Ankieta: Która część serii jest najlepsza?
The Fast and the Furious
2 Fast 2 Furious
The Fast and the Furious: Tokyo Drift
Fast & Furious
Fast Five
Fast & Furious 6
Furious 7
The Fate of the Furious
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Szybcy i wściekli
Dieselowi już dawno palma odbiła, przypomnę tylko o jego oskarowych aspiracjach przy promowaniu 7-ki :)

Swoją drogą bardzo chciałbym zobaczyć spin off ze Stathamem i Rockiem.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Po obejrzeniu 8-mki stwierdzam, że ja źle podszedłem do tematu. Szóstka oglądana na trzeźwo była arcy-żenadą. Siódemke wyłączyłem po 15 minutach. Na ósemkę poszedłem do kina po przepitym weekendzie, jeszcze na seans wziąłem sobie sete i browarka i rezultat ? :d Przednia zabawa :D :D
Swoją drogą, to chyba była pierwsza odsłona serii, że naprawde można tu mówić o kinie sf :D Momentami wydawało mi się, że Harry Potter jest bardziej realistyczny niż ta bajka dla dorosłych :D Ogólnie scena z The Rockiem jak się "ślizga" tam w rosji po lodzie wygrywa wszystko :)
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
Ogólnie to chciałem powiedzieć, że po wczorajszym (pierwszym) seansie piątki, zmieniam zdanie. Piąteczka jest fantastyczna. Klaskałem cały seans.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Dobrze, że przejrzałeś na oczy Corn. ;)

Tokio Drift ma dla mnie jeden, decydujący problem, przez który uważam je za najsłabszy film serii - film jest NUDNY. Ma fajne pierwsze 15-20 minut, a potem totalna lipa, aż do ostatniej sceny z cameo Vina. No ale jak tu się nie nudzić jak bohaterowie (poza Hanem) są tacy nieciekawi?

Odpowiedz
Dałoby radę zresetować sondę? Nie dość, że brakuje w niej dwóch ostatnich części, to jeszcze pokazuje mi, że zagłosowałem w niej na F&F6, choć nigdy tego nie zrobiłem. :P

Odpowiedz
Zrobione.

Odpowiedz
Trzeba było dać mozliwość oddania kilku (np trzech głosów), bo tak to większośc będzie głosowała na 1 albo 5 i co z tego ciekawego wyniknie?
Mając do dyspozycji trzy głosy na dzień dzisiejszy głosowałbym 5-6-8.

Odpowiedz
I co mi to powie jak zagłosujesz na te trzy części? I czemu na trzy a nie na dwie? Albo cztery_

Odpowiedz
A czemu przyznaje się trzy medale, a nie dwa albo cztery?

Cytat:I co mi to powie jak zagłosujesz na te trzy części?

A co ci powie jak zagłosuję na jedną skoro to oczywiste, które części są uważane za najlepsze?
Niektórzy lubią tylko jedynkę, a ci którzy lubią dalsze częsci zwykle zagłosują na piątkę. Zdecydowanie ciekawsze byłoby wskazanie po kilka najlepszych, no jak sobie chcesz, masz wyżej to o czym mówiłem. WOW! No sensacja normalnie! Kto by się spodziewał!?

Odpowiedz
(26-04-2017, 17:29)Gieferg napisał(a): A czemu przyznaje się trzy medale, a nie dwa albo cztery?
Nie przyznaje się trzech złotych medali, a tego byś chciał.

Odpowiedz
To może zmiana - którą część uważamy za najgorszą? ;)

Odpowiedz
Tokio Drift. Nudny rzyg z antypatycznym bohaterem. Na szczęście wszystko co w tym filmie jest istotne dali po napisach szóstki, więc nie ma nawet po co do tego syfu wracać.

Odpowiedz
Druga część "Za szybcy, za wściekli". Nudna fabuła, płascy bohaterowie, nawet sceny pościgów są słabe.
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
(26-04-2017, 19:38)Juby napisał(a): To może zmiana - którą część uważamy za najgorszą? ;)

Trudny wybór między 6 a 7 a jeszcze pozostaje pretendent do podium czyli 8.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
8 - najlepsza część po 5. Oglądałeś w ogóle?

Odpowiedz
(26-04-2017, 20:05)Pitero napisał(a): Druga część "Za szybcy, za wściekli". Nudna fabuła, płascy bohaterowie, nawet sceny pościgów są słabe.
+1

Tokyo Drift jest sprawnie nakręcone, w końcu to Lin, do tego ma Hana. Dwójke ogladalem raz w zyciu, ale nic z niej nie pamietam.

Odpowiedz
(26-04-2017, 20:18)Mierzwiak napisał(a): 8 - najlepsza część po 5. Oglądałeś w ogóle?

Gdzie miał niby oglądać? Jeszcze nie było na TVN.

Najlepsza po 5 i 6.

Odpowiedz
(26-04-2017, 20:18)Mierzwiak napisał(a): 8 - najlepsza część po 5. Oglądałeś w ogóle?

Wystarczą mi zwiastuny i spoilery, żeby wiedzieć, że będzie razem z wymienionymi powyższymi. Po 5 ta seria dla mnie nie istnieje.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
"Po 5 ta seria dla mnie nie istnieje, więc widziałem wszystkie części i zamierzam obejrzec następną, a do tego notorycznie śledze niusy o tej serii i jestem najaktywniejszym użytkownikiem w temacie o niej."

Och, shamar. :)

Odpowiedz
Przeczytałem niedawno niusa, że ta część najnowsza to jakiś największy kasowy sukces od czasów Hitlera, więc postanowiłem, że zaryzykuję i odpalę trailer.

Nie zleciało 30 sekund a ja się już zastanawiam "ja pierdole, co ja oglądam?"

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości