バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D
05-01-2017, 18:02
|
Co jeszcze oprócz Holiłud zeżre politykal korektnes?
|
|
A skąd pedały i lezby mają brać dzieci? Przecie że od bociana. :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 05-01-2017, 18:02
No, proszę. Kilkanaście razy wypuszczałem "Bociany", a w tej scenie zwróciłem jedynie uwagę na pary mieszanych ras.
Ale "Bociany" tu nie pasują. Promowanie LGBT i multikulti wpisuje się w progres i inne słowa uwielbiane przez lewicę. Pasowałyby, gdyby uwzględnili hajstry, bo Murzyni również chcą mieć dzieci :). 05-01-2017, 21:01 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-01-2017, 21:03 przez OGPUEE.)
Wracajac do "Sing" i tej afery z gorylami to w filmie występuje czarna owca, babcia jednego z bohaterów. Babcia to jedyna w tej rodzinie owca o czarnej wełnie. Aha, jeszcze jest dubbingowana przez czarnoskórą aktorkę. Przypadeq :)?
13-01-2017, 14:48
http://film.wp.pl/polandsowhite-dlaczego-polskie-media-lekcewaza-oscarowy-moonlight-6091354777379457a
W tematyce "politikal korektnes" już czytałem wiele bzdur, ale ta jest naprawdę solidna i trzyma poziom :) prezes firmy Solopan, Jacek Szumlas: „Oscarowe newsy skupiły się tylko na informacji o filmie zrobionym przez establishment kultury białego człowieka. Czy taki stan rzeczy wynika z braku zainteresowania polskiego widza kulturą Afroamerykanów, czy może wciąż tkwimy za niewidzialną granicą komunistycznej mentalności strachu przed obcymi?”. Do kina się nie wybierałem, ale chyba trzeba będzie. Nie chcę tkwić poza niewidzialną granicą komunistycznej mentalności strachu przed obcymi!!!
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...
15-02-2017, 14:45
„Wierzymy, że Polacy to naród otwarty i ciekawy świata, zwłaszcza że tak długo był odizolowany od innych kultur (...)"
i dlatego każdy powinien być zainteresowany: "poetycką opowieścią o młodym mężczyźnie z getta Miami zmagającym się z własną tożsamością." bo to przecież: "inne kultury, w tym afroamerykańska" No szacun, jak afroamerykańska kultura to getta w miami to ja bym dzwonił do środka monitorowania zachowań rasistowskich w sprawie pana Szumlasa :) Cholerni polscy rasiści nie interesują się problemami murzynów w gettach :D Nie no nie mogę :) Nie chcesz oglądać filmów o murzynach z getta cholerny rasisto :D Musze porozmawiać z matką, bo kazała mi się wziąć na la la land do kina, może już jest w ku klux klanie... Ja ostatnio glądałem księcia w nowym yorku to chyba jestem kryty i nie skończę w obozie reedukacyjnym...
For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.
15-02-2017, 15:04 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-02-2017, 15:10 przez Negatywny.)
Rzeczywiście. Tysiąc lat historii, różne granice państwa - w tym "od morza do morza", największy ówcześnie kraj w Europie, mnóstwo nacji żyjących w tychże granicach ale... Polska była odizolowana od innych kultur.
Niech zgadnę... Płacze dystrybutor tego filmu w Polsce? PS - ale tak, ma rację. W dupie mam historię jakiegoś murzyna z gatta w Miamii, czy skądś.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 15-02-2017, 19:32 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-02-2017, 19:33 przez shamar.)
Nie ma co się dziwić, autorem artykułu jest Piotr Dobry, od lat piszący w podobnym tonie na łamach ś.p. Cinemy, ś.p. Stopklatki, czy Esensji. Poniżej dwie próbki jego twórczości.
http://esensja.pl/film/recenzje/tekst.html?id=22263 http://esensja.pl/film/recenzje/tekst.html?id=17684 15-02-2017, 20:42 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-02-2017, 20:42 przez Szaman.)
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 01-03-2017, 21:06
Właśnie miałem wrzucić.
"exclusively gay moment" - ależ to brzmi :D
01-03-2017, 21:30
Robią wielkie halo jak przy Star Treku gdzie "wątek" homoseksualny można było przegapić, a pewnie skończy się na tym że w trakcie któregoś z numerów cmoknie statystę albo wspomni "my boyfriend" czy coś w tym stylu.
01-03-2017, 21:44
W tym now um? Fak, kompletnie nie pamietam. Znaczy sie wiem, ze aktor z oryginalu jest gejem, ale to tyle.
No wlasnie, skoro juz chca przedstawic homoseksualna postac to niech zrobia to z jajem. W ogole poprosze jakis akcyjniak z get maderfakerem, ktory nie pierdoli sie w tancu i nie zastanawia sie nad sensem zycia, tylko napiernicza z obrzyna prosto w ryj wrogow. Jedyny gay statement jaki bym tam widzial to motyw, gdy ktos wypomina kolesiowi, ze lubi ciagnac galke, a ten kwituje sprawe ciosem w grdyke i haslem "swallow this". Ogladalbym :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
01-03-2017, 22:11 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-03-2017, 22:13 przez Bucho.)
Le Fou w oryginale był jednym z tych złych, a po tym jak zrzynają z oryginału, to chyba nie jest dobry powód do dumy ;).
01-03-2017, 22:27 (01-03-2017, 22:11)Bucho napisał(a): Fak, kompletnie nie pamietam.Bo nie ma czego pamiętać, ale to i tak wystarczyło by nominować Star Treka - razem z Moonlight i tylko z Moonlight - do GLAAD Media Awards (nagrody LGBT) w kategorii Outstanding Film :) 01-03-2017, 22:45 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-03-2017, 22:45 przez Mierzwiak.) (01-03-2017, 22:11)Bucho napisał(a): No wlasnie, skoro juz chca przedstawic homoseksualna postac to niech zrobia to z jajem. W ogole poprosze jakis akcyjniak z get maderfakerem, ktory nie pierdoli sie w tancu i nie zastanawia sie nad sensem zycia, tylko napiernicza z obrzyna prosto w ryj wrogow. ![]() No ale wątpię, żeby taką postać wstawili do filmu familijnego :)
01-03-2017, 22:52 (01-03-2017, 22:05)Bucho napisał(a): Mierzw, kto lubil w dupke w Star Treku? Chyba przegapilem, albo nie pamietam. Jeszcze spłodzili se razem małą dziewczynkę.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 01-03-2017, 23:07 |
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Scenariusze, które nie doczekały się realizacji (jeszcze) | Craven | 92 | 32,525 |
07-01-2018, 19:05 Ostatni post: Anibas |
|
| Zagraj to jeszcze raz, Sam | Anonymous | 2 | 1,982 |
20-01-2008, 13:05 Ostatni post: simek |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 2 gości |