Ankieta: Jak oceniasz film?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

The Predator (2018) reż. Shane Black
To nie jest modne (???), to najszybszy sposób komunikacji z widzami / fanami.

Odpowiedz
Sądzę, że gdyby to zależało od Blacka, IM3 miałby eRkę. Ciekawe jak wspomina ten film po latach.
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Z okazji rozpoczęcia prac na planie oficjalne zdjęcie obsady:

[Obrazek: c5hugjjueaazwin-jpg-large.jpg]

Odpowiedz
Dzieciak jest do wywalenia, strasznie niepokoi mnie jego uśmieszek i familijny wkład w tę produkcje ;]

Odpowiedz
Przecież to jeszcze dziecko, jakby robił groźną minę to pojawiłyby się oskarżenia o pajacowanie. Nie boję się o to czy zepsuje film, przeszedł już drogę od Smurfów 2 do Pokoju z Brie Larson.

Odpowiedz
Nie chodzi mi o jego aktorskie zdolności, poprostu nie pasuje mi rola dzieciaka w filmie o Predatorze :P Śmierdzi mi tu family survivalem ;]

Odpowiedz
Epoka w której głowę nadal trzyma Black potrafiła przekonująco sprzedać dzieciaka w filmie akcji. On sam zrobił to przekonująco choćby w "Ostatnim skaucie".

Odpowiedz
Cytat:Nie chodzi mi o jego aktorskie zdolności, poprostu nie pasuje mi rola dzieciaka w filmie o Predatorze :P Śmierdzi mi tu family survivalem ;]
A czy Aliens było family survivalem? ;)
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Jakieś głosy zawodu widzę, chyba nikt nie oczekuje, że to będzie oglądalne?

Odpowiedz
Oglądalne? Predator + Shane Black. Przecież to będzie spokojnie jakieś top5 przyszłego roku.

Odpowiedz
Jakoś strasznie mało kozacko ta ekipa wygląda.
Ale nie ma "skośnookiego" co stanowi jednak zaskoczenie.

PS. Stawiam, że to będzie mało strawne.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
Czarno to widzę. Gdzie ten Jane? Już go wykopali?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Ekipa mocno średnia. Na ten moment to bardziej pachnie "Predators 2", niż sequelem (nawet czysto teoretycznym) "Predatora". Z tym, że nawet w "Predators" ekipa prezentowała się znacznie lepiej :/

Gdyby tu wrzucili Hardy'ego i takiego Wesley Snipesa, to czułbym bardziej ten projekt, a tak to... mocne meh. Iskierkę nadziei pozostawia tylko nazwisko Blacka i kategoria wiekowa. 
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
To nie pachnie, to śmierdzi. :)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Fotka jak promo kolejnego gównianego serialu. Jacyś tacy bez wyrazu ci wszyscy ludzie.

Odpowiedz
Ja ogólnie nie rozumiem podjarki, bo Shane Black. Niezły scenarzysta i średni reżyser, a tutaj głosy, jakby był jakimś cudotwórcą. Owszem, może to być sympatyczny filmik, ale nie widzę tutaj potencjału na nic więcej. Gamechangerem (jakkolwiek to brzmi w kontekście entego wskrzeszania zdechłej serii) to to na pewno nie będzie.

Odpowiedz
Znaczy chłop pewnie potrafiłby zrobić dobry film o Predzie ale ze 20-30 lat temu. Byłoby przyzwolenie na fucki, dobre onlinery, krew, cycki itd. Ale dziś jeżeli film dostanie ze 100 mln budżetu to powyżej dupy nie podskoczy i wyjdzie jak z IM3, ewidentnie nieskładne i nieciekawe filmidło. Nijak jego styl jako scenarzysty i reżysera nie pasuje do wysokobudżetowego kina.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
(20-02-2017, 19:00)Szaman napisał(a): Z okazji rozpoczęcia prac na planie oficjalne zdjęcie obsady:

[Obrazek: c5hugjjueaazwin-jpg-large.jpg]

To obsada parodii predatora ze skeczu Key'a & Peel'a?

Odpowiedz
Rzecz ma się dziać na przedmieściach. I Predator ma tam walczyć z trzema czarnymi i Azjatką. Co to Detroit? C'mon. :P

Odpowiedz
To wygląda jak zdjęcie z jakiegoś comic conu gdzie stary z dzieckiem zrobili sobie fotkę wśród przebranych fanów pierwszej odsłony.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon