Nowości, zapowiedzi, trailery - wątek informacyjny
Wygląda dokładnie tak źle, jak się spodziewałem. Bleh.

Odpowiedz
https://naekranie.pl/aktualnosci/powstanie-serial-na-podstawie-klasycznej-serii-fantasy-1816574

Wszystko fajnie, ale Goyer :/ ostatnio sporo pogłosek o nowych serialach fantasy, widocznie ktoś bardzo chce zając miejsce które w wakacje 2018 zwolni GoT (ale ten czas szybko leci), mam tylko nadzieje, że te wszystkie produkcje będa miały zbliżony poziom.

W sumie ma być ekranizacja Drogi Królów Sandersona, wolałbym aby to był serial i nawet bym się jarał :D

Odpowiedz
Nawet jeśli powstanie, to pewnie i tak będzie meeeeh, ale w sumie... od Czarnej Kompanii do Malazańskiej Księgi Poległych już tylko jeden krok. :D

Odpowiedz
Ja to ciągle trzymam kciuki za serial w Śródziemiu, czy to na podstawie pewnych historii Silimarilion, Dzieci Hurina czy historie wlasna twórcy osadzoną w tym świecie.

Odpowiedz

Wyciekł zwiastun Runaways.

[Obrazek: xkcu483.jpg]
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
(12-04-2017, 14:04)nawrocki napisał(a): Jak wszystkie seriale na podstawie Kinga.

A Dallas 63? Świetny serial i do tego dobra ekranizacja. 

Mist wygląda bardzo kiepsko niestety, to fakt. W niedługiej przyszłości na mały ekran zawędruje jeszcze Pan Mercedes z Gleesonem w roli głównej - liczę na dobrą rzecz. 

Odpowiedz
(04-05-2017, 13:57)Pelivaron napisał(a):

Wyciekł zwiastun Runaways.

[Obrazek: xkcu483.jpg]
Pozytywnie nawet. Czekam na ofiszjal wersje.

Odpowiedz
"Mr. Mercedes" z premierą w te wakacje.

Odpowiedz
https://naekranie.pl/aktualnosci/amazon-odpowiada-na-gre-o-tron-powstanie-serial-carnival-row-1848958

Hmm ciekawie brzmi, zobaczymy co im wyjdzie

Odpowiedz
Ło, fajnie. Brzmi troche jak Arcanum :)

Odpowiedz
Seth Macfarlane robi  parodię Star Treka. Szkoda, że tak nieśmieszną. 

Odpowiedz
Zasnąłem już na zwiastunie. Do Galaxy Quest to nawet nie ma startu
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz

Za serialem stoi Cary Fukunaga, czyli reżyser pierwszego sezonu True Detective.

Odpowiedz
Wszystko spoko, ale Dakota Fanning? Jakoś nie lubię jej facjaty, Elle była zajęta czy co?

Odpowiedz
Dakota będzie okej, w takim "Brimstone" dała radę.

Odpowiedz

10-cio odcinkowy prequel do genialnego "The Dark Crystal" Jima Hensona? Jaram się strasznie:)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Fallon jest teraz szmatą i jest Alexis a całość wygląda jak jakaś parodia.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Dlaczego ten trailer jest taki długi? Wyłączyłem po czterdziestu minutach, aż się zmęczyłem.

Wygląda jak każdy inny crap, udowadnia że seriale z tamtych czasów są nieprzekładalne na współczesny język, styl itd.

Odpowiedz
Zwiastuny seriali nierzadko są takie długie.

Odpowiedz
I w większości są praktycznie streszczeniem pilota.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości