię o rodzinie, a samo słowo "rodzina" pojawi się w tym filmie x razy. Słabo.to wygląda.
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Lubię tą serię, takie filmiki 6/10 na niezobowiązujący wypad do kina z ziomkami, ale to wygląda strasznie ziewogennie.

Odpowiedz
To aż dziwne przy takiej serii, jak ta, ale tutaj naprawdę mocno niekorzystnie odbija się zmiana reżysera. Chyba, że ona akurat się zbiegła z nową koncepcją studia na te filmy. Tak jak 5 i 6 miały jakiś pomysł, tak 7 i wygląda na to, że 8 to już tylko festiwal bezsensowności. Wiem, że to dość kuriozalne, żeby o serii F&F pisać w ten sposób :D no ale tak to widzę
.

Odpowiedz
Cytat:W dziewiątce Charlize będzie po stronie dobrych, prawda?
To chyba jakaś wizytówka tej serii, tak? :) Najpierw Vin staje się dobry, potem The Rock, potem Statham ;)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Co się dziwić, telenowele mają to do siebie, że żli stają się dobrzy i odwrotnie. :)

Odpowiedz
Czytam co niektóre komentarze i nie wierzę. Myślałem, że po tylu częściach, stało się już jasne, jaki kierunek obrała i jakimi schematami operuje ta seria. A trailer jest ok. Poza niedomagającym CGI, jest to dokładnie to czego oczekiwałem. A że wygląda na najgłupszy film przyszłego roku? Byłbym zawiedziony, jakby tak nie było.

Odpowiedz
To chyba dobrze, że na głupotę, jakkolwiek oczekiwaną, reagujemy jeszcze zdziwieniem :D

Odpowiedz
No nie wiem. Ta glupota i absurdalność to jeden z głównych powodów, dla których ta seria bawi.

Odpowiedz
(12-12-2016, 14:04)patyczak napisał(a): To chyba dobrze, że na głupotę, jakkolwiek oczekiwaną, reagujemy jeszcze zdziwieniem :D

No raczej nie. Vaas to obrazowo wytłumaczy:

;)

Odpowiedz
Cytat:No nie wiem. Ta glupota i absurdalność to jeden z głównych powodów, dla których ta seria bawi.

No tak, ale mimo wszystko nie chciałbym, żeby takie wyżyny głupoty i absurdu stały się w kinie rozrywkowym standardem, skutkującym zoobojętnieniem i przyjmowanym zwykłym "no ok, spoko". Ta głupota i absurd mogą bawić właśnie dlatego, że cały czas nas dziwią - "ja pierdolę, nie wierzę, że to pokazali!" :)

Odpowiedz
Pożyczyli czołg z G.I.Joe?
Fabuła po zwiastunie wydaje się kompletnie absurdalna, lepiej żeby mieli na to naprawdę dobre uzasadnienie.

A czy to będzie najgłupszy film 2017? Kwestia pozostaje otwarta, przecież jest jeszcze Transformers.

Odpowiedz
Ja mam tytuł: "Los Wściekłych" :)
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
Mam lepszy:

Los Wścieklos

:)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości