Tron: Legacy
nie, kurwa, będzie CGI Paul Walker
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Być może ze względu na rozczarowujące wyniki finansowe Krainy jutra, Disney anulował Trona 3:
http://collider.com/tron-3-cancelled-disney-pulls-the-plug/

Czemu ten temat nie jest w seriach filmowych? Trzeba się naszukać żeby go znaleźć.

Odpowiedz
Pięknie, no ale to pokazuje, że dla Disneya liczy się wyłącznie kasa, dlatego dostaniemy tak fascynujące projekty jak druga Alicja czy kolejni Piraci. Tylko niech uważają, bo patrząc na to jak niemal znienawidzony jest obecnie Johnny Depp, może się okazać że i na kolejnym filmie ze Sparrowem się przejadą. Czego im z całego serca życzę.

Odpowiedz
(30-05-2015, 11:02)'Juby' napisał(a):  Trzeba się naszukać żeby go znaleźć.

Opcja: szukaj. Wpisujesz "tron" - szukaj w tytułach.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Cytat:Disney anulował Trona 3

Ktoś będzie z tego powodu płakał?

A Tomorrowland od początku wyglądał jak pewniak do zaliczenia faila w BO.

Odpowiedz
Nie wiem czy to powód do płaczu (dla mnie nie, poprzednie części średnio mi podeszły) ale poinformować na forum nie zaszkodzi. Mierzwiak czekał.

Odpowiedz
Dziwne, że w ogóle brali pod uwagę kontynuację, patrząc przez pryzmat tego, że poprzedi film ledwo się zwrócił.

Odpowiedz
Mi tam trochę szkoda "Trona3" :< Ten świat dawał spore pole do popisu. I zawsze lepsze to niż 15 część Fast and Fourius albo 10 część Piratów z Karaibów...

I ten tego.. mam rozumieć, że na remake "Black Hole" od Disneya i Kosinskiego też nie ma co liczyć?
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Jest mi autentycznie smutno. "TRON Legacy" bardzo mi się podobało i pomimo rozczarowującego wyniku w BO, naiwnie liczyłem na to że jeszcze powrócimy do tego świata. End of Line :(

Foch. Mam nadzieję, że te wszystkie aktorskie wersje ich animacji, okażą się spektakularnymi klapami. 

Odpowiedz
Załamka na maksa... :(((

Odpowiedz
Odświeżyłem sobie ten film.

Po premierze miał u mnie 6/10, ze względu na bardzo pretekstową fabułę i słabe postacie, jedynie Bridges był świetny oraz drugoplanowe postacie jak np. Castor grany przez Sheena.
Ale teraz oceniam na mocne 7/10 (8/10 to by była przesada, ale kusiło mnie ze względu na wykreowany świat), bo całość prezentuje się wybornie, tzn. świat przedstawiony, cgi, sceny akcji i muzyka, wszystko się dopełnia i tworzy coś oryginalnego.
Dziwię się, że marka stoi w miejscu i nic z nią się nie dzieje.

Tym bardziej szkoda, że film który raczej wielkich strat nie przyniósł do tej pory nie doczekał się sequela, szczególnie, że Disney jest na fali i moglibyśmy dostać finał trylogii który jednocześnie byłby najlepszą częścią.

Odpowiedz
Wszyscy skupiali się na Bridgesie a nikt na nim ;) Choć rzeczywiście ciężko oceniać efekt skoro pokazywali go tylko we wsytylizowanych wspomnieniach.

[Obrazek: tron_boxleitner.jpg]

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
No bo i nie ma się nad czym za bardzo skupiać, w tym filmie postawiono na full cgi, a moim zdaniem lepiej by to wyglądało gdyby nałożyli efekty na twarzy Bridgesa i zostawili jego oczy, bo oczy zdradzają wszystko, dlatego Jones w "Piratach" wyglądał tak dobrze, z resztą teraz Marvel też opracował sposób na odmłodzenie aktorów który wydaje się bezbłędny.

Oczywiście to tylko moje zdanie, nie jestem znawcą tematu, ale to takie wnioski z obserwacji.

Btw. może to tylko "ja", ale dawno nie miałem takiego złudzenia w świecie stworzonym za pomocą cgi, który wydawałby się tak prawdziwy i namacalny.

Odpowiedz
http://www.comingsoon.net/movies/news/820553-tron-3-story-teased-by-joseph-kosinski-says-sequel-isnt-dead

Jest nadzieja na Tron 3.0!

Odpowiedz
Szkoda że opis jest beznadziejny, film inwazyjny z tylko jednym aktem osadzonym w świecie wirtualnym? Nie dziękuję. Oczami wyobraźni już widzę portal nad miastem z którego wylatują... a idźta w cholerę.

Odpowiedz
(03-03-2017, 14:14)Super8 napisał(a): Jest nadzieja na Tron 3.0!

Lolz xD

"Tron" Reboot w budowie...

A co do pomysłu na 3, to mam podobnie jak Mierzwiak :/ 
Jedno wielkie meh dla takiego filmu. Nie dziwota, że Disney to zawiesił. 
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
To ja już wolałbym Tron 3.0 niż reboot z Jaredem Leto. Jak myślicie, czy jak "method actor" Leto przygotowując się do roli będzie ciągle grał w gry komputerowe, siedział na internecie i żarł kable i twarde dyski? :/
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Tak naprawdę to nie wiadomo czy chodzi o twardy reboot czy luźno powiązany sequel.

Odpowiedz
Ponoć się dzieje.
https://naekranie.pl/aktualnosci/tron-3-film-disney-rezyser-jared-leto-1597078737

Odpowiedz
Kosinski nie rezyseruje, niech se to wsadza, wiedza gdzie:)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości