The Last AVTAK (2016/2017)
vincent cassel
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
vincent cassel

Odpowiedz
nie Mitchum i Hoffman, nie wolno dwóch odpowiedzi Mierzwiak

Odpowiedz
Sonny po trupie Mierzwiaka zdobywa swoje pierwsze punkty ;)

[Obrazek: 2016avtak78.jpg]

Odpowiedz
Pierwszą napisałem zanim odsłoniłeś kolejny fragment

Odpowiedz
Oł jeach!

[Obrazek: wqOxq.gif]

Ale źle napisałeś Mierzwiaku. Za dużo LL. :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Ale to nie ma znaczenia, co odsłoniłem, bo ja w danym momencie widzę co innego i gracze widzą co innego, liczy się kolejność dodawanych postów, a ta wykazuje jasno, ze są dwie odpowiedzi. Ja nie mogę wnikać w takie niuanse, bo to są rzeczy nie do ustalenia, a zasady są proste, ale bywają okrutne.

Odpowiedz
Eeee (nie wykłucam się o punkt żeby nie było), sorry, ale w takim razie co robić w takiej sytuacji?

Nie moja wina że po moim Hoffmanie nikt nic nie napisał i wyszło na to, że podałem dwie odpowiedzi (choć jeśli już to logiczne, że liczy się ta ostatnia, d'oh). Miałem czekać aż ktoś mnie uprzedzi? :)

Odpowiedz
Tak jak dopisałem: nic nie poradzisz ani ty, ani ja, takie rzeczy się już zdarzały. Ja nie jestem w stanie ustalić, czy to był taki właśnie przypadek, czy cwaniactwo gracza, więc trudno się mówi. Ale spoko, wierzę ci. :)

Odpowiedz
Mierzwu ufam Tobie. Amen :)

Odpowiedz
Ponadto zwracam uwagę na twoje odpowiedzi: Rudd, Hoffman i Cassel, a to są, jak by nie patrzeć, trzy nazwiska na dwie kratki, więc w którymś momencie i tak musiałeś przedobrzyć. Teraz amen. :)

Odpowiedz
Ale o czym gadka. I tak by nie dostał punktów za literówkę.

[Obrazek: tumblr_lo5hz9nF1X1qfjej5o1_400.gif]

;)

Odpowiedz
Nie mędrkuj, Sonny, taką literówkę bym dopuścił. :P

Odpowiedz
Płonęły by miasta i wsie... :P

Odpowiedz
Runda 79

Kategoria: film

[Obrazek: av79.jpg]

Odpowiedz
siedem

Odpowiedz
proszę, oto 7

Odpowiedz
tajemnice lasu

Odpowiedz
Poszukiwacze zaginionej Arki

Odpowiedz
Lobster
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon